Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

218: The Losses Begin

Goku en Vegeta staan tegenover elkaar uit te hijgen. Vegeta wil weer aanvallen maar Goku zegt dat hij moet wachten omdat hij iets voelt. Hij zegt dat het Buu is. Vegeta voelt het ook en zegt dat hij toch niet sterker is dan hij en begint hard te lachen.

Babidi zegt tegen Buu dat hij zijn meester is. Buu negeert hem en laat hem vervolgens schrikken. Buu vindt zichzelf helemaal geweldig en Dabura wordt het zat. Dabura loopt naar hem toe en daagt hem uit. Uit Buu zijn hoofd komt stoom. Buu heeft zin om te vechten, slaat Dabura in zijn gezicht en trapt hem daarna keihard naar beneden. Iedereen schrikt en Dabura ligt helemaal in de kreukels op de grond. Babidi is blij dat Buu zo sterk is.

Goku en Vegeta voelen Buu weer en stoppen even met vechten.

Trunks en Goten voelen Buu ook en vinden het raar voelen.

Hercule staat onder de douche, droogt zich vervolgens af en neemt wat te drinken. Daarna komen er een heleboel verslaggevers binnen die allemaal vragen beginnen te stellen. Hercule wil antwoorden maar dan laat hij per ongeluk zijn handdoek vallen en staat hij in zijn nakie.

Goku en Vegeta zijn weer aan het vechten en het gaat hard tegen hard. Goku zegt dat ze moeten stoppen omdat anders iedereen dood gaat. Het kan Vegeta niks schelen en hij wil gewoon door vechten, maar Goku zegt dat hij liegt. Vegeta zegt dat hij het goed vindt om de wedstrijd uit te stellen, omdat Goku zich anders toch niet kan concentreren. Goku wil een Senzu Bean pakken en let daardoor even niet op. Op dat moment slaat Vegeta hem van achteren neer en Goku valt bewusteloos op de grond. Vegeta pakt de Senzu Bean en eet hem op.

Babidi geeft allerlei bevelen aan Buu maar hij blijft ze maar weigeren. Babidi zegt dat als hij niet luistert, hij hem weer terug in de bal stopt. Daar schrikt Buu toch wel van en vanaf dat moment luistert hij. Babidi zegt tegen Buu dat hij Supreme Kai en Gohan moet doden. Gohan denkt dat hij snel genoeg weg kan vliegen, pakt Supreme Kai vast en vliegt weg. Maar in korte tijd heeft Buu het duo al ingehaald en hij slaat Gohan op de grond. Nu staat Supreme Kai oog in oog met Buu.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?