Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

201: A Dark and Secret Power

Shin blijft Spopovitch nog even na kijken tot deze in de ring staat. Als Shin de wachtruimte inkomt, loopt hij regelrecht naar Piccolo en blijft hem aan kijken zonder ook maar een woord te zeggen. Piccolo denkt te weten wie Shin is, maar hij is nog niet helemaal zeker van zichzelf en houdt daarom zijn mond ook maar dicht.

De familie en vrienden van Goku die in het publiek zitten komen erachter dat Videl heel populair is. Gelijk begint Chi-Chi weer over Gohan die, dat denkt ze tenminste, van plan is om met Videl te gaan trouwen. En ze kan haar mond ook niet houden over het feit dat Videl enorm rijk is.

In de wachtruimte staan Piccolo en Shin nog steeds lijnrecht tegenover elkaar en er wordt niks gezegd totdat Piccolo vraagt of Shin de Grand Kai is. Shin zegt van niet en Kibito onthult dat Shin de Supreme Kai is. Piccolo weet niet wat hij hoort! Piccolo wist van de vier Kai's die over het universum waken en dat daarboven de Grand Kai staat. Maar hij had nooit verwacht dat er zelfs nog een Kai boven de Grand Kai zou staan. Maar waarom wil Shin zo graag tegen Goku vechten en waarom is hij hier op aarde? Goku denkt dat Shin onaardig tegen Piccolo was en hij wil Shin wel een lesje leren. Maar hij word dringend door Piccolo verzocht dit niet te doen.

Het gevecht tussen Videl en Spopovitch is begonnen en Videl lijkt de bovenhand te voeren. Ze weet Spopovitch zelfs te vloeren, maar nog voor dat de ringmester kan beginnen met tellen staat hij al weer overeind. Spopovitch zet opnieuw de aanval op Videl in, maar deze weet alles te ontwijken en Spopovitch voor de tweede keer te vloeren. Maar weer staat hij op. Videl weet niet wat ze ziet. Weet hij dan van geen ophouden? Weer zet hij de aanval in. Volgens Videl is het nu tijd om de wedstrijd te beŽindigen. Met een paar fikse slagen en knietje vloert ze Spopovitch opnieuw. Het lijkt eindelijk afgelopen te zijn maar toch weet Spopovitch weer op te staan. Videl gelooft haar ogen niet en gaat er toch maar weer klaar voor staan.

In de wachtruimte hangt er een gespannen sfeer. Goku vindt dat Videl de wedstrijd moet opgeven omdat er iets vreemds is met Spopovitch. Krillin en Gohan vragen zich af waarom, want Videl lijkt aan de winnende hand te zijn. Maar Goku weet gewoon zeker dat er iets niet klopt.

In de ring zijn de rollen ineens omgedraaid en nu is het Videl die de klappen ontvangt. Videl lijkt zelfs buiten de ring te belanden, maar tot ieders verbazing blijft ze boven de ring zweven. Weer terug in de ring ontwijkt Videl een paar stoten en deelt daarna zelf een rake klap uit waardoor het hoofd van Spopovitch achterstevoren komt te zitten. Videl lijkt haar tegenstander verslagen te hebben maar door de gewelddadige acties die ze daarvoor gebruikt heeft zou ze volgens de ringmeester wel eens gediskwalificeerd kunnen worden. Maar wat is dat? Spopovitch weet nog overeind te komen en draait gewoon zijn hoofd weer terug. Videl vlucht de lucht in, maar tot haar grote verbazing komt Spopovitch gewoon achter haar aan. Wat is er toch met Spopovitch en hoe is het mogelijk dat hij, na zijn nek verdraaid te hebben, nog kan opstaan?

Videl kan geen kant meer op nu Spopovitch ook vliegt. De kale geeft niet op en is vast van plan om Videl te verslaan. Waar haalt hij de kracht vandaan? Dat zie je in de volgende aflevering van DragonballZ!

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?