Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

212: Heart of a Villain

En dan gaat Gohan in de aanval. Dabura kan Gohan bijna niet bijhouden en hij moet drie flinke klappen incasseren. Eindelijk lukt het hem om Gohan bij te benen, maar dan nog weet Gohan Dabura de grond in te slaan. Babidi die vanuit zijn ruimte schip toekijkt, schrikt van de enorme kracht die Gohan bezit. Gohan wil de ware kracht van Dabura wel eens zien en Dabura gaat op het aanbod van Gohan in. Nadat Dabura is opgeladen begint Gohan het toch wel moeilijk te krijgen. Als Gohan door een aanval van Dabura onder water is beland, merkt hij dat Dabura hem aan de oppervlakte staat op te wachten. Gohan probeert Dabura te misleiden door energiestralen af te vuren en dan ergens anders uit het water op te duiken, maar Dabura heeft hem door en raakt hem met een ki-schot. Iedereen schrikt maar als dan de rook is opgetrokken blijkt er niks aan de hand te zijn met Gohan, die klaar is voor de tweede ronde. Beide vechters zijn even snel en geen van beide kan dan ook de ander raken. Als Dabura zich met zijn rug naar Gohan keert, valt Gohan aan. Snel spuugt Dabura in de richting van Gohan die geraakt wordt. Maar gelukkig belandt het spuug op zijn handschoen, die hij net op tijd uit kan trekken. De versteende handschoen breekt in stukjes op de grond.

Het feest rond de kampioen Mr. Satan is in volle gang. Chi-Chi en Bulma zijn op zoek naar hun kinderen. Tijdens het zoeken komen ze Android 18 tegen, waarvan iedereen denkt dat ze expres heeft verloren vanwege de late reactie op de laatste stoot van Hercule. Android 18 wordt kwaad op Bulma, omdat ze ook denkt dat ze expres heet verloren, maar Bulma weet heel goed dat Android 18 nooit expres zou verliezen.

Ondertussen zijn Goten en Trunks nog steeds op weg naar het gevecht. Goten weet eigenlijk niet eens wat een tovenaar is. Trunks valt hier stomverbaasd van in het water, maar als Goten hem vraagt om uit te leggen wat een tovenaar is, blijkt Trunks dat zelf ook niet echt te weten.

Het gevecht tussen Dabura en Gohan gaat er hevig aan toe. Beide vechters zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd. Pas als Dabura zijn zwaard oproept en gaat gebruiken, krijgt Gohan het toch best wel moeilijk. Iedereen is het er mee eens dat Gohan minder sterk is dan toen hij tegen Cell vocht. Maar ook tegen het zwaard weet Gohan zich staande te houden. Vegeta begint het wachten zat te worden, hij denkt het gevecht in vijf minuten te kunnen beŽindigen. Dabura vangt het gesprek op en vraagt aan Babidi of hij ze allemaal terug naar het schip terug kan halen vanwege een belangrijke ontdekking. Verwonderd staan de Z-fighters en Supreme Kai weer in het schip. Dabura vertelt Babidi dat hij een nieuw iemand heeft gevonden om tegen de Z-fighters te vechten.

Welk duivels plan hebben Dabura en Babidi. Kan Babidi werkelijk iemand van de Z-fighters onder zijn controle krijgen?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?