Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

209: Battle Supreme

Gohan, Goku, Vegeta en Supreme Kai wachten nog steeds op de volgende vechter op niveau drie in Babidi's ruimteschip. Gohan vindt dat Babidi de boel wel had mogen opknappen. Vegeta zegt dat Gohan er maar aan moet wennen. Hij heeft namelijk het idee dat ze hier nog wel een tijdje blijven. Goku hoopt dat de volgende vechter de moeite waard is en zegt tegen Gohan dat het zijn beurt is om te vechten. Supreme Kai benadrukt dat het geen spelletje is: Babidi's handlangers komen uit de vier gedeelten van het universum en zijn allemaal ongelofelijk sterk. Supreme Kai vindt dat ze geluk gehad hebben en stelt voor om in het vervolg gezamenlijk te vechten. Goku is het niet met Supreme Kai eens. Hij zegt dat deze zich geen zorgen hoeft te maken om Gohan. Gohan heeft geen hulp nodig en als ze met zijn allen zouden vechten zou dat oneerlijk zijn ten opzichte van Gohan, want zowel Vegeta als Goku heeft ook alleen mogen vechten. Gohan is het hiermee eens. Supreme Kai snapt niets van de Saiyans.

Babidi zegt tegen Dabura dat hij mag gaan, waarop deze een andere kant oploopt als naar de gevechtsarena van niveau drie. Dabura gaat eerst naar de meditatiekamer om daar zijn enorme krachten op te wekken. Dabura stapt in de kamer en Babidi geeft opdracht om hem er pas uit te laten, als hij dat zelf aangeeft. Babidi is blij dat Dabura het zo serieus neemt en hij kan bijna niet wachten op de gezichten van zijn tegenstanders als ze Dabura zullen zien binnenkomen.

Gohan vraagt zich inmiddels af waarom het zo lang duurt. Goku zegt dat ze waarschijnlijk een tegenstander zoeken die sterk genoeg is om Gohan aan te kunnen. Gohan beaamt dat. Goku vraagt zich af hoe het nu verder gaat met het toernooi. Vegeta zegt dat hij liever daar gebleven was om tegen Goku te vechten, dit is allemaal maar tijdverspilling. Gohan is het met Vegeta eens en zegt dat hij ook graag tegen zijn vader had willen vechten. Goku zegt dat hij de vloer met hun zou hebben aangeveegd. Supreme Kai blijft zich verbazen over de vechtlust van de Saiyans en denkt bij zichzelf dat ze roekeloos zijn.

Het publiek bij het toernooi wordt inmiddels ongeduldig, omdat ze een gevecht willen zien. De organisatie overlegt of ze de weggevlogen vechters moeten diskwalificeren. Ox-King komt weer op de tribune en vraagt of hij iets gemist heeft. Chi-Chi is bezorgd en vraagt aan Bulma waar hun mannen toch zijn. Master Roshi merkt op dat ze in ieder geval ver weg zijn en dat ze daar gevaar lopen. De organisatie overlegt nog steeds.

Goten en Trunks komen in hun Mighty Mask-pak weer in de wachtruimte aan. Hercule en de andere overgebleven vechters zijn hier ook en Hercule zegt dat de weggevlogen vechters gewoon bang voor hem zijn geworden. Hij vindt dat de show door moet gaan en prijst de andere vier omdat ze gebleven zijn. Killa zegt dat het hem een eer is. Hercule stapt uit de wachtruimte en spreekt het publiek toe. Hij zegt dat hij nooit zijn publiek zal teleurstellen. Het publiek is uitzinnig vanwege Hercule's uitspraken. Trunks vindt Hercule maar een clown en Goten zegt dat clowns leuk horen te zijn en dat niet is. Hercule gaat op de organisatie af en stelt een koningsgevecht voor, dit houdt in dat de weggevlogen vechters gediskwalificeerd worden en dat de overgebleven 5 vechters tegelijkertijd in de ring stappen om te vechten. De meeste mensen van de organisatie vinden het een goed idee, maar één man maakt zich zorgen en sputtert tegen. Als Hercule vervolgens dreigt om dan weg te gaan, gaat ook deze man akkoord en wordt het idee bekend gemaakt aan het publiek. Wederom is het publiek uitzinnig. Hercule wordt door één van de organisators een moedig man genoemd omdat hij het tegen vier man op durft te nemen. Hercule denkt bij zichzelf na dat het misschien toch niet zo'n slim idee was, hij denkt dat hij er geweest is.

Chi-Chi hoopt dat de organisatie wacht op Goku en Gohan. Master Roshi denkt dat ze toch niet terugkomen, waarop Chi-Chi weer boos wordt op Master Roshi. Ze baalt omdat ze dan geen geld zou krijgen.

