Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

205: The Wizard's Curse

Tijdens de vlucht komt Piccolo er achter dat Shin Bibidi heeft kunnen verslaan, maar Buu niet heeft vernietigd. Ze lieten Buu gewoon liggen waar hij lag, omdat ze niet dachten dat er nog iemand zou zijn die Buu weer kon wekken. Volgens Goku is er maar een ding dat ze moeten doen en dat is Babidi verslaan. Maar jammer genoeg is het niet zo makkelijk als Goku denkt.

Gohan vraagt zich af dat als Spopovitch en Yamu niet mee deden aan het toernooi om te winnen wat ze dan van Gohan wilden. Kibito vertelt Gohan dat als Babidi Buu wil wekken, ze een hele grote hoeveelheid pure energie nodig hebben. Spopovitch en Yamu deden alleen mee aan het toernooi omdat het volgens Babidi de makkelijkste manier was om zoveel energie te verkrijgen. En alleen door dat Gohan transformeerde werd hij hun doel om de energie af te tappen.

Goku snapt nog steeds niet waarom ze de bal waar Buu in zit niet hebben vernietigd toen ze Bibidi bevochten. Ze waren bang dat als ze de bal probeerden te vernietigen ze per ongeluk Buu zouden bevrijden. En als dat was gebeurd zouden ze machteloos zijn geweest.

De mensen bij het toernooi zijn ongeduldig geworden en gooien met bijna alles wat los en vast zit. Sharpner gelooft niet dat Videl net is weggevlogen, omdat ze nog nooit eerder heeft gevlogen, maar volgens Erasa leek het allemaal wel heel erg echt.

Kibito, Gohan en Videl liggen ver achter de Supreme Kai en de rest en om ze bij te houden moeten ze toch echt sneller vliegen. Gohan heeft hier geen problemen mee maar Videl kan ze niet meer bij houden, dus besluit ze maar terug te gaan naar het toernooi. Als Videl eenmaal achtergebleven is vliegen Gohan en Kibito zo snel als ze kunnen richting de anderen. Als Gohan en Kibito bij de anderen aansluiten vindt Goku dat ze er dit keer maar eens wat lol aan moeten beleven omdat lang geleden is dat hij lol heeft gehad met Gohan.

Opeens landen Spopovitch en Yamu op een plek waarover Shin en Kibito zich verbazen. Ze hebben dit gebied namelijk onderzocht. Ze houden allemaal hun energie zo laag mogelijk omdat het niet de bedoeling is dat ze ontdekt worden. Als er nog twee personen naar buiten komen lijken Supreme Kai en Kibito de schik van hun leven te krijgen, als ze zien wie er naast Babidi staat. Hij is namelijk samen met Dabura, de koning der Demonen. Maar de Z-vechters hoeven volgens Shin nergens bang voor te zijn omdat Babidi alleen diegene die kwaad in zich hebben onder zijn controle kan krijgen.

Eindelijk is Babidi dan gevonden en met de schurken die hij onder zijn controle heeft is niets meer zeker. En de kans is groot dat hij er in zal slagen Majin Buu weer te wekken.

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?