Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

185: Gohan Goes to High School

Gohan gaat voor het eerst naar de middelbare school, maar als hij niet oppast komt hij nog te laat op school. Hij gaat hard lopen om te zorgen dat hij niet te laat op school komt. Maar als hij langs een bank komt, ziet hij dat de bank wordt overvallen door een bende en hij stopt. Gohan denkt dat als hij transformeert hij de dieven wel kan tegen houden, zonder dat hij daarbij herkend wordt door iemand. En al snel heeft Gohan de boeven uitgeschakeld. Uit het zicht van iedereen transformeert Gohan weer terug en gaat kijken naar de plek van de overval. Plotseling staat er een meisje, Videl, achter Gohan. Ze vraagt wat er gebeurd is. Gohan sluipt stiekem weg en Videl krijgt van iemand anders te horen wat er gebeurd is en dat een vechter met het gouden haar de overvallers heeft tegengehouden. Men weet niet wie die vechter is, maar wel dat hij waarschijnlijk op dezelfde school zit als Videl, vanwege de badge op zijn kleding.

Gohan komt op school en wordt door de leraar voorgesteld aan de klas als een uitmuntende leerling, waar iedereen een voorbeeld aan zou moeten nemen. Gohan mag plaatsnemen waar hij wil, maar Erasa, de vriendin van Videl, zegt dat er naast haar nog wel een plekje vrij is. Erasa vertelt dat Videl de dochter is van Hercule. Opeens weet Videl weet dat het Gohan was die ze vanochtend bij de bank heeft gezien en dat hij precies dezelfde kleren droeg als de vechter met het gouden haar die de bankoverval heeft verijdeld heeft. Gohan doet net alsof hij van niets weet. Videl weet dat het Gohan niet kan zijn, vanwege zijn haarkleur, maar ze blijft toch haar twijfels houden. Als de Erasa vraagt waar Gohan woont, schrikt ze van de afstand, want Gohan blijkt 800 kilometer van school te wonen en dat is minsten 5 uur rijden.

Het is tijd voor een wedstrijdje honkbal en Gohan zit in het team bij Videl. Gohan staat als rechter achtervanger in het veld. Als iemand van de tegenpartij de bal slaat, lijkt het een home run te worden, maar Gohan weet hem te vangen. Daarbij is hij ongemerkt echter wel acht meter de lucht ingesprongen en de leerlingen kijken hem verbaasd aan. Met het smoesje dat het ligt aan de nieuwe schoenen die hij net heeft gekocht, probeert Gohan het voorval in de doofpot te stoppen. De partijen wisselen en Gohan is aan slag. Hij probeert zich goed in te prenten om zijn krachten niet te gebruiken. De werper gooit de bal met de bedoeling om Gohan te laten bukken, maar Gohan blijft gewoon staan en krijgt de bal tegen zijn gezicht. Natuurlijk doet het hem weinig pijn en blij roept Gohan dat hij naar het eerste honk mag lopen, omdat de werper hem geraakt heeft.

De eerste schooldag zit erop. Gohan pakt de spullen uit zijn kastje. Erasa wil wel met hem meerijden, maar Gohan verzint weer een smoes dat zijn vervoersmiddel maar voor één persoon is.

Gohan loopt naar huis. Hij wordt stiekem achtervolgd door Videl, die het nog al vreemd vindt dat hij naar huis loopt, ondanks dat hij zo ver weg woont. Gohan heeft in de gaten dat Videl hem volgt en als Videl twee hoeken verder is merkt ze dat Gohan weg is. Ze snap er niks van. Gohan ziet haar zoeken vanaf het dak van een gebouw. Snel vliegt Gohan op Nimbus terug naar huis. Hij overdenkt de gebeurtenissen van de dag en hoopt een manier te vinden om wel zijn krachten te kunnen gebruiken, maar niet herkend te worden. Misschien heeft Bulma daar wel een oplossing voor.

En zo is de eerste dag van school voorbij, maar het belooft nog spannend te worden!

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?