Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

203: Identities Revealed

Gohan, die zich afvraagt waar zijn vader blijft, besluit om toch weer bij Videl te gaan kijken en meldt dit aan Krillin. Krillin vindt het best, maar vraagt of Gohan niet liever op zijn vader wil wachten die senzubonen aan het halen is bij Korin en Yajirobe. Gohan wil dat wel, maar in de tussentijd wil hij kijken of hij iets voor Videl kan betekenen. Krillin wenst hem succes, want volgens hem zijn Gohan en Videl meer dan vrienden aan het worden. Gohan moet hiervan blozen.

Videl ligt op haar ziekenbed en Hercule vraagt aan de arts of het wel goed komt. De arts zegt dat Videl weer de oude wordt als ze maar blijft rusten. Hercule zegt tegen de arts dat als Videl niet beter wordt het zijn schuld zou zijn. De pers is inmiddels ook gearriveerd en wacht voor de deur op een verklaring van Hercule. Ze gaan met zijn allen aan de deur staan luisteren, als Hercule deze net open doet, waardoor iedereen omvalt. Hercule verklaart dat het al beter met zijn dochter gaat en ze nu vredig ligt te slapen. Ze ligt uit het toernooi, maar zijn gevecht belooft een spektakel te worden. Een journaliste vraagt of Hercule nog iets aan Spopovitch kwijt wil. Hercule grijpt daarop alle voor hem gehouden microfoons, knijpt deze samen en roept dat hij Spopovitch wel terug zal pakken en hierna gaat hij weer naar binnen. Gohan staat inmiddels op de hoek en bedenkt dat hij beter niet naar binnen kan gaan met zoveel mensen voor de deur. Videl ijlt nog en Hercule vraagt zich af hoe Spopovitch dit gedaan kan hebben. Het was namelijk zo'n miezerig mannetje en Hercule denkt terug aan een oud gevecht met Spopovitch tijdens het vorige toernooi, waarin hij Spopovitch binnen één minuut uit de ring werkte zonder dat deze hem ook maar kon raken. Hercule denkt dat Videl te veel afgeleid is door de jongen die haar ook naar de ziekenboeg heeft gebracht. Gelukkig zal ze daar geen last meer van hebben.

Erasa en Sharpner sluipen ondertussen ook langs de gebouwen om bij Videl te komen. Sharpner heeft Saiyaman gezien bij Videl toen ze buiten de ring lag en hij wil weten wie Saiyaman is. Sharpner baalt nog steeds van zijn kapotte camera, want hij had een goede foto van Saiyaman zonder vermomming. Sharpner belooft zichzelf dat hij Saiyaman zal ontmaskeren. Gohan rent inmiddels terug en komt langs Erasa en Sharpner. Volgens Erasa komt Saiyaman haar heel bekend voor.

Gohan is weer terug bij de andere deelnemers en vraagt aan Krillin waar zijn vader toch blijft. Krillin weet het ook niet.. Goku is echter nog steeds bij Korin en Yajirobe en is daar druk aan het schransen. Korin vraagt of Goku niet een keer terug moet, waarop deze antwoordt dat het eten hier simpelweg beter smaakt als op aarde. Korin dringt aan, omdat Goku die senzubonen niet voor niets is komen halen en Goku besluit om toch terug te gaan. Hij meldt Korin nog dat er iets vreemds aan Yamu en Spopovitch is.

Yamu houdt Kibito en Shin in de gaten en zegt tegen Spopovitch dat degene die ze zoeken, misschien wel één van hen kan zijn. Spopovitch zegt dat ze daar zo achter zijn en kijkt op een power level meter in zijn hand, waar hetzelfde teken opstaat als op hun voorhoofd. Yamu zegt dat ze tot de volgende wedstrijd wachten. Shin vraagt aan Kibito of hij weet wat hem te doen staat. Kibito knikt bevestigend.

Chi-Chi zegt dat Gohan nu moet vechten en Bulma vult aan dat hij tegen die Kibito moet. Chi-Chi zegt dat haar Gohan hem met gemak aan kan. Bulma hoopt het, anders ligt Gohan er in de eerste ronde al uit. Chi-Chi zegt dat Gohan voor haar vecht, want ze hebben het geld hard nodig. Vervolgens staat ze op en gaat luidkeels alvast Gohan aanmoedigen. Bulma merkt op dat Gohans identiteit toch geheim moest blijven, waarop Chi-Chi snel weer gaat zitten en zegt dat ze dit vergeten was.

