Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

215: The Long Awaited Fight

Hercule's huldiging zal worden uitgesteld en na alle gebeurtenissen lijkt Hercule dit ook het beste. De televisie is ook allang weg, dus kan het toch niet gefilmd worden. Ook Android 18 zal ingelicht moeten worden. Hercule kijkt naar Android 18 en wordt weer bang van haar, maar gaat akkoord hiermee. Hij zegt dat Android 18 het verdiend heeft en dat ze wel naast hem mag staan als hij zijn kampioensgordel om zal doen. Vervolgens begint Hercule weer hard om zichzelf te lachen.

Chi-Chi snapt niet van Vegeta. Ze dacht dat hij veranderd was en zegt dat hij zo geen goed voorbeeld is. Ze hoopt dat Goten en Trunks niet in de buurt waren. Bulma vraagt zich hardop af wat er toch met Vegeta gebeurd is?

Majin Vegeta valt Goku aan en weet hem al snel tegen de grond te krijgen. Goku staat snel weer op en ze gaan verder. Vegeta vraagt aan Goku waarom hij zo slap begint, hij zou toch de warming-up overslaan. Waarop Goku vervolgens toegeeft dat hij zich vergist heeft. Het gevecht gaat door en ze geven elkaar rake klappen en schoppen. Goku weet Vegeta in een rots te schoppen en Vegeta zegt dat het nu ergens op begint te lijken. Ze gaan weer door met vechten en blijven elkaar klappen en schoppen uitdelen. Babidi is helemaal in zijn nopjes met Majin Vegeta. Babidi en Dabura staan bij de bal van Majin Buu en kijken op de energiemeter die aangeeft hoeveel energie Majin Buu nog nodig heeft. Babidi zegt dat door het gevecht van Vegeta en Goku, Majin Buu snel weer terug zal komen. Hij moet alleen nog denken over een manier om van Supreme Kai en Gohan af te komen.

Gohan en Supreme Kai zijn inmiddels op het volgende niveau aangekomen en daar worden ze opgewacht door een klein, zwak legertje van Babidi. Supreme Kai merkt op dat ze hiervoor geen tijd hebben en zegt tegen Gohan dat ze snel moeten zijn. Het legertje valt aan en gaat om Gohan en Supreme Kai staan. Gohan laadt zich op en door de vrijgekomen energie valt het hele legertje om en zijn ze verslagen zonder ook maar één slag of stoot uit te delen. Weer kunnen Gohan en Supreme Kai door naar een volgend niveau. Dabura zegt vervolgens tegen Babidi dat hij Gohan en Supreme Kai wel voor zijn rekening zal nemen.

Goku en Vegeta zijn nog steeds aan het vechten en Vegeta weet Goku te raken met een energieaanval in zijn maagstreek. Goku valt in een diepe krater, maar is nog springlevend en vuurt vanuit de krater ook een energieaanval af, maar Vegeta ziet het aankomen en pareert de aanval met ook een energieaanval. De stralen lijken elkaar redelijk in evenwicht te houden. Vegeta zegt dat deze keer Goku niet zal winnen.

Goten en Trunks zijn nog onderweg naar Babidi's ruimteschip als Goten een beetje achterblijft op Trunks. Trunks vraagt Goten op te schieten, maar Goten antwoordt dat hij nodig moet plassen en het niet meer kan ophouden. Hij is sinds het begin van het toernooi niet meer naar de wc geweest. Trunks wijst Goten een eiland waar hij snel kan plassen en Goten vliegt er snel heen. Opgelucht staat Gohan te plassen en ook Trunks maakt maar van de gelegenheid gebruik om een plasje te plegen. Plotseling wordt hun moment van rust verstoord door een dinosaurus en snel vliegen ze verder.

Goku's energieaanval is waarschijnlijk minder sterk geweest, aangezien hij uitgeput onder aan een rots hangt en in zichzelf praat dat het geen verrassing moet zijn dat Vegeta zo sterk is, aangezien hij al zeven jaar aan het trainen is. Vegeta trekt Goku weer omhoog aan één arm en gooit hem vervolgens tegen een rotswand. Met een paar energieschoten zet hij Goku vast door een soort energieboeien om zijn enkels, polsen en nek. Goku kan geen kant op en Vegeta vraagt hem of winnen toch moeilijker is als verwacht. Goku zegt dat hij er nooit makkelijk over gedacht heeft. Vegeta zegt dat Goku niet zal winnen en slaat hem een paar keer met de vlakke hand in zijn gezicht en vraagt of Goku zich boos en vernederd voelt. Hij begint Goku te slaan. Vegeta vertelt dat hij een elitestrijder is die planeten kan vernietigen en Kakarot niet. Door Kakarot is hij zijn eer en trots kwijt en deze waren zijn steunpilaren in het leven. Hij heeft Vegeta op aarde verslagen, was degene die de Saiyans wreekte op Frieza en ook nog eens de eerste sinds eeuwen die Super Saiyan werd. Volgens Vegeta was dit zijn geboorterecht. Zelfs Kakarots zoon werd sterker dan Vegeta. Met al zijn kracht was hij niet tegen deze jongen opgewassen. Vegeta wil nu wraak voor dit alles, hij wil weer terug wat ooit aan hem toebehoorde. Hij wil niet meer altijd de tweede zijn. Elke ademhaling van Goku voelt voor Vegeta als een belediging en hij zegt dat hij Goku voorgoed het zwijgen zal opleggen. Goku heeft alles aangehoord en rukt zich nu los van de rots. Aan zijn handen heeft hij nog grote rotsblokken geklemd zitten, maar hij slaat Vegeta hiermee snel een paar keer raak, waarna deze door een rotswand valt en in een grot terecht komt. Goku vliegt er achter aan en ziet Vegeta niet, maar voelt hem wel. Als hij vervolgens een aanval doet op de plek waar hij denkt dat Vegeta is, valt deze hem van achteren aan en pakt Goku beet en vliegt met hem naar een grote spies boven in de grot. Hij wil Goku doorboren, maar Goku weet zich net op tijd op te laden en weet zich zo weer te bevrijden uit Vegeta's greep. Ze vuren weer een grote aanval op elkaar af en wederom lijkt het gelijk op te gaan. Ze komen uiteindelijk weer buiten de grot en zweven provocerend tegenover elkaar en kijken elkaar recht in de ogen.

Gohan en Supreme Kai hebben inmiddels het volgende niveau bereikt en zien de bal van Majin Buu. Supreme Kai merkt op dat Majin Buu in de bal zit. Gohan heeft nog nooit zoiets kouds en leegs gevoeld. Babidi en Dabura komen tevoorschijn van achter de bal en Supreme Kai zegt dat Gohan en hij er zijn om Babidi tegen te houden. Babidi zegt dat Dabura dit niet zal toelaten. Supreme Kai stelt voor dat hij Babidi te pakken zal nemen en dat betekent automatisch dat Gohan Dabura voor zijn rekening kan nemen.

Goku en Vegeta vechten verder. Beiden willen graag winnen, maar hier zijn geen winnaars, alleen verliezers, want Majin Buu krijgt steeds meer energie. Kunnen Gohan en Supreme Kai Babidi nog tegenhouden?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?