Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

195: The World Tournament

Vegeta heeft net de slagmeter verrot geslagen en iedereen verbaast zich over zijn kracht. Er is zelfs al iemand die bedankt voor het toernooi, aangezien hij geen kans tegen Vegeta zou maken. Gohan complimenteert Vegeta met zijn actie en Videl vraagt aan Gohan waarom hij niet verbaasd is, waarop Gohan maar doet alsof het best gek is. Videl snapt niets van die groep mensen. Het lijkt volgens haar net een groep mensen die allemaal auto's en bussen kunnen tillen. Ze scoren ook allemaal boven de 200 terwijl haar vader maar 137 scoorde. Gohan beaamt dat het raar is. Gohan en Videl moeten nu wachten op een nieuw toestel om zich te kwalificeren. Goku vraagt aan Vegeta of hij zin heeft om bij het jeugdtoernooi te kijken. Vegeta vindt het wel best, alles beter dan waar ze nu zijn

De groep met Android 18, Goku, Krillin, Piccolo en Vegeta loopt weg richting het jeugdtoernooi en lopen richting Gohan en Videl. Videl zegt tegen Gohan dat ze de groep maar een stelletje stoere patsers vindt, als Goku hen vervolgens groet. Videl is verrast en Goku vraagt of Gohan haar nog voorstelt. Gohan zegt dat Videl een vriend is, waarop Krillin hem begint uit te lachen en zegt dat Videl natuurlijk Gohans vriendinnetje is. Gohan voelt zich voor schut gezet. Goku zegt dat ze weer verder gaan om bij Goten en Trunks te gaan kijken. Als ze weg zijn, vraagt Videl aan Gohan of hij deze mensen kent. Gohan antwoordt dat de man in het oranje pak zijn vader is. Videl snapt er niets meer van en zegt dat ze dacht dat Goku bij een andere vrouw was. Gohan zegt dat Goku in een andere wereld was en vraagt aan Videl of ze de ring boven zijn hoofd had gezien. Videl wordt niet goed en vraagt maar niet door.

Het toernooi wordt geopend in de gevechtsarena door een presentator. Hij legt uit dat ze beginnen met een jeugdtoernooi en dat de winnaar 10 miljoen krijgt en de 'runner up' 5 miljoen. Als extraatje mag de winnaar vechten tegen de legende, de grote Hercule. Hercule komt vervolgens de arena binnenspringen en glijdt uit, waardoor hij op zijn achterhoofd terechtkomt en het publiek hem uitlacht. Hercule heeft pijn, maar bedenkt dat iedereen zit te kijken, dus doet hij alsof hij iedereen voor de gek hield. Het publiek is enthousiast, maar Hercule heeft wel degelijk een aardige buil op zijn hoofd.

Voordat het toernooi begint heeft de presentator nog een verrassing. Ze hebben een nagespeelde versie van Hercule's gevecht met Cell opgenomen en zullen deze laten zien op een groot beeldscherm dat vastzit aan een heteluchtballon. Hercule is het er niet mee eens. Het publiek is wel benieuwd, maar Krillin lijkt het weer niets. Zelfs Hercule gaat het nu te ver en hij zegt tegen de presentator dat hij nooit ergens getekend heeft voor deze film. De presentator lult er snel overheen en bespeelt het publiek nog meer en vraagt of het publiek de wereldberoemde zin wil scanderen. Het publiek begint dan meermalen "Hercule Rules" te schreeuwen. Hercule houdt hier wel van en begint toch weer populair te doen.

De film begint te draaien en we zien een nagespeelde Cell. Het is gewoon een kerel met een groot masker op. In de film zie je ook de Z-fighters op een zelfde manier gespeeld. Piccolo en Vegeta laten merken dat ze het niets vinden. Goku vindt het echter wel grappig. Je ziet hoe Cell begint te vechten met Goku en daarna zie je dat hij alle Z-fighters verslagen heeft. Dan komt Hercule tevoorschijn. Het publiek juicht, maar Hercule is niet tevreden. Hij vindt dat de Hercule in de film niet op hem lijkt. In de film hoor je Cell zeggen dat Hercule er sterk uitziet en roept "vuurbal" en je ziet dat Cell in de vloer op een schakelaar stapt, waardoor er vervolgens een vuurbal ontploft bij Hercule. Cell denkt Hercule verslagen te hebben, maar deze verschijnt naast Cell en zegt dat trucjes bij hem niet werken. Cell trapt op een andere schakelaar en er verschijnen een aantal pijlen uit de vloer vlak voor Hercule. Hercule zegt echter niet bang te zijn voor Cell en breekt de pijlen. Cell valt nu op zijn knieŽn en smeekt Hercule om vergiffenis. Hercule zegt dat Cell een monster is en geen vergiffenis verdient en slaat hem vervolgens in elkaar. Goku roept dat Hercule fantastisch is en Vegeta zegt zelfs dat hij Hercule wel zou willen zijn. Cell baalt van zijn verlies en blaast zichzelf op. Zo zou volgens de film Hercule de aarde hebben gered van Cell. Het publiek juicht, maar Goku zegt dat het belachelijk is en totaal niet waar, maar ook wel lachen. Hercule schaamt zich intussen zo en is ook bang geworden dat hij zich maar verstopt.

