Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

213: The Dark Prince Returns

Iedereen vraagt zich af waarom Dabura zich heeft teruggetrokken. Alleen Vegeta niet want hij vindt dat het gevecht allang voorbij had moeten zijn. Hij vindt Gohan een schande voor het hele Saiyan ras. Vegeta valt hard uit tegen Gohan, die nou toch wel zijn twijfels begint te krijgen. Als Vegeta had gevochten was Dabura misschien al vernietigd geweest. Vegeta vindt het wel mooi geweest en hij wil het hele schip opblazen. Supreme Kai probeert hem op alle mogelijke manieren tegen te houden, maar Vegeta lijkt voet bij stuk te houden totdat Goku zich er mee bemoeit en hem kalmeert. Goku vraagt zich af wie die krijger is die hen allemaal kan verslaan. Die kans is wel heel klein volgens hem. Ook Supreme Kai snapt er niks van tot hij tot de conclusie komt dat het Vegeta wel eens de persoon kan zijn die Dabura bedoelt.

Onder in het schip is Babidi heel blij met het bericht van Dabura dat Vegeta hun nieuwe slaaf gaat worden. Als Vegeta begint met het aftappen van de energie, is de kans heel groot dat Buu binnen de kortste tijd is gewekt. Als Babidi de spreuk uitvoert om Vegeta onder zijn controle te krijgen, krimpt Vegeta ineen van het pijnlijke gevecht in zijn hoofd. Hoewel Vegeta er tegen vecht, en Goku, Gohan en Supreme Kai er alles aan doen om Vegeta te steunen in zijn strijd tegen de overname, komt Vegeta uiteindelijk toch onder controle van Babidi.

Bij het wereld kampioenschap is Mr. Satan heel erg blij met zijn overwinning. Ook het publiek is heel blij met de overwinning van hun held, maar als Mr. Satans oog op Nummer 18 valt, word hij toch weer angstig en weet hij niet meer wat hij moet doen. Opeens wordt het publiek verrast door het verschijnen van Goku, Vegeta en de rest. Vegeta deelt mee dat ze alleen bij het wereld kampioenschap zijn voor een demonstratiewedstrijd en hij veegt iedereen met een energie uitstoot uit de ring. En dan vuurt Vegeta een energiestraal recht op Goku af, die zijn uiterste best moet doen om niet geraakt te worden. Maar als Goku de aanval weet te ontwijken, wordt een deel van het publiek geraakt. Veel van de mensen proberen snel het stadion uit te komen.

De duistere prins is teruggekeerd en heeft zijn lust voor wraak op Goku weer opgepakt. Maar wie zal overwinnen? Wordt het Goku of Vegeta?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?