Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

199: Who Will Fight Who?

Nadat de twee vreemdelingen zijn vertrokken, waarschuwt Piccolo de rest dat die twee vreemdelingen niet te vertrouwen zijn en dat er iets vreemds met de twee is. Na deze mysterieuze ontmoeting wil Krillin wel eens weten tegen wie ze nou allemaal moeten vechten in de eerste ronde.

Bij de wachtruimte zijn Trunks en Goten nog steeds bezig met hun plannetje om mee te kunnen doen aan het toernooi voor de volwassenen. Trunks merkt een man op die verkleed is en een masker draagt. Trunks loopt naar de man toe en vertelt hem dat er iemand is die met hem wil armpjesdrukken voor geld. De man loopt haastig met Trunks mee omdat hij het geld goed kan gebruiken. Als ze eenmaal om de hoek zijn gelopen, slaat Trunks de man in zijn nek waardoor deze bewusteloos op de grond valt. Goten vraagt zich af hoe Trunks het pak aan gaat doen, want het is veel te groot voor hem. Maar Trunks legt uit dat als ze er samen in gaan dat het precies past. Goten is nog steeds niet zeker of ze niet herkend zullen worden maar Trunks stelt hem gerust.

Ondertussen heeft iedereen zich verzameld in de ring en is het tijd voor de loting. Goku kijkt even snel wat voor tegenstanders er zijn en de meeste vormen niet echt een grote bedreiging. Op twee na want bij die lopen de rillingen over zijn rug. Krillin is de eerste van de Z-vechters die zijn nummer mag trekken. En hij pakt nummer 1. Hij baalt hier zichtbaar van. Als tweede is Gohan aan de beurt. Zijn nummer is acht en als hij naar het bord kijkt waar de lotingen wordt opgeschreven, ziet hij dat zijn eerste wedstrijd tegen Kibito is. Goku vindt dat Gohan zich niet druk moet maken. Na Gohan is nummer 18 aan de beurt haar nummer is negen. Dan is de kleine van de twee vreemdelingen aan de beurt. De Z-vechters komen er achter dat zijn naam Shin is. Goku kijkt gespannen en hij hoopt dat Piccolo ongelijk heeft over zijn gevoel over Shin en Kibito. Als de persoon met de naam Spopovitch wordt opgeroepen, wordt er geen antwoord gegeven. Goten vraagt zich af van wie het kostuum was waar ze nu in zitten, want ze zijn vergeten om zijn naam te vragen. Als bij de tweede oproep van Spopovitch nog steeds niemand reageert denkt Trunks dat het kostuum van Spopovitch was. Als ze naar de doos met lotingsballen lopen, wordt hem door de omroeper gevraagd of hij niet Migthy Mask heet, maar voordat Goten antwoordt kan geven wordt hij aan zijn hooft weg geslingerd door de persoon die Spopovitch heet.

Chi-Chi, Bulma, Maron, Ox-King, Yamcha, Oolong en Puar zitten op de tribune. Chi-Chi wil dat Goku het geld wint. Ox-king merkt op dat het heel moeilijk wordt om dit toernooi te winnen. Chi-Chi valt gelijk uit, want als Goku het geld niet wint zijn ze helemaal blut en ze wil haar kinderen niet gaan opvoeden op straat.

Als Goku zijn nummer moet gaan trekken, pakt hij nummer elf. Hij is heel benieuwd wie zijn tegenstander zal worden in de eerste ronde. Na Goku is Videl aan de beurt en zij loot nummer vijftien. Videl vraagt gelijk even aan de ringmeester of hij weet waar haar vader Hercule is. Goku is erg verbaasd over het feit dat Hercule Videls vader is. Krillin ziet geen gelijkenissen tussen haar en haar vader. Maar knap is ze wel en hij durft zelfs te weden dat als Gohan wat van zijn charme in de strijd gooit ze wel voor hem zal vallen. Gohan schiet gelijk in de verdediging, maar Krillin gelooft er niets van dat hij geen oogje heeft op Videl. Als Vegeta aan de beurt is kijkt iedereen gespannen toe. En iedereen schikt er van als Vegeta zijn nummer laat zien, het is namelijk nummer twaalf en dus moet hij in de eerste ronde tegen Goku. Maar Goku en Vegeta vinden het helemaal niet erg. En Piccolo, onder de schuilnaam Ma Junior, blijkt de eerste te zijn die de kracht van Shin mag testen.

En zo zijn de wedstrijden bekend voor de eerste ronde: Krillin tegen Pintar , Ma Junior tegen Shin, Videl tegen Spopovitch , Great Saiyaman tegen Kibito, Nummer 18 tegen Hercule, Vegeta tegen Goku, Mighty Mask tegen Killa en Yamu tegen Jewel.

Het toernooi staat op het punt van beginnen maar wie zal het toernooi gaan winnen?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?