Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

188: Rescue Videl

Gohan gaat weer naar school, wanneer Goten vraag of hij mee mag omdat hij graag de school van Gohan wil zien. Maar Gohan zegt dat het hem niet zo'n goed idee lijkt, omdat hij dan te veel op zou vallen met Nimbus. Gohan vliegt weg naar school. Hij denkt dan eindelijk eens een keer op tijd te zijn, totdat als Saiyaman Videl in haar helikopter tegenkomt. Videl heeft besloten Saiyaman te ontmaskeren en begint Saiyaman te achtervolgen. Gohan probeert haar op allerlei manieren af te schudden, maar dat lukt niet echt. Ze vliegen dwars door de stad, waar alle mensen verbaasd staan te kijken. Gohan krijgt plotseling een idee. Hij gaat ineens voor de helikopter stilstaan zodat Videl wel moet afremmen. Op het laatste nippertje spring Saiyaman opzij, maar Videl is zo geschrokken dat ze met een klap op de weg terechtkomt. Videl stapt uit en Saiyaman groet haar. Videl vraagt wie hij echt is en hij antwoordt dat hij Great Saiyaman is. Maar Videl wil zijn echte identiteit weten, maar dan gaat Saiyaman er opeens vandoor en zet haar helikopter boven op het dak van een hoog gebouw. Snel vliegt Saiyaman naar school.

Videl komt te laat op school maar de leraar is niet boos omdat hij denkt dat ze weer eens een misdaad heeft bestreden. Haar vriendin Angela vraagt of ze weer eens iemand heeft afgetuigd maar ze zegt dat ze gewoon te laat is. Angela merkt op dat Gohan ook te laat was en vraagt of ze niet toevallig samen iets hebben.

Na school komt Gohan een politiewagen tegen die achter een bende aan zit. Hij wil de boeven tegenhouden, maar opeens staat Videl er en ze kijkt een beetje bezorgt naar Gohan. Als Gohan dat merkt wordt hij even afgeleid en krijgt een klap tegen zijn hoofd, Videl, die denkt dat Gohan in moeilijk verkeert, schiet hem te hulp en schopt de boef tegen zijn gezicht. De boeven gaan er vandoor en zijn van plan om hun baas te halen, omdat ze weten dat Videl de dochter van Hercule is. Ze willen Hercule ook even een lesje leren. Onder tussen is Videl gaan kijken hoe het met Gohan gaat. Tot haar grote verbazing heeft hij er niet een eens een schram of een blauw oog aan over gehouden.

De volgende dag als ze op school zitten wordt Videl opgeroepen omdat de burgemeester gegijzeld wordt. Gohan denkt dat ze het niet alleen af kan, dus vraag hij of hij even naar de wc mag. Maar de het mag niet van de lerares, omdat ze de ervaring heeft dat hij dan weg blijft. Gespannen begint Gohan met zijn voeten op de grond te stampen, waardoor hij per ongeluk de illusie wekt dat er een aardbeving is. Als iedereen dan onder de tafels duikt, gaat Gohan er vlug vandoor.

De burgemeester is gegijzeld door dezelfde bende van de dag ervoor. Hun eis is dat ze Hercule willen zien, maar die houdt zich schuil gehouden omdat hij bang is. Als Gohan als Saiyaman op de plek arriveert zegt Videl dat ze zijn hulp niet nodig heeft, Saiyaman gaat niet weg. Als er een paar boeven op hem afkomen slaat hij ze met gemak weg. Maar dan heeft de leider Videl te pakken. Gohan wil haar gaan helpen, maar ze slaat de leider helemaal in elkaar. Gohan is toch wel verbaasd over de kracht van Videl. Als Gohan weg wil gaan bedankt Videl hem en gaan ze naar huis.

Geschreven door: Cajing

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?