Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

197: Best of the Boys

Trunks en Goten gaan verder met hun gevecht. Videl blijft haar ogen uitkijken. Trunks complimenteert Goten met zijn vechten en Goten zegt dat hij veel bijgeleerd heeft onder Gohan. Trunks begint nu een energieaanval op te laden en Krillin wordt helemaal zenuwachtig hiervan. Goku zegt echter dat Trunks de energieaanval wel kan controleren. Trunks vuurt nu zijn aanval af en Goten weet hem net te ontwijken. De energiestraal lijkt het publiek in te gaan, maar Trunks weet zijn aanval vlak voor de tribune omhoog te laten gaan. Hercule kan het niet geloven en weet dat hij zoiets eerder gezien heeft, namelijk tijdens de Cell Games. Goten is onder de indruk van Trunks' aanval en maakt nu aanstalten om ook een energieaanval op te laden. Goten vuurt een Kamehameha op Trunks af en deze ontwijkt hij met gemak. Goten kan de aanval echter nog niet controleren, waardoor een gedeelte van het dak van het stadion afbrandt. Goku zegt dat Goten er nog aan moet werken. Trunks en Goten kunnen er om lachen, maar spreken af om geen energieaanvallen meer te gebruiken.

Ondertussen zijn in een zaaltje achteraf de broers, die van Goten en Trunks verloren, alweer aan het trainen onder de bezielende leiding van hun moeder. De jongens willen graag de finale kijken, maar de moeder peinst er niet over. De jongens mogen pas rusten als ze net zo sterk zijn als Goten en Trunks.

Goten en Trunks gaan door met gewoon vechten en de mensen blijven zich verbazen. Ze verbazen zich onder andere over de vliegkunsten. Tijdens het gevecht vliegt Goten een keer snel de lucht in, maar vraagt zich dan af waar Trunks is. Hij weet dat Trunks zich niet kan verstoppen, maar op dat moment wordt Goten door Trunks beetgepakt van achteren en kan hij nergens meer heen. Trunks zegt tegen Goten dat hij beter kan opgeven, maar Goten weet van geen ophouden en zegt dat hij nooit zal opgeven. Goten verandert in een Super Saiyan en daardoor laat Trunks hem los. Goten gaat vervolgens weer in de arena staan en verandert weer terug in zijn normale zelf. Goku is ontzettend verrast dat Goten al een Super Saiyan is. Vegeta is boos op Goku, omdat de afspraak was dat niemand Super Saiyan zou worden tijdens het toernooi en Goku's zoon zich daar al niet aan heeft gehouden. Goku zegt dat hij er toch zeker niets aan kan doen. Videl weet ondertussen niet meer hoe ze kijken moet en haar ogen vallen bijna uit haar oogkassen. Ook Trunks is boos op Goten. Hij zegt Goten dat de afspraak was dat niemand Super Saiyan zou worden. Goten doet net alsof hij dat vergeten was. Trunks gelooft er niets van en zegt dat Goten zeer goed wist wat hij deed. Goten antwoordt nogal vaag terug, maar hieruit kun je opmaken dat hij het ook best wel wist.

Trunks beweert dan dat hij Goten kan verslaan zonder zijn linkerhand te gebruiken. Goten voelt zich enigszins beledigd en zegt dat Trunks dat niet kan. Trunks valt nu met een hand aan en het gaat weer gelijk op. Een aanwezige cameraploeg is ondertussen druk bezig om hun camera's weer in orde te krijgen, maar niets schijnt te helpen. Ook de reservecamera's zijn kapot en zelfs kleine wegwerpcamera's doen het niet meer. De presentator baalt, omdat hij nu niet dit gevecht van de eeuw kan filmen.

Goten en Trunks zijn nog aan het vechten als Trunks toch een energieaanval op Goten afvuurt. Goten springt hierdoor omhoog en hangt nu hoog in de lucht. Videl blijft zich verbazen, maar wordt dan kwaad op Gohan omdat ze denkt dat hij en Goten zonder haar veel getraind hebben. Gohan zegt dat dit niet waar is en zegt dat het niet veel voorstelde. Trunks vraagt zich af wat Goten van plan is, want Goten komt inmiddels in volle vaart op Trunks af, omdat hij boos is dat Trunks toch weer een energieaanval gebruikte. Goten komt dicht bij Trunks en vuurt ook een energieaanval af. Trunks weet weg te springen, maar Goten komt meteen achter hem aan. Trunks weet geen andere uitweg meer en wordt Super Saiyan zodat hij snel weg komt voor Gotens neus en vervolgens met links een energie aanval in Gotens rug boort, waardoor deze buiten de ring komt en net de tribune aanraakt. Goku is nu weer verbaasd omdat ook Trunks al Super Saiyan kan worden. Trunks heeft hierdoor gewonnen en is behoorlijk blij. Ook Vegeta en Bulma zijn trots op Trunks, maar Goku, Gohan en Chi-Chi zijn een beetje teleurgesteld. Vegeta zegt echter tegen Goku dat zijn zoon goed gevochten heeft. Goten is boos op Trunks omdat hij een energieaanval gebruikte, Super Saiyan werd en zijn linkerhand gebruikte. Trunks zegt dat Goten zich niet zo druk moet maken. Hij had namelijk zijn linkerhand wel gebruikt, maar niet voor lichamelijk contact en dat hij Super Saiyan werd is ook niet zo erg, aangezien Goten dat in de wedstrijd ook al een keer gedaan had. Hij vraagt of Goten niet meer boos wil zijn en belooft Goten drie speelgoedstukken van hem die hij zelf mag uitzoeken. Goten wordt meteen weer vrolijk en weet al precies welke speelgoedstukken hij neemt.

Trunks wordt gefeliciteerd door de presentator en deze roept vervolgens ook om dat het tijd is voor het gevecht tegen de huidige wereldkampioen bij het volwassenentoernooi Hercule. Goten vindt het nu allemaal weer leuk voor Trunks. Hercule ziet het gevecht al helemaal niet meer zitten. Hij herkent de vechtstijl van de jongens en weet dat hij geen kans maakt. Goku, Krillin, Android 18, Piccolo en Vegeta doen nogal lacherig om het aanstaande gevecht en Videl kijkt hier raar van op. Volgens Vegeta zal Trunks die blaaskaak wel even in elkaar slaan. Gohan springt er nu tussendoor en roept dat die Vegeta een echte grapjas is. Hij wil niet dat Videl er achter komt. Piccolo kijkt bedenkelijk. Hercule wordt nu al een paar keer opgeroepen voor zijn gevecht tegen Trunks, maar hij ziet er enorm tegenop. Hij verstopt zich nog steeds en kijkt van achter een scherm toe. Komt Hercule nog tevoorschijn en wordt hij dan ook werkelijk door Trunks verslagen?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?