Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

183: Final Round

Het is tijd voor de halve finale en Goku en zijn tegenstander, Maraikoh, zijn er klaar voor. Het lijkt gelijk op te gaan, maar als Goku van de rug van zijn tegenstander glijdt en zijn balans verliest krijgt hij een enorme dreun en vliegt hij de ruimte in. Het gevecht gaat verder ver boven de ring. Als Goku weer in de ring is geland is zijn tegenstander nergens in de buurt te bekennen. Goku voelt de energie van zijn tegenstander ook al is zijn tegenstander niet te zien. Toch lukt het Goku om een rake klap uit te delen. Hij gooit zijn tegenstander dan ook letterlijk en figuurlijk uit de ring en wint zo de wedstrijd.

Maar volgens West Kai heeft zijn strijder expres van Goku expres, omdat het niet eerlijk zou zijn als er twee strijders van de hetzelfde kwadrant in de finale zouden komen. West Kai wil wel een weddenschap sluiten met King Kai. West Kai geeft zijn planeet weg als Goku wint. King Kai wil ook zijn planeet inzetten, maar herinnert zich dan dat zijn planeetje niet meer bestaat. King Kai stelt voor dat als Pikkon wint hij het hulpje van West Kai wordt.

Opeens klinkt er een gegrom door het stadion. Het is de maag van Goku, die honger heeft. Goku vraagt zich af of er niet ergens iets te eten is. Grand Kai vindt het wel grappig en wijst Goku een grote tafel met eten aan. King Kai vindt echter dat Goku eerst naar het gevecht van de andere halve finale moet gaan kijken. Volgens Goku is het niet belangrijk omdat hij toch al weet wie er gaat winnen. Iedereen vraagt zich af hoe Goku dit kan weten, maar Goku wil eerst eten en tast gelijk toe.

Pikkon verslaat zijn tegenstander Torbie met gemak. En zo is het al weer tijd voor de finale, maar als Goku wordt opgeroepen is hij nergens te bekennen. Goku is nog niet klaar met eten en King Kai moet hem bij het eten wegslepen. Als de twee vechters Pikkon en Goku dan eindelijk klaar staan om te beginnen, luidt Grand Kai de gong voor het begin van de finale. Goku gaat gelijk in de aanval maar Pikkon neemt niet eens de moeite om Goku te ontwijken of om de slagen te blokkeren. Goku snapt dat zijn slagen niet sterk genoeg zijn, maar hij waarschuwt Pikkon dat hij maar beter wel kan gaan blokkeren. Beide vechters zijn ongelofelijk snel en ontwijken de energiestralen van elkaar. Als ze weer op grond komen lijkt Goku Pikkon zo uit de ring te duwen, maar Pikkon kan voldoende tegenstand geven. Pikkon begint zijn kleren uit te doen en gooit de kleding in de richting van Goku, die aardig schrikt als hij merkt hoe zwaar de kleren van Pikkon zijn. Uiteindelijk gooit Goku de kleren uit de ring en raakt daarbij bijna de Kais. Goku transformeert in een Super Saiyan. Hij had niet verwacht dat het gevecht zo zwaar zou worden.

Het blijkt dus dat beide vechter nog wat trucjes achter de hand hadden. Het is de finale en er kan maar één winnaar zijn, maar wie zal het worden?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?