Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

193: Gather for the Tournament

Gohan zegt tegen Videl dat ze een snelle leerling is omdat niemand zo snel heeft leren vliegen als zij. Dan ziet ze Goten vliegen en vraagt waarom hij dat dan wel zo snel kan. Gohan vliegt naar Goten toe en zegt dat hij rustig aan moet doen omdat Videl moet denken dat zij sterker is en sneller kan vliegen. Goten gaat akkoord en landt. Gohan vliegt terug naar Videl. Ze vindt dat het tijd is voor een pauze en gaat op de grond zitten. Goten zegt dat Goku gauw terug komt uit de andere wereld. Gohan wordt boos op hem omdat hij daar niks over mocht zeggen. Videl snapt het niet en denkt dat Goku bij een andere vrouw is. Gohan zegt maar dat dat zo is.

Tien dagen later. Videl vliegt rondjes en is ontzettend blij dat ze heeft leren vliegen. Ze haalt zelfs Goten in. Goten en Gohan staan op de grond en kijken hoe Videl vliegt. Videl vliegt naar ze toe en bedankt ze. Ze zegt dat ze naar huis moet. Ze bedenkt zich dat ze nu kan vliegen en vliegt naar huis. Goten en Gohan vliegen ook weg.

In de zwaartekracht capsule zijn Vegeta en Trunks nog steeds aan het trainen. Vegeta is verbaasd over de hoeveelheid kracht en het doorzettingsvermogen van zijn zoon. Op Dende's Lookout rondt Piccolo zijn meditatie training af. Ook op Master Roshi's eiland wordt nog steeds getraind door Krillin. Hij ziet dat zijn vrouw en dochter kijken en doet dus extra goed zijn best. Videl is ook aan het trainen. Ze schopt al de hele dag tegen een boksbal. Als ze pauze neemt valt de boksbal uit elkaar. Ze gaat naar Hercule toe en vraagt of hij niet moet trainen. Die vindt het niet nodig, omdat hij al sterk genoeg is.

Gohan en Goten zijn ook nog aan het trainen. Goten kan niet winnen en dus verandert hij in Super Saiyan. Gohan vindt dat te moeilijk en transformeert ook naar Super Saiyan. Hij schopt Goten op de grond en die verandert weer terug. Gohan verandert ook terug en beide liggen ze nu op het gras.

In de andere wereld heeft Goku zijn training beŽindigd en is nu aan het mediteren.

De dag van het toernooi is aangebroken. Iedereen zit in het vliegtuig van Bulma op weg naar het toernooi. Gohan zegt dat niemand in Super Saiyan moet veranderen, omdat ze dan misschien herkend worden van het gevecht met Cell. Iedereen vindt het een goed idee en gaat akkoord. Krillin vindt het wel een opluchting, want nu heeft hij meer kans om te winnen. Gohan doet zijn kostuum aan.

Op de plaats waar het toernooi is, is het erg druk. Iedereen wil een handtekening van Hercule. Gohan ziet Piccolo staan en gaat naar hem toe. Hij vraagt of hij Goku al gezien heeft. Op dat moment komt Goku aangeflitst. Iedereen is blij om hem te zien. Goku merkt op dat er een 'kleine hem' achter Chi-Chi staat. Goten is heel verlegen en zegt 'hoi'. Hij rent naar Goku toe en knuffelt hem en spelen wat. Ze lopen met z'n allen naar het gedeelte waar je je moet inschrijven. Goten en Trunks komen erachter dat ze niet met de ouderen mee mogen doen en dat vinden ze niet leuk. Voor hen is er een speciaal jeugdtoernooi. Goku en de rest gaan op weg naar het toernooi en Chi-Chi en de andere wensen hen succes.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?