Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

214: Vegeta's Pride

De mensen in het stadion rennen nog steeds gillend weg omdat Vegeta een deel van de tribune heeft opgeblazen. Ook Hercule is bang en staat te trillen. Bulma heeft het ook gezien en vraagt zich af waarom hij dat deed.

Trunks en Goten vliegen nog steeds in de richting van Buu.

In het stadion staan Goku en Vegeta nog steeds naar elkaar te staren. Iedereen roept naar Hercule dat hij hen moet helpen. Hercule twijfelt even maar daagt dan Vegeta uit, Vegeta hoort het en lacht hem uit. Vegeta wil met Goku vechten maar Goku zegt dat het daar niet de juiste tijd voor is. Vegeta maakt een opmerking en Goku heeft nu door dat Vegeta zich expres heeft laten overnemen door Babidi. Goku vraagt aan hem of hij zich tot slaaf van Babidi heeft laten maken, en nu blaast Vegeta nog een stuk van de tribune op. Vegeta vraagt aan Goku of het slavernij is als je krijgt wat je wilt en moet lachen. Iedereen is bang en Goku is boos. Goku wil transformeren maar dan springt Gohan ertussen en zegt dat hij niet wet wat hij doet. Vegeta wordt boos en zegt dat hij aan de kant moet gaan. Goku is boos en transformeert in Super Saiyan. Supreme Kai probeert Goku tegen te houden. Supreme Kai zegt wat tegen Vegeta en die wordt boos. Uiteindelijk wil Goku wel vechten en roept naar Babidi dat hij hen moet transporteren naar een plek zonder mensen, alleen dan zal hij tegen Vegeta vechten. Supreme Kai is het er niet mee eens en gaat tussen Goku en Vegeta staan, en zegt dat ze eerst langs hem moeten voordat ze met elkaar mogen vechten. Goku zegt dat hij het niet moet doen. Maar hij antwoord dat hij geen keus heeft. Goku zegt dat hij ook geen keus heeft en maakt een energiebal en richt die op de Supreme Kai. De Supreme Kai blijft hulpeloos staan maar gaat uiteindelijk toch weg.

Babidi heeft alles gezien en vind het tijd om ze naar een andere plek te verplaatsen.

Ze zijn op een vlakte met veel rotsen terechtgekomen. Supreme Kai zegt dat hij en Gohan naar het schip van Babidi gaan en hem gaan tegenhouden. De Supreme Kai zegt dat hij Majin Buu met zijn eigen handen zal vernietigen.

Babidi zag en hoorde het en zegt tegen Vegeta dat hij de Supreme Kai moet vernietigen. Vegeta wil dat niet en stribbelt tegen en valt op de grond. Uiteindelijk zegt Vegeta dat hij het niet doet omdat hij niks met hun ruzie te maken heeft. En dat hij alleen Goku zal doden. Babidi blijft doorgaan met zeggen dat hij de Supreme Kai moet doden maar Vegeta blijft het weigeren. Vegeta wordt boos en laad zich op. Babidi wordt bang omdat hij Vegeta niet onder controle krijgt. Dabura zegt dat ze de deuren van het schip maar moeten openen voor Gohan en de Supreme Kai zodat hij met ze kan gaan vechten. De deuren gaan open, voordat ze erin gaan geeft Goku Gohan een van zijn Senzu Beans. Vegeta zegt dat ze maar moeten beginnen en Goku laat zich op, daarna Vegeta en beide zijn ze Super Saiyan 2.

Wie zal er winnen? Zal het Vegeta zijn of de held Goku? Je ziet het in de volgende aflevering van DragonballZ!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?