Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

202: Videl is Crushed

Videl merkt dat ook al zweeft ze hoog boven de ring ze niet veilig is voor Spopovitch. Spopovitch zweeft nu hoog boven Videl, die haar ogen niet kan geloven. Spopovitch schiet zelfs een energiestraal op Videl, die met moeite nog op haar voeten terecht komt in de ring. Maar Videl heeft geluk dat Spopovitch zijn energiestraal heeft ingehouden, omdat hij weet dat als hij zijn tegenstander ombrengt hij gediskwalificeerd zou worden. Maar hoe is dit toch mogelijk? Spopovitch heeft nog nooit kunnen vliegen, laat staan energiestralen afvuren! Niemand weet hoe hij zoveel heeft kunnen veranderen Videl is nog steeds vastbesloten de wedstrijd te winnen, ze is immers de dochter van Hercule, de man die Cell heeft verslagen. En opnieuw gaat Videl in de aanval en ze weet Spopovitch een aantal rake klappen in het gezicht te geven. Maar deze klappen lijken totaal geen effect te hebben op hem. En met een klap weet Spopovitch Videl te vloeren. Videl doe haar uiterste best om overeind te komen en met veel pijn en moeite lukt het haar. En nog steeds vastbesloten gaat ze er weer tegen aan, maar deze keer lijkt Videl toch aan het kortste eind te trekken. Want weer weet Spopovitch Videl te vloeren maar hij laat haar deze keer niet zomaar overeind te komen. Hij begint Videl meerdere malen in haar buik te slaan.

Hercule is in zijn kamer druk bezig met zijn voor bereidingen voor zijn eerste ronde gevecht tegen Android 18. Maar zijn bezigheden worden verstoord door iemand van de organisatie, die vindt dat Hercule naar de wedstrijd van zijn Dochter moet gaan kijken omdat ze op het punt staat haar wedstrijd tegen Spopovitch te verliezen. Maar dit is onmogelijk volgens Hercule. Hoe kan Videl nou verliezen van iemand die het jaar daarvoor in de eerste ronde werd uitgeschakeld door Mr. Satan zelf. Hercule vindt het onzin en vindt dat ze hem pas moeten roepen wanneer Videl heeft gewonnen.

Opeens lukt het Videl om te ontkomen aan de klappen van Spopovitch. Weer slaat ze Spopovitch, maar haar stoten hebben totaal geen effect meer. Spopovitch grijpt Videl vast, slingert haar rond en lijkt haar uit de ring te gooien. Videl kan haar zelf niet meer te remmen, maar vlak voor ze buiten de ring belandt, wordt ze door iets tegengehouden. Het is Spopovitch die haar bij haar been heeft gepakt en haar terug de ring in gooit. Nog steeds wil Videl het niet opgeven en komt weer overeind. Maar ze wordt nu gewoon van alle kanten gebruikt als een stootkussen. Als Videl bijna buiten de ring ligt, vraagt de ringmeester zich af of het misschien een goed idee is om het op te geven. Maar Videl denkt Spopovitch nog steeds te kunnen verslaan en staat weer op om verder te vechten.

Gohan kan het niet meer aan zien hoe Spopovitch met Videl speelt. Hij staat op het punt om in te grijpen en de ring in te gaan, maar hij wordt tegengehouden door Goku. Maar als Gohan ziet dat Videl bijna word geplet is hij niet meer tegen te houden en hij transformeert naar Super Saiyan. Maar nog voordat hij bij de ring is, beveelt Yamu Spopovitch het karwei af te maken omdat ze belangrijkere dingen hebben te doen. Met een simpel trapje schopt Spopovitch Videl uit de ring. Gohan rent snel naar Videl toe en pakt haar op om naar de ziekenboeg te brengen. Gohan waarschuwt Spopovitch dat hij hem zal verslaan. Dan vliegen Spopovitch en Yamu weg.

Goku wil Videl een Senzu Bean geven, maar die heeft niemand van de Z-vechters meegenomen. Dus besluit Goku ze te gaan halen bij Korin en met zijn Instant Transmission verplaats hij zich naar Korin's Tower.

Mr. Satan is razend als hij hoort dat Videl heeft verloren. Hij rent zo snel als hij kan naar de kamer waar Videl wordt verzorgd. Gohan is bij haar gebleven, maar als Mr. Satan op de kamer komt gaat Gohan weg. Maar hij belooft Videl dat hij Spopovitch te pakken zal nemen. Mr. Saten kijkt verbaasd naar Gohan en dan naar Videl en opeens draait hij helemaal door als hij zich realiseert dat Gohan het vriendje van Videl is. Hij wilde altijd dat een eventueel vriendje van Videl net zo sterk zou zijn als hijzelf en niet zo'n watje als Gohan...

Goku heeft inmiddels de Senzu Beans van Korin gekregen. Korin waarschuwt Goku dat hij zeker weet dat Goku ze allemaal nodig zal hebben.

Goku heeft de Senzu Beans om Videl te genezen, maar hij kan beter wat achter de hand houden voor noodgevallen. Terwijl het World Martial Arts Tournament doorgaat, zullen er zeker meer slachtoffers vallen. Korin voorziet problemen. En nadat Goku heeft gezien in wat voor een supersterke psychopaat Spopovitch is veranderd, heeft hij alle redenen om Korin te geloven. Wat staat de volgende deelnemer te wachten als hij de ring instapt? Zie het in de volgende aflevering van DragonballZ!

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?