Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

207: Vegeta Attacks

Pui Pui gaat razend snel in de aanval in de hoop Vegeta te kunnen raken maar deze weet alles te blokkeren. Na even naar achter te zijn gegaan valt Pui Pui opnieuw aan, alleen deze keer veel sneller. Hij probeert Vegeta op alle mogelijke manieren te raken maar zonder enige moeite te doen, ontwijkt Vegeta alle slagen. Ook een onverwachte trap doet Vegeta niet verbazen. Na deze geblokkeerd te hebben weet hij Pui Pui met een trap te vloeren. Opnieuw gaat Pui Pui in de aanval maar in plaats van klappen uit te delen ontvangt hij ze alleen maar. Babidi begint toch wel een beetje ongerust te worden. Op advies van Dabura verandert Babidi het uiterlijk van de kamer in de thuisplaneet van Pui Pui, om Pui Pui zo wat voordeel te geven. De zwaartekracht van de planeet van Pui Pui is tien keer zo hoog als die van de aarde. Pui Pui denkt dat Vegeta geen schijn van kans maakt. Maar Vegeta heeft helemaal nergens last van, want hij heeft veel van zijn trainingen bij een veel hogere zwaartekracht gedaan. Pui Pui doet zijn best om Vegeta te raken maar met geen mogelijkheid lukt het Pui Pui ook maar een klap uit te delen. Vegeta vloert Pui Pui met twee krachtige stoten. Voordat Pui Pui weer de aanval kan in zetten staat Vegeta al voor hem en zonder enige moeite vernietigt hij Pui Pui. Babidi en Dabura kunnen niet geloven dat Pui Pui zo makkelijk is verslagen. Ze snappen niet dat een aard bewoner zo sterk kan zijn, want toen Dabura de planeet 300 jaar geleden had bekeken, was er niemand die qua sterkte ook maar in de buurt kwam.

Bij het wereldkampioenschap zijn ze nog steeds niet verder gegaan. Chi-Chi realiseert zich opeens dat ze Goten al een hele tijd niet heeft gezien. Ox-King denkt dat Goten al vast naar huis is gegaan, maar volgens Chi-Chi schaamt Goten zich omdat hij het geld niet heeft gewonnen. Goten en Trunks, vermomd als Mighty Mask, zijn echter nog steeds in het stadion. Ze zijn op zoek naar een plaats waar ze even kunnen rusten. Tijdens hun zoektocht komen ze de ringmeester voorbij. Deze wil Mighty Mask inlichten over wat er gaande is, maar hij ziet Mighty Mask nog net in een kleedkamer verdwijnen. Daar ontdoen Goten en Trunks zich van hun kostuum. Als Goten en Trunks net rustig zitten komt de ringmeester binnen, die Goten en Trunks er op wijst dat ze niet in de kleedkamer mogen komen. Paniekerig proberen de twee jongens zich uit deze benarde situatie te praten. Ze vertellen dat ze graag een handtekening van Hercule willen. Als de ringmeester de kleding van Mighty Mask ziet liggen, vraagt hij waar Mighty Mask is. Ongemerkt en snel lukt het Trunks om de douche aan te zetten en Trunks zegt dat Mighty Mask onder de douche staat. De ringmeester wil naar Mighty Mask toe, maar Trunks en Goten houden hem tegen door te zeggen dat Mighty Mask niet graag zonder vermomming gezien wil worden. Dan begint de ringmeester te roepen naar Mighty Mask en Trunks imiteert achter de rug van de ringmeester de stem van Mighty Mask. Eindelijk vertrekt de ringmeester en Trunks en Goten halen opgelucht adem.

Dabura vraagt zich af wie Babidi op niveau twee wil laten vechten. Babidi vindt dat ze Yakon maar moeten sturen. Dabura vindt het onnodig om nu al zulke strenge maatregelen te nemen, maar Babidi vindt dat ze de krachten van Goku, Vegeta en Gohan hebben onderschat. Daarom laat hij Yakon al vechten op niveau twee. Goku begint ongeduldig te worden en wil graag weten tegen wie hij moet vechten. Als de deur dan eindelijk open gaat, kijkt iedereen met afschuw naar het beest dat uit de cabine stapt. Goku mag wel oppassen! Een klein foutje en al zijn energie wordt regel recht naar Majin Buu gestuurd. Wordt dit Goku's moeilijkste gevecht tot nu toe?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?