Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

206: King of the Demons

Babidi is heel erg tevreden over zijn actie om Spopovitch en Yamu uit de weg te ruimen. Maar zonder enige dat Goku en de rest het in de gaten hebben zijn ze al ontdekt. Babidi en Pui Pui gaan naar binnen en Dabura blijft buiten staan. Pas als Dabura zich begint op te laden hebben Vegeta en Shin het pas door dat ze ontdekt zijn. Maar nog voor dat ze wat kunnen doen staat Dabura al voor ze en zonder enige moeite weet hij Kibito uit de weg te ruimen. Als Goku Dabura aanvalt lukt het hem niet om een klap uit te delen en ook Vegeta lukt het niet. Als Dabura naar Krillin spuugt kan Krillin het spuug niet ontwijken. Het spuug komt op zijn gezicht en Krillin probeert het kleverige goedje weg te vegen. Ook Piccolo wordt geraakt door het spuug van Dabura. Verder lijkt er niets aan de hand te zijn, maar Shin vertelt dat het een van de krachten van Dabura is. Iemand die door Dabura's spuug wordt geraakt, verandert in steen. En inderdaad, langzaam maar zeker verstenen Krillin en Piccolo. Als Goku zijn vrienden wil gaan helpen wordt hij er door Shin op gewezen dat als de beelden breken en er geen kans meer is om ze te helpen.

Het publiek bij het wereldkampioenschap beginnen erg ongeduldig te worden. Trunks denkt dat ze het toernooi hebben stilgelegd vanwege het voorval met Gohan. Goten vindt dat Trunks zijn broer niet de schuld mag geven, maar door hun geruzie vallen ze over de reling het publiek in. Als een van de organisatoren hen wil helpen proberen ze zo onopvallend mogelijk weg te komen.

Goku en Gohan besluiten naar binnen te gaan. Shin probeert ze tegen te houden, het is volgens hem verstandiger om gewoon te wachten. Maar ondanks zijn waarschuwing gaan Goku, Gohan en Vegeta toch, geduld is nu eenmaal niet het sterkste punt van een Saiyan. Shin besluit dan toch maar mee te gaan naar binnen. Eenmaal binnen in het schip komen ze in een vreemde ruimte waar verder niemand is. Er is alleen een dichte deur in de ruimte, die Gohan gewoon wil opblazen. Maar Shin waarschuwt dat een kleine schok Majin Buu zou kunnen bevrijden. Volgens Shin snappen Goku, Gohan en Vegeta niet dat Buu ook maar een fractie van zijn kracht hoeft te gebruiken om de wereld te vernietigen. Achter de deur staat Pui een beetje ongeduldig te wachten tot hij mag gaan strijden om zo de energie voor het wekken van Mijn Buu te verkrijgen. Opeens gaat de deur open en stapt Pui Pui naar buiten en verwelkomt de helden met de mededeling dat ze zich op niveau één bevinden. Niemand snapt wat hij met niveau één bedoelt. Pui Pui legt uit dat er drie niveaus zijn, voordat ze bij Babidi komen. En om bij Babidi te komen moeten ze eerst elke tegenstander op elk niveau verslaan. Maar ze hoeven zich geen zorgen te maken om de tegenstander op niveau twee, want ze kunnen hem toch niet verslaan. Maar niemand van de Z-vechters lijkt bezorgd. Goku vraagt zelf wie er als eerste wil vechten. Shin kan niet geloven dat Goku er zo nuchter over doet. Volgens Shin is het beter om met zijn allen tegen Pui Pui te vechten. Goku vindt dat Shin zich niet zo druk moet maken. Pui Pui waarschuwt Vegeta en de rest dat alle energie die ze verbruiken wordt afgetapt en gelijk naar Majin Buu wordt geleid. Met een spelletje "Steen, papier, schaar" bepalen ze wie er tegen Pui Pui mag vechten. Het is Vegeta.

Het gevecht op niveau één is begonnen. Vegeta heeft genoeg zelfvertrouwen, maar heeft hij ook de kracht om de duivelse Pui Pui te verslaan?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?