Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

191: The Newest Super Saiyan

Piccolo is aan het mediteren op de Lookout en doet dat volgens Dende al meer dan 24 uur. Mr. Popo zegt dat hij al 28 uur, 11 minuten en 53 seconden bezig is. Piccolo heeft zo'n gloed van energie om zich heen dat hij insecten aantrekt, die vervolgens als ze deze energie aanraken op de grond neervallen. Gelukkig kan Dende de laatste twee vlinders die zo de dood vinden nog genezen.

Krillin en Android 18 zijn op Master Roshi's eiland aan het trainen en Krillin vraagt om zijn ontbijt. Android 18 vindt dat hij het maar moet verdienen en gaat door met vechten. Master Roshi kan er smakelijk om lachen.

Gohan en Goten hebben thuis ontbeten en willen weg om te trainen. Chi-Chi waarschuwt Goten nog even dat hij Gohan niet steeds moet storen tijdens de training, want ze hebben het prijzengeld van het toernooi hard nodig om een onbezorgd leventje tegemoet te gaan. Goten belooft dat hij dat niet doet en gaat met Gohan mee. Gohan en Goten springen door een rotsachtig gebied en Gohan raakt zijn broertje kwijt. Gohan denkt dat hij te snel was, maar Goten zit te spelen met een dinosaurusjong dat volgens Goten wel een beetje aan Icarus doet denken. Als Gohan naar hem kijkt, denkt hij aan wat zijn moeder zei over Goten. Volgens haar was Goku net zo'n figuur als Goten nu is op deze leeftijd. Gohan zegt dat hij begint met de training en zegt tegen Goten dat hij hem maar later achterna moet komen.

Ondertussen is in de andere wereld Grand Kai behoorlijk boos op Baba, omdat ze zonder zijn toestemming aan Goku beloofd heeft om voor één dag terug te keren op aarde. Baba vindt dat Grand Kai zeurt en zegt dat Goku dat nu wel verdiend heeft. Grand Kai scheldt Baba uit, maar King Kai komt tussenbeide en vraagt ze om naar Goku te kijken. Goku heeft allerlei gewichten aan armen en benen en is druk aan het trainen. King Kai vraagt of het wel eerlijk is om hem nu nog te zeggen dat hij niet terug mag en als Grand Kai zo graag wil dat Goku blijft dan moet hij Goku maar gaan trainen. Baba is het hier roerend mee eens en zegt dat Goku een uitdaging nodig heeft. Grand Kai schrikt, want hij weet dat hij Goku niet aankan. Maar hij bluft dat Goku misschien niet tegen zijn krachten op kan en vindt het idee van het toernooi op aarde opeens niet zo slecht meer.

Gohan is op aarde inmiddels Super Saiyan geworden en maakt zich klaar voor zijn training. Net op het moment dat hij wil beginnen, wordt hij gestoord door Goten die Gohan een gevonden insect laat zien. Gohan vindt het fantastisch en denkt weer te kunnen beginnen aan zijn training als hij weer onderbroken wordt door Goten. Dit maal heeft Goten een dinosaurus zo groot als zichzelf gevonden en houdt hem boven zijn hoofd. Nu wordt Gohan boos op Goten en zegt dat ze niet gekomen zijn om te spelen, maar om te trainen. Dus Gohan probeert nu voor de derde keer te beginnen met zijn training en begint nu ook daadwerkelijk, maar na een paar kapot geslagen rotsen hoort hij Goten weer roepen en hij draait zich geërgerd om. Goten zit nu op de staart van een hele grote dinosaurus en zwabbert op en neer en lijkt op een rots terecht te komen. Gohan weet echter nog net op tijd de rots te vernietigen en Goten valt van de staart af en de dinosaurus gaat weg. Gohan is boos op Goten en de rest van de training moet hij blijven zitten, totdat Gohan hem vraagt om te helpen. Ze verzamelen stenen en leggen deze neer. Gohan trekt een streep waar Goten achter moet gaan staan en hij gaat er tegenover staan. Goten moet dan de stenen op Gohan gooien en deze moet ze ontwijken. Goten denkt dat de lijn te dichtbij is, maar gooit uiteindelijk toch de eerste steen. Gohan is heel erg verbaasd, want Goten gooit veel harder dan verwacht en gooit dwars door de rots achter Gohan. Als Goten weer een steen wil pakken om te gooien, haast Gohan zich om een nieuwe lijn te trekken, alleen nu iets verder van hem af. Goten en Gohan gaan nu verder met de oefening en Gohan ontwijkt alles en vraag Goten om dichterbij te komen, maar Goten stopt met de oefening. Als Gohan vraagt wat er is, vraagt Goten of hij nu net zoals Gohan mag zijn, aangezien hun moeder er toch niet bij is. Gohan vraagt wat Goten bedoelt en hij antwoordt dat hij ook het blonde haar en superkracht wil hebben. Goten wil ook een Super Saiyan zijn. Gohan begint Goten uit te lachen en zegt dat het jaren van training vergt alvorens je Super Saiyan kunt worden. Gohan was bijna twee keer zo oud als Goten toen hij het werd en dan nog was hij de jongste van allemaal en hij denkt niet dat Goten dat ook zo snel kan.

