Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

187: Gohan's First Date

Gohan oefent thuis op zijn kreten als de "Great Saiyaman". Goten vindt het wel cool, maar Chi-Chi vindt dat Gohan er nog aan moet werken. Vervolgens stuurt ze de twee naar bed. De dag erop verslaapt Gohan zich bijna en haast zich naar school. Onderweg transformeert hij snel in Great Saiyaman en op het dak van school verandert hij weer terug in Gohan. Als hij naar de trap toe rent wordt hij begroet door Angela, een meisje uit zijn klas engels. Gohan is bang dat hij achter zijn identiteit is gekomen en zegt dat hij alles kan uitleggen en rent vervolgens door naar de les.

Tijdens de les baalt Gohan ervan dat zijn identiteit bekend is bij het meisje, waardoor hij niet oplet op wat de leraar zegt. Vervolgens stuurt de leraar hem de gang op, waar Gohan als straf twee emmers met water in zijn handen moet houden. Als de leraar vervolgens wat aan Angela vraagt, blijkt deze ook al niet op te letten en hij stuurt haar ook naar de gang. Tot verbazing van de leraar vindt ze dat nog leuk ook, zo kan ze namelijk bij Gohan in de buurt komen.

Als Angela ook op de gang naast Gohan staat, vraagt ze of hij een vriendin heeft. Gohan antwoordt ontkennend, waarop Angela vraagt of Gohan dan met haar uit wil. Gohan twijfelt en Angela barst in tranen uit en begint te zeggen dat Gohan haar maar lelijk vindt. Gohan antwoordt dat hij haar niet lelijk vindt. Zij snapt niet waarom hij dan niet met haar uit wil en vervolgens dreigt ze om iedereen Gohans geheim te vertellen. Gohan schrikt ervan en antwoordt dat hij wel met haar uit wil. Angela is helemaal blij en van schrik gooit Gohan één van de emmers over zich heen. Ze spreken af voor de volgende middag om 1 uur bij het station.

Gohan vliegt weer naar huis en denkt aan misschien weer een nieuwe outfit en naam als superheld. Hij baalt ervan dat hij zo gechanteerd wordt. Thuis kan Gohans moeder de humor er wel van inzien. Zij vertelt dat zij Goku ook enigszins dwong om wat te gaan doen, maar ze chanteerde hem niet. Daar was ze nog niet slim genoeg voor. Ze vertelt dat zij op hun eerste afspraakje tegen Goku zei dat hij maar iets leuks moest verzinnen om haar te vermaken. Goku kon maar één leuk ding verzinnen en ze hebben vervolgens de hele dag gevochten.

De dag erop staan Gohan en Angela op het station en ze besluiten om naar de film te gaan. Het blijkt een romantische zwijmelfilm te zijn en Gohan valt in slaap. Weer wordt Angela boos en besluit om weg te lopen bij de film. Gohan loopt achter haar aan en ze accepteert zijn excuses als ze maar een kopje koffie gaan drinken. Na het koffiedrinken stelt Angela voor om naar de hoogste verdieping van de stadsflat te gaan. Gohan gaat akkoord, maar onderweg blijkt dat er een andere wolkenkrabber op de bovenste verdiepingen in brand staat. Ze horen de brandweer schreeuwen dat er nog mensen op het dak zijn. Gohan rent er snel naar toe en Angela volgt hem. Daar aangekomen blijkt dat Videl al met haar helikopter boven het gebouw is. Ze ontdekt dat er een watertank op het dak staat waar ze misschien het vuur mee kan doven en besluit op het dak te springen. Gohan rent weg bij Angela en vertelt haar dat ze zijn geheim niet mag prijsgeven. Videl is op het dak en probeert de watertank open te draaien. Het wil echter niet lukken en het lijkt te lang te duren, want de watertank dreigt boven op Videl te vallen. Maar net op dat moment vangt Great Saiyaman de tank op en zegt Videl eronder vandaan te gaan. Videl legt uit dat de opening van de tank niet groot genoeg is om er voldoende water door te laten stromen om in een keer al het vuur te doven. Daarna slaat Great Saiyaman een gat in de tank, waardoor toch alle branden worden geblust. Great Saiyaman is de held van de dag! Videl zweert dat ze zal uitvinden wie schuilgaat achter het masker van Great Saiyaman.

Als Videl de pers te woord staat voor de wolkenkrabber, ziet ze plotseling Gohan wegschieten. Ze roept hem en vraagt waarom hij zo'n haast heeft. Gohan probeert het uit te leggen, maar net op dat moment komt Angela tussenbeide. Ze schreeuwt dat Gohan natuurlijk de hele tijd al een oogje op Videl had en zegt dat ze zijn geheim zal prijsgeven. Ze vraagt aan Videl of ze wil weten wat hij onder zijn kleding heeft. Videl wordt nieuwsgierig en buigt voorover richting Angela, maar dan zit Gohan er tussendoor te schreeuwen. Uiteindelijk krijgt Angela de kans om Gohans geheim te vertellen en ze zegt dat Gohan kinderondergoed draagt. Angela zegt dat ze het de dag voor gisteren had gezien toen ze bij de kleedkamer van de jongens naar binnen keek bij gym. Gohan droeg een onderbroek met daarop een beertje. Gohan vraagt Angela wat ze gezien had op het dak. Angela zegt dat ze toen niets zag, omdat ze toen haar lenzen niet in had. Videl vraagt dan of Gohan daar soms ook in z'n onderbroek liep. Gohan antwoordt van niet. Angela loopt weg ze wil niets meer met Gohan te maken hebben. Gohan en Videl blijven schouderophalend achter.

De dag erop baalt Gohan toch wel dat Angela boos op hem is, maar dan ziet hij dat ze alweer aan het flirten is met een andere jongen. Hij hoort zelfs hoe hij al door het slijk wordt gehaald en kijkt daarvan enigszins opgelucht op.

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?