De vechters worden aangekondigd. Als eerste wordt de huidige wereldkampioen Hercule omgeroepen. Hercule springt de ring in om vervolgens wijdbeens te gaan staan. De vloer is echter glad, waardoor Hercule doorglijdt en in een splitspagaat komt te zitten. Dit doet hem behoorlijk pijn, maar hij staat snel op en gaat door met zijn show. Android 18 wordt aangekondigd als de blonde schoonheid met de vreemde naam. Ox-King en Marron wensen Android 18 succes. Mighty Mask wordt aangekondigd. Verteld wordt dat hij de vorige keer snel neerging. Goten en Trunks springen de ring in door middel van een salto, maar hebben moeite om na de landing hun evenwicht te houden. Hierna wordt spierbonk Killa aangekondigd en als laatste wordt de man aangekondigd die vorige keer de finale haalde: de hartenbreker Jewel. Het gevecht zal gaan tussen deze geoefende vechters. Killa vraagt aan Mighty Mask om eerst Hercule onschadelijk te maken. Mighty Mask zegt dat hij dat liever niet doet, want hij maakt zich meer zorgen om Nummer 18 en als hij haar heeft uitgeschakeld dan is Killa aan de beurt. Killa kijkt verbaasd op. Jewel gaat naar Nummer 18 en vraagt of ze hier vaker komt. Hij noemt haar knap en vraagt of ze het gevecht wil vergeten en met hem uit eten wil. Hij wacht op zijn antwoordt en blijft vleiend spreken als Android 18 zegt dat hij moet oprotten en ze noemt Jewel een insect. Jewel schrikt en vraagt of ze wel enig idee heeft wie hij is.

Het gevecht mag beginnen en Hercule vraagt zich af waar ze op wachten. Jewel wil Android 18 aanvallen, omdat hij nog nooit afgewezen is. Killa wil dat arrogante mannetje van een Mighty Mask aanvallen. Jewel en Killa vallen dus meteen respectievelijk Android 18 en Mighty Mask aan. Jewel wordt met één trap buiten de ring gewerkt en Killa wordt met één klap de ring uitgeslagen. Hercule en de presentator zijn verrast, maar het publiek vindt het fantastisch. Hercule hoopt nu dat Android 18 en Mighty Mask elkaar uitschakelen. Android 18 merkt op dat Mighty Mask geen normale vechter is, aangezien hij harde klappen uitdeelt, ondanks zijn korte en dunne armen. Trunks zegt tegen Goten dat Krillins vrouw veel sterker is dan Hercule en dat ze moeten oppassen. Goten is het met Trunks eens. Hercule begint inmiddels zijn vechtkunsten te demonstreren. Android 18 en Mighty Mask hebben geen interesse voor hem. Hercule dagdroomt dat hij eerst Mighty Mask verslaat en daarna dat 18-meisje. Snel en pijnloos dat wel. Hercule gaat zo op in zijn gedachten dat hij zich alvast tot winnaar uitroept door zijn hand in de lucht te steken en het vredesteken te maken. Het publiek is weer op hand van Hercule. Goten en Trunks vinden Hercule maar een domkop.

Hercule wil nu Mighty Mask aanvallen, maar op het moment dat Hercule aanvalt, gaat Mighty Mask net naar Android 18 en ze beginnen met elkaar te vechten. Hercule verbaast zich meteen over de snelheid hiervan. Chi-Chi en de anderen besluiten voor Android 18 te zijn en moedigen haar aan. Master Roshi merkt iets op aan Mighty Mask en vraagt zich af wie hij is. Android 18 maakt het Mighty Mask snel moeilijk, waardoor hij genoodzaakt is het luchtruim te kiezen. Android 18 gaat erachteraan en ze vechten door in de lucht.

Krillin en Piccolo staan nog steeds in beeldvorm op de rotsen nabij Babidi's ruimteschip. Dabura is nog steeds aan het mediteren in de daarvoor bestemde kamer. Hij zweeft in de kleermakershouding en creëert elektriciteit om zich heen. Vegeta heeft genoeg van het wachten en wil de deur intrappen. Supreme Kai weet hem echter tegen te houden en zegt dat elke schok ervoor zou kunnen zorgen dat Majin Buu al vrij komt. Babidi kijkt uit naar de vernietiging van de indringers.

De meditatie doet Dabura goed. Verkwikt en sterk zal de koning der demonen de strijd aan kunnen gaan. De Z-vechters staan klaar. Er staat nog maar één strijder tussen hen en de wrede tovenaar Babidi. Gohan staat te popelen voor een gevecht.

Mighty Mask en Android 18 zijn aan het vechten voor het toernooi en het is duidelijk dat ze te sterk zouden zijn voor Hercule, dus deze kan wel fluiten naar zijn titel. Wie zal dit gevecht winnen?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?