Goten en Trunks staan inmiddels te wachten op het jeugdtoernooi in een grote ruimte waar alle jeugdige vechters zich voorbereiden op hun wedstrijden. Trunks vraagt aan Goten wat deze met het geld zou doen. Goten antwoordt dat hij speelgoed zou kopen. Trunks vindt dit kinderachtig, maar op de vraag wat hij met het geld zou doen, heeft Trunks nog geen antwoord. In dezelfde ruimte is ook Idasa zich aan het voorbereiden. Hij is met zijn vrienden aan het dollen en wijst Trunks aan als zijn eerste tegenstander. Ze kunnen er wel om lachen dat Idasa tegen zo'n kleintje moet. Trunks weet inmiddels wat hij misschien kan kopen van het geld, namelijk: mooier haar voor Goten. Idasa komt dan bij Goten en Trunks en roept dat Trunks zijn eerste slachtoffer zal worden. Idasa hoopt dat Trunks een luier draagt zodat het niet teveel pijn zal doen. Idasa doet alsof hij Trunks in zijn gezicht wil slaan, maar deze vertrekt geen spier. Idasa vraagt waarom Trunks niet terugdeinst. Trunks zegt dat hij dat niet doet voor zwakkelingen. Volgens hem kan Idasa ook beter weglopen. Idasa zegt dat hij Trunks toch wel in het toernooi zal afmaken. Trunks gelooft het wel.

Het jeugdtoernooi begint. Volgens Goku is de ring groter dan normaal. Piccolo vindt dit wel fijn. Alle jeugdige vechters moeten zich eerst in de ring opstellen en presenteren. Bulma en Chi-Chi zitten op de tribune om hun zoons aan te moedigen. Ook Oolong zit erbij, maar wordt bijna weggedrukt door de dikke moeder van Idasa. De eerste partij is tussen Bert van 11 en Fro van 15 jaar oud. Gohan baalt dat hij en Videl nog steeds in de rij staan voor de kwalificatie, terwijl het jeugdtoernooi al begint. Videl zegt dat ze Goten in de volgende ronde ook wel kunnen zien. Het toernooi gaat intussen door en er zitten een paar vreemde gevechten bij. Krillin vindt het allemaal maar stomvervelend. Als een jochie uit de ring gewerkt wordt, begint hij te huilen. Hercule komt tevoorschijn en zegt tegen de jongen dat hij niet hoeft te huilen, hij heeft namelijk een prima show afgeleverd en hij neemt de jongen op zijn schouder. Hercule denkt bij zichzelf dat populair zijn bij kinderen goed is voor je imago. Android 18 vraagt zich af waar dat op sloeg. Krillin noemt het goede marketing. Volgens Krillin weet Hercule precies hoe het publiek moet bespelen.

Het toernooi gaat weer door en Trunks, die acht jaar oud is, moet tegen Idasa van vijftien. Oolong wil op de tribune net aan zijn ijsje likken, als Idasa's moeder plotseling haar zoon begint te begroeten, waardoor Oolong zijn ijsje valt. Idasa's moeder wekt al aardig wat ergernis op, maar dan zegt ze dat ze het jammer vindt dat haar Idasa tegen zo'n klein jochie moet. Nu wordt Idasa niet eens warm. Ze baalt ook dat haar fototoestel kapot is, waardoor ze Idasa's succes niet kan fotograferen. Bulma zit vlakbij op de tribune en krijgt alles mee. Ze schreeuwt Trunks toe dat hij Idasa te pakken moet nemen. Idasa's moeder zegt dat zoiets toch niet gebeurt, en vervolgens steekt Bulma haar tong uit.

Idasa en Trunks staan inmiddels klaar voor hun gevecht. Idasa heeft de hele tijd zitten bluffen dat hij Trunks met gemak zal verslaan en Trunks ergert zich dood aan zijn tegenstander. Het gevecht begint en Trunks schakelt Idasa dan ook uit met twee schoppen. Trunks denkt bij zichzelf dat hij misschien iets minder hard had moeten trappen, maar is blij dat Idasa nu wel stil is. Het publiek is zeer verrast door deze kleine vechter van acht. Krillin zegt dat het nog wel een tijdje saai zal blijven, totdat Goten en Trunks tegen elkaar zullen moeten vechten. Trunks krijgt inmiddels de complimenten van Goten. Trunks vraagt aan Goten of deze nu snapt waarom hij met de groten wilde meevechten.

Het jeugdtoernooi is begonnen. Nu is alleen de vraag: wie wordt kampioen? Trunks of Goten?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?