Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

196: Trunks vs. Goten

Goten begint zijn toernooi tegen de 14-jarige Ikose. Goten is behoorlijk nerveus maar wordt aangemoedigd door zijn vrienden en familie, die aan de aan de kant staan toe te kijken. De moeder van Ikose vindt dat hij Goten in de pan moet hakken. Maar Chi-Chi vind juist dat Goten Ikose moet verslaan en er ontstaat ruzie tussen Bulma en de moeder van Ikose. Vlak voordat de wedstrijd tussen de twee jongens begint merkt de scheidsrechter op dat Goten heel veel op Goku lijkt toen hij jong was. Hij denkt even terug aan de tijd dat er nog geen onderscheid werd gemaakt tussen de junioren en de volwassenen en hoe mooi en spannend de gevechten toen waren.

Ondertussen staan Gohan en Videl nog steeds te wachten tot de machine is gemaakt. Gohan baalt er van dat hij hierdoor het gevecht tussen zijn broertje en Idosa moet missen. Hij vraagt aan de persoon die de machine maakt hoelang het nog gaat duren voordat de machine is gemaakt.

Het gevecht tussen Ikose en Goten is al onder weg en Ikose doet wat opwarmingsstoten. Maar voordat de echte wedstrijd begint is hij al behoorlijk uitgeput. Toch gaat hij snel in de aanval, maar Goten blokkeert zijn stoot met een vinger en de schop die daarna volgt is ook makkelijk te blokkeren. Goten vind dat Ikose maar eens serieus moet gaan doen. Daarna verslaat Goten hem heel eenvoudig.

Het nieuws dat Goten Ikose heeft verslagen dringt door naar het veld waar de volwassenen die nog steeds op hun kwalificatieronde bij de machine wachten. Videl vertelt dit aan Gohan maar die lijkt niet eens ge´nteresseerd te zijn in de overwinning van zijn kleine broertje. Maar Gohan wist natuurlijk al lang dat de tegenstander van Goten geen schijn van kans had om te winnen.

Zowel Goten als Trunks bereiken de finale met gemak en staan tegen over elkaar voor de finale van het jeugd wereldkampioenschap. Beiden zijn vastbesloten om het toernooi te winnen. Als Hercule naar de wedstrijd van de twee jonge strijders gaat kijken, denkt hij Goten ergens van te kennen maar hij weet niet meer precies waarvan. De wedstrijd kent een flitsende start en ze geven echt alles wat ze in zich hebben.

Ondertussen zijn Gohan en Videl klaar met de kwalificatieronde en ze voegen zicht bij de rest. Als Krillin Videl en Gohan samen ziet denkt hij dat Gohan een vriendinnetje heeft. Gohan probeert alles te ontkennen en hij begint te blozen. Het oog van Videl is ondertussen op de twee vechters gericht en ze kan haar ogen niet geloven wat de jongens laten zien. Ook het publiek kan niet geloven wat ze zien. Iedereen vraagt zich af hoe ze zo hoog boven de ring kunnen zijn. Beide vechters zijn gelijkwaardig en er vallen daardoor ook maar heel weinig rake klappen. Goten weet Trunks vast te pakken in een bepaalde greep, maar Trunks weet hier uit los te breken. Er valt een stilte in het stadion. Hercule kan zijn ogen niet geloven en Videl merkt zelfs op dat de twee sterker zijn dan de meeste volwassenen die meedoen aan het toernooi. De twee vechters staan elkaar maar aan te kijken en zijn klaar voor ronde twee. Het gevecht om het kampioenschap is in volle gang maar wie word de nieuwe wereldkampioen?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?