Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

194: Camera Shy

Het toernooi gaat spoedig van start en de Z-fighters hangen een beetje rond. Ondertussen zoekt Videl Gohan maar kan hem niet vinden. Sharpner is naar Videl gekomen met een bos bloemen en een fototoestel en probeert Videl te versieren, wat niet echt lijkt te lukken. Videl is opeens weg zonder dat hij dat het in de gaten heeft weet. Als hij uiteindelijk klaar is met praten, staat er opeens een jong meisje aan zijn mouw te scheuren. Sharpner probeert weg te komen, maar dat lukt niet echt omdat er opeens allemaal kinderen langs komen. De Z-fighters hangen nog steeds een beetje rond en het is lekker rustig totdat Goku Android 18 ziet. Hij raakt in paniek en begint iedereen te waarschuwen. Dan zegt Android 18 dat ze haar al lang hebben gezien. Goku vraagt of ze de wereld nog steeds bedreigd maar Krillin zegt dat dat niet meer zo is, met haar getrouwd is en dat ze nu zelfs samen een kind hebben Goku vraag hoe dat kan omdat ze tenslotte toch een robot is. Maar Krillin herinnert hem er aan dat ze ooit een mens is geweest en dat Dr. Gero haar alleen maar een beetje aangepast had.

Videl heeft Gohan eindelijk gevonden en samen knijpen ze ertussenuit. Ze zijn op het dak aan het praten, als Sharpner er aan komt en zegt dat hij Videl overal heeft gezocht. Gohan wil er vlug vandoor gaan, maar Sharpner vraag wie hij is. Videl beantwoordt de vraag door te zeggen dat hij de Great Saiyaman is en doet heel verliefd tegen hem zodat Sharpner jaloers wordt. Samen met Gohan loopt Videl weg en laat ze Sharpner weer alleen achter. Sharpner zegt dat hij wraak zal nemen omdat niemand Videl van hem afpakt.

Goku loopt nog steeds rond samen met Krillin. Twee journalisten vragen Goku waar hij vandaan komt. Net op het moment dat Goku allemaal dingen over de Andere Wereld wil gaan vertellen, vernietigt Piccolo de filmcamera's.

Even later zijn alle vechters in de kleedkamers en Piccolo staat buiten te wachten. Er komen twee mannen aan van de eerste hulp en vragen of ze Piccolo kunnen helpen omdat hij een beetje groen ziet, maar Piccolo zegt beledigd dat hij altijd groen is en de mannen gaan gauw weg.

Goku en Krillin komen een oude bekende tegen, namelijk de omroeper van een van de vorige toernooien. Die vraagt of het toch niet waar is dat Hercule de aarde heeft gered in de Cell Games, maar dat Goku dat heeft gedaan. Goku en Krillin doen er een beetje lacherig om. De man vraagt aan hen of ze zo vriendelijk zouden willen zijn om de arena deze keer heel te houden en ze beloven dat te proberen.

Sharpner ligt op het dak van een gebouw en wil Gohan bespringen om hem te ontmaskeren. Maar net op het moment dat Sharpner springt bukt Gohan een kikker op te pakken en Sharpner smakt op de grond. Gohan merkt van dit alles niets. Daarna koopt Sharpner twee kinderen om om hem te helpen Saiyaman te ontmaskeren. De eerste spuit met een waterpistool Gohans zonnebril nat, zodat hij die afdoet om droog te maken. Maar als Sharpner dan een foto wil maken staat er opeens een man in beeld en is de foto mislukt. Het tweede kind gaat op Gohans schouders zitten en rukt de zonnebril van zijn hoofd. Deze keer lukt het Sharpner wel om een foto te maken.

Dan wordt er omgeroepen dat iedereen die wil meedoen aan het toernooi zich moet kwalificeren door eerst een klap te geven tegen de stootmachine. Hercule mag als eerste en die maakt er natuurlijk weer een show van. De journalisten zijn druk bezig om foto's te maken en dat irriteert Piccolo al snel. Piccolo maakt alle foto- en filmtoestellen in de omgeving stuk, dus ook die van Sharpner! Hercule zegt dat het jammer is, want dat had een mooi poster kunnen worden, Dan gaat hij stoten en scoort 137. Android 18 is de volgende en Krillin zegt dat ze rustig aan moet doen. android 18 stompt 774 en de mensen denken dat de machine stuk is. Krillin vraagt een beetje boos of ze dat nou rustig noemt. Ze zegt dat ze er niks aan kan doen omdat de mensen gewoon slap zijn. Ze mag voor de tweede keer stompen en scoort 203. Krillin is daarna en die scoort 192. Goku scoort 186 en Piccolo haalt 210. Daarna mag Vegeta die doet alles behalve rustig en slaat de hele machine aan gruzelementen, zodat Gohan nog langer moet wachten.

Geschreven door: Sam Chiu

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?