Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

182: Water Fight

In de arena beginnen de kwartfinales. De omroeper noemt de strijders op die zover gekomen zijn. Ook onze held Goku hoort daarbij. De eerste kwartfinale gaat tussen Torbie, een insectachtig wezen met een rode helm op uit het zuidelijke kwadrant, en Tapcar, een klein mannetje uit het westelijke kwadrant. Tapcar laat stoer zien hoe snel zijn voetenwerk is, maar raakt daardoor zo uitgeput dat hij opeens opgeeft. In de tweede kwartfinale staan Froug, een kikkerachtig wezen uit het zuidelijke kwadrant, en Maraikoh, een op een neushoorn lijkend wezen uit het westelijke kwadrant, tegenover elkaar. Froug probeert een wel heel speciale techniek uit om Maraikoh uit de ring te krijgen, hij blaast zichzelf op tot enorme grootte. Maar net op het nippertje tilt Maraikoh Froug op en gooit hem uit de ring.

Dan is Goku aan de beurt. Hij moet vechten tegen Arqua, een soort blauwe vis uit oostelijke kwadrant. Hij rent op Arqua af en geeft hem een trap. Arqua vliegt de lucht in zonder iets te doen. Goku denkt dat hij te hard getrapt heeft, omdat hij denkt dat Arqua niet zo sterk is. East Kai roept tegen Arqua dat hij zijn speciale kracht moet gebruiken. Arqua heeft het gehoord. Zijn ogen beginnen licht te geven en hij verandert de ring in water. Omdat Goku in de ring is blijven staan, drijft hij nu rond in het water. Arqua gaat ook het water in. In tegenstelling tot Goku, heeft Arqua helemaal geen problemen onder water. Arqua valt Goku weer aan. Hij deelt een stel rake klappen uit. Goku raakt bijna bewusteloos maar doet dan zijn Solar Flare. Hij vliegt snel omhoog het water uit tot boven de en maakt een Kamehameha, die hij op Arqua afvuurt. Arqua ziet de Kamehameha te laat aankomen en belandt door de explosie buiten de ring. East Kai is boos en laat Arqua voor straf rondjes rennen. Goku loopt op Arqua af. Goku zegt dat Arqua goed gevochten heeft en dat het niet veel had gescheeld of Arqua had gewonnen.

Het laatste gevecht in de kwartfinale is tussen Olibu en Pikkon. Beide vechters zijn erg sterk maar uiteindelijk wint Pikkon het gevecht. Goku heeft gezien hoe sterk Pikkon is en heeft ontzettend veel zin om tegen hem te vechten.

Het toernooi van de andere wereld wordt opwindend. Zal Pikkon eenvoudig kunnen winnen? Of verrast de underdog Goku ons? Kijk daarvoor naar de volgende aflevering van Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?