Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

189: Blackmail

Gohan vliegt in de bergen en komt daar Nimbus tegen en wil zich net afvragen waar Goten is, als deze van onder een dinosaurusei te voorschijn komt en zich hardop afvraagt waar Chobi is. Gohan zegt tegen Goten dat Chobi waarschijnlijk niets mankeert, aangezien zijn ouders ook weg zijn. Toto en Chobi's moeder zullen vast goed op het dinosaurusjong letten. Dus gaan Gohan en Goten naar huis en houden een vliegrace tegen elkaar.

We zien beelden van Hercule die zichzelf bewondert op een groot bioscoopscherm bij hem thuis. Videl brengt hem drinken en Hercule legt uit dat hij zijn vechttechnieken aan het bestuderen is. Volgens Videl is Hercule nog steeds de sterkste van de wereld, maar ze weet ook dat de vorige winnaar van het toernooi ook vrij sterk is. Hercule moet hierom lachen en zegt dat die "Goku" maar een watje was. Hij zou hem met gemak verslaan. Want wie kan nou de redder van de wereld verslaan! Videl kijkt verbaasd naar haar vader.

Gohan en Goten zijn inmiddels thuis en zitten klaar om te eten. Goten heeft geen zin in gehaktbrood, maar Chi-Chi zegt hem dat hij maar moet eten wat de pot schaft. Plotseling ziet Goten op TV dat het circus weer in de stad is en dat ze een nieuwe publiekstrekker hebben in de vorm van een klein, schattig dinosaurusjong. Mr. Musuka, de circusdirecteur, heeft hiervoor gezorgd. Goten roept dat het Chobi is. Chi-Chi merkt op dat het dinosaurusjong er bang uitziet. Gohan zegt dat hij Chobi wel op zal halen.

Gohan komt aan bij het circus en loopt de tent in. Hij ziet hoe Chobi, die in het circus Rocco wordt genoemd, in de ring met een zweep in bedwang wordt gehouden en allerlei trucjes moet doen. Gohan gaat naar Mr. Musuka en vraagt hem om het dinosaurusjong vrij te laten. Mr. Musuka lacht Gohan uit en zegt dat het dinosaurusjong van hem is. Gohan verdwijnt weer naar buiten en vraagt zich af of het goed zou zijn om Chobi zelf mee te nemen, maar als hij een meisje ziet lopen met haar ouders beseft Gohan zich dat ieder kind zijn ouders nodig heeft. En de ouders van Chobi zullen hem gaan zoeken en dan wordt het chaos in de hele stad. Gohan ziet het al helemaal voor zich. Gohan gaat achter een circuskar staan en transformeert in Great Saiyaman. Gohan gaat naar Chobi, die inmiddels buiten in zijn kooi zit, buigt de tralies van zijn kooi krom om., neemt vervolgens Chobi op zijn rug en loopt de kooi uit. Dan vraagt een bewaker van het circus aan Gohan waar hij heen denkt te gaan. Gohan antwoordt dat het jong bij zijn ouders hoort en hij hem terug gaat brengen. De bewaker valt Gohan aan met een stok, maar Gohan ontwijkt alles. En met één ruk aan de stok gooit Gohan de bewaker op de grond om er vervolgens vandoor te gaan. Mr. Musuka is ondertussen zijn geld aan het tellen, maar wordt dan onderbroken door twee van zijn onderdanen. Ze vertellen dat Rocco weg is genomen. Mr. Musuka wordt boos en zegt dat ze meteen op zoek moeten.

Gohan vliegt over de stad, maar Chobi is bang om te vliegen en hij slaat zijn poten voor Gohan's helm. Gohan kan niets meer zien en daardoor vallen ze en hij laat Chobi los. Gohan weet hem echter weer op tijd te vangen en ze besluiten om verder te lopen. Gohan neemt Chobi weer op zijn rug en wil gaan lopen, als de politie en Mr. Musuka achter hen aankomen. Gohan rent er snel vandoor en doordat een vrachtwagen voor hem in de remmen moet, blokkeert deze de hele weg. Gohan springt er overheen en denkt van de politie af te zijn, als hij wordt ingehaald door een laagvliegende helikopter. De helikopter stopt en Videl stapt uit en zegt tegen Great Saiyaman dat hij de dino terug moet geven aan de circusdirecteur. Gohan weigert dit en probeert uit te leggen dat het jong terug moet naar zijn ouders, anders komen deze hem zoeken in de stad. Videl vindt dat Great Saiyaman dan maar aangepakt moet worden. En ze valt Great Saiyaman aan. Great Saiyaman laat Chobi los en pareert de aanvallen van Videl niet echt, omdat hij haar niet wil laten afgaan voor alle toeschouwers. Ondertussen pakt Mr. Musuka snel Chobi weer op. Videl is tevreden en zegt dat Great Saiyaman in het gevang moet. Dan kan ze er ook meteen achterkomen wie hij nu werkelijk is.

