Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

186: I am Saiyaman

Bulma denkt dat ze wel iets kan maken en Gohan gaat naar Trunks. Daar komt hij ook Vegeta tegen, die zegt dat Gohan ook in tijd van vrede paraat moet staan. Dan is Bulma klaar met de vermomming voor Gohan. Trunks wil er eerst ook één, maar dan ziet hij wat voor pak het is en hoeft hij er geen meer.

Gohan gaat een wedstrijdje houden met Nimbus en ziet dan een paar hardrijders in een auto. Hij gaat ervoor staan en zegt dat ze netter moeten rijden. Ze vragen wat zijn naam is. Snel verzint hij een naam en zegt dat hij de Great Saiyaman is. Ze lachen hem uit en dat pikt Gohan niet. Hij stampt op de grond en de grond begint de barsten. De hardrijders rijden rustig weg. Als hij thuis is gekomen vindt Goten, het kleinere broertje van Gohan en de zoon van Goku die hij nooit heeft gezien, het een gaaf pak.

De volgende ochtend vliegt Gohan naar school. Op school hebben ze het over de 'Saaie Man'. Bijna verraadt Gohan zichzelf als hij schreeuwt dat het Great Saiyaman moet zijn. Verbaasd kijken zijn medeleerlingen op en vragen hem hoe hij dat weet. Dan wordt Videl opgeroepen omdat er een gijzeling in de stad is. Videl vertrekt en Gohan vraagt wat ze gaat doen. Even later vraagt Gohan of hij naar de WC mag en gaat dan snel achter Videl aan omdat hij denkt dat Videl het niet alleen af kan.

Videl springt vanuit haar helikopter op de rijdende bus en verslaat alle boeven. Maar er zit niemand meer achter het stuur en de bus rijdt recht op een ravijn af. De bus stort in het ravijn, maar Gohan vangt hem op en brengt hem terug. Hij stelt zich voor aan Videl en vliegt weg.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?