Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

210: Eighteen Unmasks

Nog steeds is de vechter voor het derde level de deur niet uitgekomen. Hopelijk zijn niet alle krijgers van Babidi weggelopen. Maar na de acties van Goku en Vegeta op de eerdere levels weet je het maar nooit. Ondertussen is Dabura nog steeds in de meditatiekamer. Zijn krachten nemen snel toe. Het zal niet lang meer duren voordat hij klaar is voor de strijd.

Op het kampioenschap zijn Mighty Mask en Nummer 18 nog steeds heel erg aan elkaar gewaagd. Geen van de twee domineert het gevecht. Niemand begrijpt hoe Mighty Mask en 18 zo hoog boven de ring kunnen vechten zonder naar beneden te vallen. Opeens weet Mighty Mask een rake klap uit te delen, maar het lijkt Nummer 18 niet te deren. Ondertussen worden Jules en Killa naar de ziekenboeg gebracht, maar de twee strijders gaan onverhinderd verder met hun gevecht want wie dit gevecht wint komt regelrecht tegenover de heersende wereldkampioen te staan. Mr. Satan staat beneden verbaasd te kijken naar de snelheid van de twee krijgers en hij weet nu zeker dat hij ze niet kan verslaan. Nummer 18 verbaast zich ondertussen hoog boven de ring over de kracht van Mighty Mask. Hoe kan iemand met zulke kleine armpjes en benen toch zo sterk zijn? Na een korte adempauze gaan beide vechters er weer vol tegenaan, maar nu lijkt Mighty Mask toch de betere en hij slaat 18 naar beneden. 18 heeft moeite om de bewegingen van Mighty Mask te volgen. Maar door een verrassingsaanval van boven weet 18 Mighty Mask bijna dwars door de ring te slaan. Een grote kuil in de arena is het gevolg. Uit het zicht van het publiek maken Trunks en Goten van de gelegenheid gebruik om te wisselen. Trunks onder en Goten boven. Mighty Mask staat weer op en zet het gevecht voort. Nummer achttien weet gewoon zeker dat er iets niet klopt aan Mighty Mask, omdat een normaal persoon allang was uitgeput. Maar door de aanmoedigen van haar dochter Marron is Nummer 18 er zeker van dat ze het toernooi gaat winnen. Naar een paar flinke klappen weet 18 Mighty Mask weer in de vloer van de ring te werken. Opnieuw besluiten Trunks en Goten te wisselen en staan ze weer op. Opeens veranderd Mighty Mask in een Super Saiyan en eindelijk heeft 18 door wat er aan de hand is. Ze vecht zowel tegen Goten als Trunks. Snel vuurt ze een schot op de twee af, die daardoor in paniek raken. Ze proberen beiden een andere kant op te vluchten en het schot snijdt hun kleding in tweeŽn. De ringmeester ziet nu ook dat ze met zijn tweeŽn vechten en daarvoor worden ze gediskwalificeerd. Nu dat ze zijn ontdekt besluiten Goten en Trunks er snel vandoor te gaan en zo blijven alleen Mr. Satan en Nummer 18 over in het toernooi. En Nummer 18 heeft haar zinnen gezet op de titel van Mr. Satan!

Gohan en de rest wachten in het schip van Babidi nog steeds op hun volgende uitdager. Ondertussen verlaat Dabura eindelijk de meditatiekamer en hij is klaar voor zijn gevecht. Gohan wacht vol spanning op zijn uitdager. Maar is dat wel zo verstandig? Wat zal zijn reactie zijn als hij er achter komt dat zijn uitdager de koning van de onderwereld is?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?