Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

211: Pay to Win

Het uitzinnige publiek moedigt alle twee de vechters luidruchtig aan. Hercule heeft het idee dat als hij de wedstrijd verliest hij uitgelachen zal worden, maar hij probeert zich groot te houden en hij denkt dat 18 bang voor hem is. Maar de werkelijkheid is natuurlijk andersom. Nummer 18 is nergens bang voor en juist Mr. Satan staat te trillen op zijn benen. Als 18 aanvalt probeert Mr. Satan zich te beschermen, maar voor hij het in de gaten heeft, heeft 18 hem al te pakken in een hoofdklem. Achttien doet een voorstel. Ze is van plan om expres te verliezen, zodat Mr. Satan zijn roem en faam kan behouden. Maar daar staat tegenover dat zij het prijzengeld plus tien miljoen extra krijgt van Mr. Satan. Hij stem hier mee in en opeens weet hij 18 van zich af te krijgen. Als Mr. Satan weer in de aanval gaat en hij er op los slaat, wordt hij ineens gestopt door een knie in zijn maag. Hij snapt niet waarom 18 dit doet, omdat ze zou verliezen, maar het moet zo echt mogelijk lijken voor het publiek. Nadat hij 18 naar de andere kant van de ring heeft gegooid valt Mr. Satan weer aan en geeft 18 een klap midden in haar gezicht. Maar 18 geeft geen krimp totdat ze ineens uit de ring valt door een verlate reactie. Niemand begrijpt hoe dit mogelijk is, maar Mr. Satan wint het toernooi door nummer 18 te verslaan.

Goten en Trunks hangen ergens rond na hun ontmaskering in het toernooi. Opeens ziet iemand anders vliegen. Het blijkt Videl te zijn. Ze vragen aan Videl waar Gohan en de anderen zijn. Als Videl ze het verhaal vertelt willen ze meteen naar de plek toe gaan waar de rest heen is. Ze worden Super Saiyan en vliegen snel weg.

Vegeta begint erg ongeduldig te worden. De Supreme Kai is verbaasd dat hij niet heeft kunnen zien dat ook al hoe sterk Goku, Gohan en Vegeta zijn, ze nog niet eens op hun maximale sterkte zijn. En dan gaat eindelijk gaat dan de deur open. Shin is verbaasd als hij merkt dat Dabura naar buiten stapt. Babidi moet wel heel onzeker zijn, omdat hij zijn nummer één vechter al zo vroeg in de strijd stuurt. Dabura wil dat ze allemaal te gelijkertijd aanvallen, maar Gohan staat er op dat hij alleen vecht. Gohan stelt alleen een andere plek voor. Dit is volgens Babidi niet eens zo'n slecht idee omdat ze het ruimteschip nodig hebben om Majin Buu te wekken. Dus stuurt Babidi ze naar een andere planeet gelijk aan de aarde. Nadat ze op de plek van bestemming zijn aangekomen, begint het gevecht tussen Gohan en Dabura meteen. De beide vechters lijken aan elkaar gewaagd. Gohan gaat onder water en vuurt een energiestraal af richting Dabura. Deze denkt de aanval te ontwijken maar voor dat hij het weet heeft Gohan hem al geraakt met een goed geplaatste trap. Maar Dabura weet zonder problemen overeind te komen en Gohan de rotsen in te slaan. Gohan komt echter zonder problemen overeind en verandert gelijk in een Super Saiyan.

Nu dat Gohan in een Super Saiyan is veranderd lijkt het gevecht pas echt te beginnen. Maar wie zal het gevecht winnen?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?