Goten begint vervolgens te gloeien en binnen de kortste keren is ook hij een Super Saiyan. Gohan is zeer verbaasd en vraagt wanneer dit gebeurd is. Goten zegt het zich niet meer te kunnen herinneren. Gohan zegt dat Goten wel een natuurtalent moet zijn, aangezien hij en Goku er jaren over deden om Super Saiyan te worden en Vegeta zelfs nog langer. Gohan vraagt nu aan Goten of hij dan zijn trainingsmaatje wil worden als hij tenminste weet hoe dat werkt. Goten antwoordt dat hij dat wel weet, aangezien hij altijd met Chi-Chi trainde als Gohan bezig was met zijn huiswerk. Wederom is Gohan verbaasd en bedenkt zich dat zijn moeder echt veranderd is. Gohan mag zelfs vrij nemen van school om te trainen en hij mag meedoen aan het toernooi. Het zal wel met Goku's dood te maken hebben denkt hij. Gohan vraagt aan zijn broertje of hun moeder het ook weet dat Goten ook al Super Saiyan kan worden. Goten zegt van wel en legt uit dat hij in een training met zijn moeder deze vorm aannam en haar tegen een boom aanschopte. Chi-Chi was vervolgens heel verdrietig geworden omdat er weer een Super Saiyan in de familie zat en noemt Goten zelfs een monster. Goten legt uit dat hij van Chi-Chi geen Super Saiyan meer mag worden.

Gohan en Goten beginnen met trainen en Goten maakt het Gohan aardig lastig. Zelfs zo lastig dat Gohan besluit om omhoog te vliegen. Nu wordt Goten boos omdat hij niet kan vliegen. Gohan lacht hem daarom uit, maar belooft dat hij het Goten zal leren. Goten is weer blij. Gohan merkt op dat Videl in haar helikopter langs vliegt en zegt tegen Goten dat ze er nog een partner voor de vliegles bij krijgen, maar dat hij haar niet mag laten zien dat hij een Super Saiyan is. Goten denkt dat Videl bang is voor kleine monsters en gaat akkoord. De broers nemen hun normale vorm weer aan en rennen naar huis. Tijdens het rennen zegt Gohan tegen Goten dat hij misschien wel aan het toernooi kan meedoen. Goten lijkt dit wel leuk en vertelt dat hij wel eens stoeit met Trunks en dat deze nog sterker is. Alweer is Gohan verbaasd en denkt bij zichzelf dat deze jongens nog sterker dan hem kunnen worden.

Videl is inmiddels bij Chi-Chi en vraagt of Gohan thuis is. Ze zegt dat Gohan geen tijd heeft voor afspraakjes. Op dat moment komen Gohan en Goten terug en Gohan vraagt aan Videl hoe ze aan het adres komt. Uit de leerlingenlijst is haar antwoord, maar ze is boos op Gohan, omdat deze wegblijft van school, zodat hij haar niet hoeft te leren om te vliegen. Gohan zegt dat hij een man van zijn woord is en belooft het haar te zullen leren. Chi-Chi is het hier niet mee eens. Gohan heeft hier helemaal geen tijd voor. Als Gohan uitlegt dat hij door Videl aan het toernooi meedoet, gaat ze akkoord onder de voorwaarde dat er geen romantiek aan te pas komt. Videl wordt boos en valt uit tegen Chi-Chi. Omgekeerd doet Chi-Chi hetzelfde. Goten merkt op dat zijn vader en moeder ook trouwden na een gevecht in het toernooi. Chi-Chi beaamt dat, maar zegt dat het bij hun anders was aangezien ze elkaar al heel lang kenden. Chi-Chi en Videl blijven bekvechten en Gohan en Goten kunnen er wel om lachen.

Terwijl de strijd tussen Videl en Chi-Chi voort raast, komt de echte grote strijd nu snel dichterbij. Zal de sterke Goten mee kunnen doen aan het toernooi en zal Gohan genoeg tijd hebben om zich voor te bereiden?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?