Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

216: Magic Ball of Buu

Babidi wil het gevecht buiten laten plaatsvinden omdat als Buu eenmaal uit zijn bal komt, hij niet wil weten wat Buu voor een vreselijke schade zou kunnen aanrichten. Het lijkt Babidi een heel leuk idee als Dabura Gohan en Shin in steen veranderd, maar Dabura denkt dat hij een veel pijnlijkere manier heeft gevonden om ze aan hun eind te laten komen.

Goku en Vegeta weten maar van geen ophouden en het gevecht gaat nog steeds heen en weer. Geen van beide geeft ook maar iets toe. Goku is verbaasd over wat Vegeta allemaal heeft bijgeleerd in de afgelopen zeven jaar, maar zelf heeft hij in die tijd ook niet stilgestaan.

Babidi is toch wel blij dat Supreme Kai er is, want nu kan hij eindelijk de dood van zijn vader wreken. Shin realiseert zich dat de vader van Babidi helemaal geen dekking had, waardoor hij hem kon vernietigen, dus een aanval recht van voren heeft geen zin omdat Babidi dat zal zien aankomen. Babidi zal niet dezelfde fout maken als zijn vader. Gohan snapt niet waarom hij zichzelf inhoudt totdat hij de stem van zijn vader hoort die hem zegt dat hij weet dat Gohan de kracht bezit om Dabura en Babidi te verslaan. Alleen moet hij het op dezelfde manier doen als bij zijn gevecht tegen Cell en hij moet zich realiseren waar hij nu allemaal voor moet vechten. Maar als Gohan op het punt staat om aan te vallen, word hij gestopt door een schokkende ontdekking. Buu heeft namelijk zijn volledige kracht weten te bereiken door het gevecht tussen Goku en Vegeta, die beide boven een level boven dat van een Super Saiyan zijn. Shin snapt niet hoe hij dit alles ooit over het hoofd heeft kunnen zien.

Mr. Satan loopt op het wereldkampioenschap op te scheppen over zijn overwinning. Hij had nummer 18 wel in vijf seconden kunnen verslaan, maar hij besloot dit niet te doen omdat veel mensen een hoop geld hebben uitgegeven om hem in actie te zien.

Tijdens een kleine adempauze in het gevecht tussen Goku en Vegeta vertelt Vegeta dat hij Babidi expres in zijn geest heeft laten komen, zodat het verschil in kracht tussen hem en Goku zou verminderen. En hij kon Babidi gebruiken om zijn kwade eigenschappen weer terug te krijgen. Ondanks al zijn jaren van harde training weet Vegeta gewoon dat hij Goku niet bij kan houden, omdat hij niet de aanleg heeft die Goku wel heeft.

Na lang wachten gaat de droom van Babidi dan eindelijk uitkomen. Majin Buu staat op het punt om te ontwaken en de enige die de wereld zou kunnen redden is ergens anders druk bezig.

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?