Chobi begint ondertussen hard te schreeuwen en Great Saiyaman zegt tegen Videl dat hij roept om zijn ouders. Dit klopt, want niet veel later komen er twee reusachtige dinosaurussen de straat doorvliegen op zoek naar hun kind. Nu snapt Videl pas waarom Great Saiyaman het dinojong meenam. De aanwezige politieagenten schieten op de ouders van het dinojong, maar Videl zegt dat ze daarmee moeten ophouden. Videl pakt snel Chobi af van Mr. Musuka en Great Saiyaman probeert Toto en zijn vrouw te kalmeren omdat ze hem kennen. Videl zegt tegen Great Saiyaman dat hij dan zijn helm af moet doen, zodat ze hem dan misschien herkennen. Great Saiyaman zegt tegen Videl dat ze zijn stem wel zullen herkennen en hij roept Toto. Tijdens het roepen verspreekt hij zich bijna en noemt bijna zijn eigen naam, maar komt niet verder dan Go. Videl krijgt dit mee en zegt dat hij zeker Gohan is. Great Saiyaman reageert er maar niet op. Als Great Saiyaman eindelijk de dino's rustig heeft wil Toto toch nog Videl aanvallen. Ze schrikt en kan bijna niets meer doen, maar Gohan komt snel tussenbeide en geeft Toto zo'n klap dat deze meteen knock-out is. Gohan houdt hieraan een snee over in zijn gezicht. Mr. Musuka probeert ook nog één kaar aan te vallen met een van een agent afgenomen pistool. Videl weet hem echter te overmeesteren. Mr. Musuka zal de gevangenis ingaan, omdat hij het pistool van een agent afgenomen heeft. Great Saiyaman gaat er weer vandoor met Toto op zijn rug. Videl kijkt hem verliefd na. Goten is zeer blij dat Chobi weer terug is.

De dag erop is Gohan weer eens te laat op school en in de gang komt hij Videl tegen. Gohan heeft inmiddels een pleister op zijn gezicht, maar Videl trekt hem eraf en zegt dat het dezelfde snee is als bij Great Saiyaman Ze zegt dat ze nu zeker weet dat Gohan ook Great Saiyaman is. Gohan kan er niet langer omheen draaien en geeft toe. Hij baalt als een stekker dat Videl het weet. Hij zegt dat hij incognito wil blijven om zijn familie te beschermen en vraagt of Videl het geheim kan houden. Videl stemt er mee in, maar onder één voorwaarde en die voorwaarde is dat Gohan dat aan het World Martial Arts Tournament moet meedoen. Videl wil namelijk het toernooi winnen, maar daarvoor wil ze wel alle sterke tegenstander in het toernooi hebben. Videl vertelt ook dat ze weet dat er ooit een vechter is geweest die hetzelfde toernooi had gewonnen, die zichzelf Goku noemde. Nu weet ze toevallig dat Goku's zoon Gohan heet en ze vraagt of Gohan Goku's zoon is. Gohan ontkent dit, maar Videl ziet aan zijn gezicht dat hij liegt. Ze vraagt ook of Gohan toevallig de gouden vechter is, maar Gohan zegt van niet, omdat hij geen blond haar heeft. Gohan doet dus mee aan het toernooi en Videl vindt het fantastisch dat de kinderen van twee oud-kampioenen met het toernooi meedoen. Als ze wegloopt bedenkt ze zich nog iets. Ze vraagt Gohan om haar te leren vliegen, dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Gohan beaamt dat en Videl gaat weg. Gohan heeft zich voor een tweede keer door een meisje laten chanteren.

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?