Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

200: Forfeit of Piccolo

Journalisten hebben zich allemaal rond Hercule geschaard en ze zijn benieuwd naar de reactie van Hercule. Deze weet dat er een aantal hele goede vechters tussen zitten en hij hoopt dat ze niet al hun krachten verspillen, want die zullen ze wel nodig hebben tegen de regerend wereldkampioen. Hercule gedraagt zich wel heel zelfverzekerd voor iemand die net daarvoor is verslagen door een kind. Hercule blijft bij zijn standpunt dat het maar een onderdeel van de demonstratie was.

In de wachtruimte maakt iedereen zich klaar voor zijn of haar wedstrijd. Alleen Piccolo lijkt enorm gespannen. Gohan vraagt zich af of Piccolo zich nou echt zo druk maakt om Shin en of hij dat ook zou moeten zijn over Kibito. Goku is zo opgewonden over zijn gevecht tegen Vegeta dat hij niet stil kan zitten, want de wedstrijd van Goku en Vegeta kun je net zo goed zien als de finale, alleen dan al gelijk aan het begin van het toernooi.

Het publiek bereidt zich voor op het toernooi. Maar in plaats van het toernooi te genieten, beginnen Bulma en Chi-Chi een discussie over wie het toernooi zal gaan winnen. Chi-Chi weet zeker dat Goku gaat winnen om zijn familie te onderhouden en zijn kinderen door school te helpen. Maar Bulma vindt dat Vegeta gaat winnen, omdat hij de laatste vijf jaar heel hard heeft getraind.

De loting is voltooid en het is tijd voor de eerste ronde van het toernooi. Als Krillin naar de ring wil lopen, wordt hij aan de kant gedrukt door de grote Pintar. Pintar blijft maar volhouden dat hij Krillin met gemak kan verslaan. Als de twee vechters klaar zijn voor hun wedstrijd, biedt Pintar Krillin aan om de eerste stoot uit te delen. Krillin gaat hier op in en slaat Pintar in zijn maag. En na een paar slagen in het gezicht en een trap belandt Pintar buiten de ring.

Na de overwinning van Krillin is het de beurt aan Shin en Piccolo, die nog altijd heel gespannen is. De ringmeester vraagt voor de zekerheid of Piccolo de ring deze keer heel kan houden, omdat hij deze de vorige keer bijna helemaal vernietigde. De wedstrijd is al begonnen maar geen van beide vechters beweegt ook maar iets. Piccolo kijkt nog gespannener dan eerst. Het is zelfs zo erg dat hij zijn krachten niet kan concentreren. Hij heeft hem nog nooit ontmoet en toch is er iets dat hem aan het denken zet. Opeens verandert de blik van Piccolo van kwaad naar erger en het lijkt er op dat hij weet waar hij hem nou van kent. Volgens Shin komt hij hier snel genoeg achter. Maar wat is dat? Piccolo draait zich om en loopt weg uit de ring. En zo wint Shin dit gevecht door de opgave van Piccolo. Shin is verbaasd over het besluit van Piccolo en vraagt zich af of Piccolo meer weet dan hij denkt. Na dit onverwachte besluit van Piccolo is het de beurt aan Videl en Spopovitch, die zich naar de ring begeven.

Terwijl Videl naar de ring loopt, kijkt de mysterieuze Shin naar Spopovitch. Maar welke duistere geheimen liggen er achter die doordringende blik? Wat is de relatie tussen die twee? Het antwoord zal snel volgen.

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?