Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

198: Big Trouble, Little Trunks

Het uitzinnige publiek is in afwachting van de grote wereldkampioen Hercule. Maar deze durft helemaal niet naar buiten te komen. Volgens de man die bij hem staat moet Hercule alles uit de kast halen om Trunks te verslaan. Maar Hercule weet al lang dat hij geen schijn van kans maakt tegen de nieuwe jeugdwereldkampioen. De man duwt Hercule gewoon naar buiten, waarop Hercules niet goed weet wat hij moet doen en dan maar begint te schreeuwen en het publiek probeert te bespelen. Hercule denkt Trunks te kunnen intimideren maar hij merkt dat Trunks helemaal nergens bang voor is. Goten moedigt Trunks aan, maar hij mag hem niet te veel aanmoedigen van Hercule.

Krillin vindt het sneu voor Hercule en hij vraagt of er iemand mee gaat wat eten. Iedereen stemt daar mee in. Maar Videl vindt het vreemd dat niemand naar de wedstrijd van Hercule en Trunks wil kijken omdat Hercule de wereld kampioen is. Gohan probeert te anderen tegen te houden door te zeggen dat het een uitstekende kans is om zijn technieken te leren kennen, maar iedereen loopt gewoon door.

Na wat opwarmbewegingen van Hercule vraagt Trunks zich af of Hercule zo deed om hem te laten denken dat hij niet zo sterk is. Trunks is niet van plan om er in te trappen en maakt zich klaar voor het gevecht. Zelf doet hij ook wat rek en strek oefeningen om zijn spieren los te maken. Hercule dringt aan dat het maar een demonstratie wedstrijd is, maar Trunks is van plan zijn uiterste best te gaan doen. Als beide vechters dan eindelijk klaar zijn, krijgt Hercule ineens last van zijn knie. Het is een oude blessure die hij op heeft gelopen tijdens zijn gevecht tegen Cell. Als de ring omroeper de dokter wil laten komen, staat Hercule gewoon weer op. Als Hercule Trunks wat opwarmingsstoten ziet doen, ziet hij in gedachten alles wat hij in al die jaren heeft opgebouwd kapot vallen. Vlak voordat ze beginnen wil Hercule een afspraak met Trunks maken over een soort kampioensstoot op de wang maar dan heel zachtjes. Na dit gesprek geeft Hercule aan dat ze kunnen beginnen en hij biedt Trunks zijn wang aan voor de groet. Maar ook al slaat Trunks heel zacht nog vliegt Hercule de ring uit. En zo wint Trunks deze demonstratie wedstrijd. Langzaam staat Hercule weer op en doet net alsof het bij de demonstratie hoort. Niemand van het publiek gelooft daardoor echt dat Trunks Hercule echt heeft verslagen met maar een klap. Na het gevecht zoekt Hercule zijn kleedkamer op, waar hij alsnog krimpend van de pijn in elkaar zakt.

Als Goku en zijn vrienden bij de wachtruimte komen worden ze tegengehouden. Er wordt nadrukkelijk gezegd dat deze ruimte alleen voor gekwalificeerde deelnemers is. Ze moeten allemaal hun naam opgeven zodat ze kunnen controleren of ze wel gekwalificeerd zijn voor het toernooi. Dit klopt allemaal en ze mogen naar binnen. Krillin vraagt zich af of Goku misschien wat zijn prijzengeld aan hem wil geven. Goku heeft geen geld nodig in de andere wereld en Krillin biedt vriendelijk aan om op het geld te passen, maar Goku zou het leuk vinden als Krillin mee ging naar de andere wereld. Daar heeft Krillin niet zo'n trek in, want hij heeft een gezin.

Ondertussen staan er allemaal journalisten bij Trunks die hem allemaal vragen willen stellen. Maar Trunks weet ze af te leiden en zo te ontkomen aan alle heibel. Eenmaal ontkomen aan de journalisten verschuilen Trunks en Goten zich achter een muur. Het zou Trunks heel gaaf lijken om aan het toernooi voor de volwassenen mee te doen. En hij heeft al een idee hoe hij het gaat regelen.

Als Gohan en Videl bij de deelnemersruimte aankomen zitten Goku en de rest al aan het eten. Goku en Vegeta proppen zich helemaal vol en Piccolo en Krillin kijken met afschuw toe naar al het eten dat ze naar binnen proppen. Ze vragen hoe het gegaan is met Trunks. Gohan vertelt dat Trunks Hercule heeft gevloerd met een klap, maar dat iedereen denkt dat hij het expres heeft gedaan. Gohan werkt snel ook even een hapje naar binnen. Als ze de ruimte weer uit lopen, komen ze twee vreemde mensen tegen. Een van hen vindt het een eer om Goku te ontmoeten en hoopt tegen hem te zullen moeten vechten in het toernooi. Als de twee vreemdelingen weglopen hebben Goku en Piccolo door dat deze twee personen enorm sterk zijn. Maar Goku zit er niet echt over in en vindt het juist een uitdaging.

Twee vreemdelingen zijn verschenen in het toernooi. Wat zal hun geheimzinnige verschijning brengen? Zijn ze echt zo sterk als Goku denkt?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?