Het vierde gevecht wordt aangekondigd, maar de omroeper wordt onderbroken door een van de medewerkers. Deze fluistert hem wat toe en vervolgens maakt de omroeper bekend dat Videl het goed maakt en dat ze binnenkort weer de oude is. Het publiek juicht. De presentator wil nu Kibito en Great Saiyaman roepen, maar Gohan vraagt om uitstel, omdat zijn vader medicijnen voor Videl aan het halen is en hij zeker wil weten dat zij ze krijgt. De presentator gaat akkoord omdat het Videl betreft en roept om dat de wedstrijd uitgesteld is. Gohan vraagt zich af waar zijn vader blijft en de organisatie van het toernooi wordt ook ongeduldig.

Goku keert weer terug door middel van "Instant Transmission." Hij heeft een zakje met de laatste drie senzubonen van Korin en Yajirobe meegekregen. Hij geeft ze allen aan Gohan en zegt tegen hem dat hij ze snel aan Videl moet geven. Gohan noemt zijn vader fantastisch en wil gaan als Kibito hem vragend aankijkt. Gohan verontschuldigt zich en zegt dat hij zo terug is. Shin knikt toestemmend naar Kibito en Gohan gaat ervandoor. Goku kijkt naar Kibito en Shin en denkt bij zichzelf dat het krachtige vechters zijn. Vegeta, die ziet dat Goku zijn tegenstanders peilt, denkt bij zichzelf dat Kakarot zich beter zorgen kan maken om hem. Trunks vraagt aan Goten wat Gotens vader aan Gohan gaf. Goten heeft geen idee en Trunks denkt dat het iets is om Gohan krachtiger te maken zodat hij van Kibito kan winnen. Volgens Goten heeft Gohan dit niet nodig. Trunks hoopt dat ze in ieder geval snel doorgaan met het toernooi, omdat zij pas al zevende moeten. Goten zucht en vraagt waarom hij eigenlijk onderop moet.

Videl wordt weer wakker en ziet haar bezorgde vader. Gohan komt inmiddels ook weer bij Videls kamer aan en wurmt zich door de journalisten heen, waarna hij aanklopt. Als er niet snel genoeg open gedaan wordt, gaat hij zelf maar naar binnen en gooit hierbij de arts omver. Gohan zegt dat hij iets voor Videl heeft. Hercule zegt dat Gohan weg moet gaan en Videl met rust moet laten. Gohan loopt echter gewoon naar Videl en zegt dat hij een senzuboon voor haar heeft. De arts zegt dat zijn patiënt geen rare dingen mag krijgen. Hercule wordt boos en zegt dat Gohan niet moet proberen indruk te maken op Videl met een boon. Gohan zegt dat ze hiermee zo weer de oude is. Hercule vertrouwt Gohan niet en roept dit tegen hem. Videl zegt dan dat ze Gohan wel vertrouwt en als hij beweert dat dit goed voor haar is dan gelooft zij hem. Hercule zegt dat Gohan er niets van weet en vraagt de arts om steun. De arts probeert Gohan er ook nog van te weerhouden, maar Videl krijgt de boon al van Gohan in haar mond en ze begint erop te kauwen. Hercule wil dat ze het uitspuugt, maar Videl blijft kauwen. Gohan gaat er weer vandoor en wordt tot de deur gevolgd door Hercule die roept dat hij in het vervolg uit de buurt van zijn dochter moet blijven. Even later voelt Videl zich weer kiplekker en is ze weer helemaal de oude. Hercule en de arts kijken hun ogen uit.

