Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

192: Take Flight Videl

Gohan probeert uit te leggen hoe je moet vliegen. Hij zegt dat je je energie moet controleren en dat naar beneden moet duwen. Videl snapt niet wat energie is en Goten laat dat even zien door middel van een energie straal. Gohan vraagt hoe Videl dat noemt. Ze zegt dat het een truc is, maar Gohan zegt dat het niet zo is. Gohan stuurt Goten weg omdat hij Videl het controleren van je energie moet leren. Hij vertelt hoe je je energie naar buiten moet brengen en doet het even voor. Videl probeert het na te doen maar het lukt haar nog even niet. Ze gaat eten en Chi-Chi vraagt Videl hoeveel kamers hun huis heeft. Videl zegt dat ze ongeveer vijftig kamers hebben. Chi-Chi is stomverbaasd en vraagt onmiddellijk wanneer Gohan en Videl gaan trouwen. Gohan schrikt zich rot, verslikt zich bijna in zijn eten, spuugt Goten onder de rijstkorrels en begrijpt niet waar Chi-Chi het over heeft.

Na het eten probeert Videl opnieuw haar energie te controleren en lukt het haar wel. Dan komt Goten er ook weer bij. Goten probeert te vliegen door op en neer te springen en bij Videl lukt het ook niet echt. Na wat advies van Gohan lukt het Goten wel om te vliegen. Terwijl Goten al snel vrij als een vogeltje rondvliegt, kost het bij Videl wat meer moeite. Maar na enige tijd komt ook Videl los van de grond en zweeft ze voor het eerst in de lucht. Het is voor Videl om naar huis te gaan. Gohan zegt dat Videl beter haar haar kort kan knippen. Blozend vraagt Videl of Gohan dat soms leuker vindt. Maar Gohan heeft dat alleen maar gezegd vanuit praktisch oogpunt voor het vechten, want dan zit het haar niet voor haar ogen en kunnen tegenstanders niet haar lange haar vastpakken. Videl wordt boos en gaat naar huis.

Vegeta en Trunks zijn aan het trainen in de zwaartekracht capsule. Trunks heeft het zwaar en transformeert naar Super Saiyan. Vegeta is stomverbaasd. Hij vraagt of Goten ook kan transformeren. Trunks zegt van wel. Vegeta wil wel trainen met Trunks. Als Trunks hem in het gezicht raakt, gaan ze daarna samen naar het park. Ze beginnen te vechten en uiteindelijk slaat Vegeta Trunks hard tegen de grond. Hoewel het Trunks niet gelukt is om zijn vader vol in het gezicht te raken, zullen ze toch samen naar het park gaan. Maar eerst wil Vegeta wil weten wie sterker is, Goten of Trunks. Trunks zegt dat hij iets sterker is omdat hij een jaar ouder is. Vegeta vindt dat verschil niet goed genoeg en wil daar iets aan gaan doen.

Gohan en Goten willen samen gaan trainen, maar Videl komt er weer aan. Met kort haar deze keer! Voor zover hij er al iets van snapte... nu snapt Gohan helemaal niets meer van meisjes.

Terwijl vechters over de hele aarde hard trainen, lijkt het erop dat Gohan een ander lesje krijgt. En dat kan hij beter maar snel leren, want het toernooi begint al gauw. Dat zie je de volgende keer in Dragonball Z!

Geschreven door: Leon Lucardie

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?