Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

219: The Terror of Majin Buu

Gohan probeert overeind te komen na de dreun van Majin Buu. Met veel pijn en moeite lukt hem dat. Supreme Kai start zijn aanval op Buu, maar niets lijkt te helpen. Gohan lijkt uitgeschakeld te zijn, want hij is niet in staat om Shin te helpen. Buu weet ook Shin met een klap naar beneden te slaan, maar Shin geeft niet zo snel op. Nogmaals valt Shin aan, maar wederom wordt hij met een klap naar de grond gewerkt. Langzaam maar zeker komt Buu op Shin af, die angstig uit de buurt van Buu probeert te blijven. Buu vuurt weer een aanval op Shin af, die daar door recht op Babidi afvliegt. Opeens krijg Buu een trap van Gohan, maar Buu lijkt er niet echt mee te zitten. Als Buu weer voor Gohan staat laat Buu een energiestoot op hem los die hem een heel eind weg laat vliegen. Shin grijpt snel in en laat de energiestraal, die Gohan gevangen lijkt te houden, ontploffen. Gohan lijkt helemaal knock-out te zijn en hij valt bewusteloos ergens in een bos. Supreme Kai zegt telepathisch tegen Gohan dat hij moet blijven leven en dat hij moet blijven waar hij is

Hercule snapt nog steeds niet hoe Videl zomaar heeft kunnen weg vliegen. Maar als zij het kan, kan Hercule het ook. Hij is immers de wereldkampioen! Hercule opent het raam en staat op het punt om zijn vlucht te beginnen. Maar op het laatste nippertje bedenkt hij zich en loopt hij terug zijn kamer in. Hij gaat op een stoel staan, springt er vanaf en met een plof knalt hij op de grond. Vliegen kan hij dus niet. Plotseling komt er een fangroep zijn kamer binnen en de meisjes staan een beetje verbaasd te kijken.

Babidi is heel blij dat Supreme Kai eindelijk verslagen lijkt en beveelt Buu om hem te doden. Buu wil hem wel op gaan eten. Net voordat Buu wil aanvallen, krijgt hij een speer door zijn lijf. Het blijkt Dabura te zijn.

Op enige afstand zijn Goten en Trunks geland. Sluipend proberen ze zo dicht mogelijk bij plek des onheils te komen te komen. Als ze Shin zien liggen merken ze dat deze behoorlijk in de kreukels licht. Ze snappen niet waarom er alleen maar slechteriken beneden zijn en er geen enkele Z-vechter in de buurt is. Goten ziet alleen een stambeeld van Piccolo. Ze gaan naar het standbeeld toe en zien dan ook het beeld van Krillin. Trunks stoot per ongeluk het beeld van Piccolo om en Piccolo breekt in meerdere stukken. Ze zijn bang dat hierdoor ontdekt zijn, maar beneden zij Babidi en Dabura met elkaar in discussie gegaan. Dabura waarschuwt Babidi dat hij Buu nooit lang onder controle kan houden. Babidi vindt dat een slecht idee. Buu trekt de speer uit zijn lijf en laat het gat verdwijnen. Dan wil Buu Dabura opeten.

Wie kan dit monster nog tegenhouden nu Supreme Kai is uitgeteld? En de twee Saiyans, Goku en Gohan, die de aarde ooit zouden kunnen redden, liggen ergens bewusteloos op de grond. En wanneer doet Vegeta zijn beloofde zet?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?