Gohan komt terug bij de gevechtsring en bedankt Kibito en de presentator voor het wachten. Kibito en Great Saiyaman worden aangekondigd en stappen de ring in. Gohans klasgenoten zitten weer op de tribune en Erasa merkt weer op dat Saiyaman haar bekend voor komt. Een andere klasgenoot kijkt door een verrekijker en zegt dat Saiyaman op Gohan lijkt. Ze hebben hetzelfde haar. Sharpner vraagt om de verrekijker en ziet dat het inderdaad Gohan is en baalt dat hij dat niet eerder zag. Erasa zegt dat hij zich dan onder een valse naam heeft ingeschreven, omdat ze denkt dat Gohan verlegen is. Ze besluiten om Gohan aan te moedigen. Gohan kijkt raar op als hij zijn echte naam hoort. Hij is herkenbaarder omdat hij geen hoofddeksel meer op heeft en besluit om dan ook maar zijn zonnebril weg te gooien en zwaait maar naar zijn klasgenoten. Sharpner heeft de smoor in omdat Gohan zich zo makkelijk laat ontmaskeren en hij er alle moeite voor heeft moeten doen. Hij houdt Gohan zelfs verantwoordelijk voor zijn kapotte fotocamera. Het gevecht mag van de presentator beginnen. Gohan vraagt zich af wat hij nu moet doen. Hij kan zijn krachten niet laten zien, omdat hij bang is dat hij dan niet meer naar school kan. Anderzijds lijkt het hem ook geen makkie om Kibito te kunnen verslaan.

Kibito vraagt dan aan Gohan of hij zijn Super Saiyan krachten wil laten zien, omdat ze deze kracht misschien kunnen gebruiken. Gohan vraagt hoe Kibito weet dat hij een Super Saiyan is en wat hij ermee bedoelt dat zijn krachten gebruikt kunnen worden. Kibito antwoordt dat hij dat snel genoeg zal merken en verzoekt Gohan nogmaals zijn krachten te laten zien. Shin staat in de wachtruimte en merkt op dat het begint. Gohan vraagt aan Kibito of hij gek is. Hij laat zijn krachten toch niet zien met zoveel publiek erbij. Krillin merkt op dat ze alleen maar staan te praten en niet vechten. Goku zegt tegen Krillin dat Kibito wil dat Gohan in een Super Saiyan verandert. Piccolo kijkt naar Shin. Yamu en Spopovitch zijn bezig met hun power level meter en zeggen tegen elkaar dat Gohan en Kibito het niet zijn. Piccolo roept tegen Gohan en knikt dat het goed is om te doen wat Kibito vraagt. Gohan draait zich weer om en zegt dat hij het dan maar moet doen. Goku vraagt aan Piccolo wat er aan de hand is. Piccolo zegt het ook niet te weten en zegt dat ze maar moeten kijken. Shin komt nu naar Goku, Krillin, Piccolo en Vegeta toe en zegt dat het tijd is en dat zij zich niet druk moeten maken om Gohan, dat komt namelijk wel goed. Shin vraagt of ze, ongeacht wat er gebeurt, uit de ring willen blijven. Krillin is het hier niet mee eens en Goku vraagt wat Shin van zijn zoon wil. Piccolo zegt dan dat Shin de kracht van Gohan wil zien. Kibito vraagt Gohan weer hetzelfde en Gohan blijft huiverig om van school afgestuurd te worden, maar besluit om toch te transformeren. Vegeta zegt tegen Shin dat hij hem helemaal niet kent en daarom ook niet weet waarom hij naar hem zou moeten luisteren. Piccolo zegt dat Vegeta wel eens wat meer respect mag tonen en dat dit geen manier van spreken is tegen de Supreme Kai. Iedereen is nu verbaasd. Goku vertelt dat hij King Kai hierover wel eens gehoord had, maar dacht dat het verzinsels waren. Goku vraagt of Shin de Supreme Kai is.

Het publiek wordt ondertussen ongeduldig omdat er niet gevochten wordt en begint met spullen te gooien. Chi-Chi wordt boos en zegt dat haar zoon er altijd een spektakel van zal maken. Gohan laadt zich ondertussen op. Niemand mag zich van Shin de Supreme Kai bemoeien met Gohans transformatie. Yamu en Spopovitch blijven power levels bijhouden, maar waarvoor? Videl is ook weer terug om de rest van het toernooi te volgen.

Wat zit er achter dit toernooi? Shin, Kibito, Spopovitch, Yamu. Wie zijn de goeden en wie de kwaden? Het blijft afwachten, terwijl Gohan zich voorbereidt op zijn transformatie.

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?