Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

204: Energy Drain

De Supreme Kai is er zeker van dat op het moment dat Gohan zijn transformatie heeft voltooid, Spopovitch en Yamu hem zullen aanvallen. Maar waarom is de Supreme Kai er zo zeker van dat ze Gohan zullen aanvallen? De Supreme Kai stelt Goku en de rest gerust, door te zeggen dat ze alleen de energie van Gohan willen hebben en niet zijn leven. Opeens wordt hun gesprek onderbroken door Videl die wil zien hoe het met Gohan is.

Ondertussen bereidt Gohan zich voor op de transformatie. Hij wil weten of Kibito alleen een Super Saiyan wil zien of dat hij gelijk maar naar een level hoger dan een Super saiyan moet gaan. Kibito is verbaasd over het feit dat er nog een level boven dat van een Super Saiyan bestaat. De ring begint hevig te schudden als Gohan aan zijn transformatie begint. De tegels van de ring beginnen los te komen en te zweven. De mensen in het publiek kijken verbaasd naar de ring, niemand snapt wat er gaande is. Als Gohan zijn transformatie heeft voltooid vallen alle stenen weer op hun plaats terug. Gohan vraagt zich af of hij nu moet beginnen te vechten maar Kibito beweegt niet eens. Hij is verbaasd over de hoeveelheid pure energie die Gohan in zich heeft.

Opeens wordt Gohan, zoals verwacht, aangevallen door Spopovitch en Yamu, maar als Gohan zichzelf wil verdedigen, wordt hij tegengehouden door Supreme Kai. Spopovitch en Yamu kunnen zo hun gang gaan. Goku is bang dat ze Gohan gaan doden, maar volgens Supreme Kai zal Gohan niets overkomen. Krillin wil Gohan gaan helpen maar wordt tegengehouden door Piccolo. En ook Videl kan het niet meer aanzien wat ze Gohan aandoen, maar zij wordt tegengehouden door Goku. Supreme Kai blijft er zeker van dat Gohan niet in gevaar is. Als Spopovitch en Yamu alle energie hebben gaan ze er vandoor. Supreme Kai gaat ze achter na en hij kan de hulp van Goku en zijn vrienden goed gebruiken. Goku besluit mee te gaan en met hem ook Piccolo, Krillin en Vegeta.

Als Kibito Gohan weer heeft opgeknapt door hem energie te geven, verwacht hij dat Gohan met hem mee gaat op zoek naar Yamu en Spopovitch. Videl biedt aan om mee te gaan, maar Gohan vind dit veel te gevaarlijk. Uiteindelijk mag ze toch mee, als ze maar weg gaat als het te gevaarlijk wordt.

Goku en de rest hebben Supreme Kai inmiddels ingehaald. Supreme Kai is blij dat ze toch hebben besloten om mee te gaan, want zonder de hulp van de Z-vechters zou hij ze niet kunnen verslaan. Goku verbaast zich er over dat Shin de Z-vechters nodig hebben om Spopovitch en Yamu te verslaan. Maar het is de tovenaar die ze onder controle heeft, waar Shin zich zorgen om maakt. Eindelijk is de bron van Spopovitch en Yamu bekend, een tovenaar die een verschrikkelijk monster wil los laten op de aarde om deze te vernietigen.

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?