Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

220: Meal Time

Vegeta staat voor het ruimteschip en besluit het te vernietigen. Hij denkt aan Kakarots zoon en zegt in zichzelf 'Gohan het spijt me'. Hierna noemt hij Goku bij zijn Saiyan naam "Kakarot" en kijkt nog een laatste keer naar hem om.

Buu is blij en wil Dabura opeten. Dabura zal dit echter niet toelaten en begint Buu te slaan en schoppen en schopt hem uiteindelijk weg. Buu is echter nog steeds o.k. en komt weer terug om Dabura op te eten. Goten en Trunks kijken van een afstand met verbazing toe. Dabura vliegt omhoog en begint zich maximaal op te laden. Een rode gloed verschijnt om Dabura heen en Goten en Trunks vinden dat hij er best eng uitziet. Dabura vuurt nu vele energieaanvallen af op Buu en Babidi is bang dat Buu al verslagen is. Moe gestreden daalt Dabura weer neer naast de treurende en boze tovenaar. Dabura denkt dat hij gewonnen heeft, maar ze horen Buu weer en al dansend en pratend komt Buu weer tevoorschijn, uit de door Dabura's aanval achtergelaten stofwolk. Buu zegt nog steeds dat hij Dabura op zal eten. Babidi vindt het wel amusant. Dabura wil meteen weer aanvallen en vliegt weer op Buu af en spuugt richting Buu. Buu ontwijkt de aanval en deze komt terecht op een reptiel dat meteen in steen veranderd. Nu krult Buu het staartachtige voorwerp op zijn hoofd naar voren en vuurt hiermee richting Dabura en zegt dat hij in een koekje zal veranderen. Dabura verandert daadwerkelijk in een koekje en Buu eet hem op. Babidi lacht zich te pleuris en Goten en Trunks staan vol verbazing toe te kijken.

Nu Dabura verslagen is, worden alle door hem in standbeelden veranderde dingen weer normaal. Het reptiel dat in het gevecht met Buu in steen veranderd kan weer doorlopen en ook Krillin wordt weer normaal. Krillin weet zich na enige tijd te herinneren dat Dabura hem in steen veranderde. Trunks merkt op dat Dabura dan de vent moet zijn die opgegeten is, aangezien Krillin nu weer normaal is. Als Trunks hierbij nadenkt schrikt hij en vliegt omhoog om te kijken hoe het met Piccolo zit. Goten vertelt aan Krillin dat Trunks het standbeeld van Piccolo kapot gemaakt heeft en Krillin schrikt hiervan. Trunks is inmiddels bij de plaats waar Piccolo stond gearriveerd en ziet alleen een schoen van Piccolo liggen. Snel gaat Trunks weer naar beneden en zegt tegen de anderen dat ze dit voor zich moeten houden. Plotseling horen ze een stem achter hun die vraagt wat er geheim moet blijven? Het is Piccolo. Piccolo merkt vervolgens een enorm sterke energie op en duikt op de grond. Piccolo schrikt als hij ziet dat degene die bij Babidi loopt waarschijnlijk Buu is. De anderen kruipen nu ook weer op de rotsen om naar Babidi en Buu te kijken. Trunks vraagt aan Piccolo hoe het komt dat hij weer heel is. Piccolo legt uit dat zolang zijn hoofd nog intact is, hij zichzelf kan regenereren. Krillin vraagt of degene die bij Babidi is, Buu moet zijn. Piccolo antwoord bevestigend. Volgens Krillin ziet Buu er niet zo sterk uit, maar kunnen ze toch beter gaan. Piccolo schrikt omdat hij de Supreme Kai ziet liggen. Babidi geeft Buu opdracht om de Supreme Kai ook maar op te eten. Buu loopt naar de Supreme Kai en bedenkt zich waar hij de Supreme Kai in zal veranderen: Chocolade of Chili? Als Buu net de Supreme Kai wil veranderen in etenswaar, volgt er een enorme explosie en Buu en Babidi kijken snel om.

Babidi heeft door de enorme explosie zijn cape voor zijn gezicht gekregen, maar doet deze snel weer normaal. Al snel merkt Babidi op dat de explosie vanuit zijn ruimteschip kwam en dat deze opgeblazen is. Babidi is furieus en geeft Buu opdracht om te kijken wie het was. Er komt echter al iemand uit de stofwolk lopen. Het is Vegeta. Babidi is verbaasd, omdat hij daarvoor helemaal geen opdracht had gegeven. Vegeta zegt dat de spelletjes van Babidi hem niet interesseren en vraagt of zij degenen zijn die Gohan verslagen hebben. Piccolo is verbaasd en verdrietig om het verlies van Gohan. Vegeta vraagt of die lelijke blubberzak Buu is. Buu vraagt aan Babidi wat lelijk betekent. Als Babidi het uitlegt moet Buu er eerst om lachen, maar vervolgens trekt hij een boos gezicht en begint aan alle kanten stoom uit te blazen. Vegeta vindt het wel vermakelijk en vindt Buu maar een vreemd schepsel.

Babidi begint zich enigszins op te laden en tijdens dat opladen denkt Vegeta dat hij Goku ziet i.p.v. Buu. Hij wordt boos en denkt terug aan de keer dat Goku, Frieza versloeg en dat hij zijn leven opofferde door Cell naar King Kai's planeet te teleporteren. Maar deze keer zal hij het zijn die de planeet in veiligheid brengt. Vegeta maakt de belofte aan zichzelf dat hij zal winnen ook al zal de dood erop volgen. De Supreme Kai probeert Vegeta er nog van te weerhouden door te zeggen dat hij weg moet gaan, maar Vegeta hoort het niet. Vegeta begint nu op te laden en Trunks merkt op dat zijn vader ongelooflijke krachten opwekt. Krillin zegt echter dat hij het idee heeft dat Buu voor geen meter bang wordt. Vegeta is klaar met opladen en begint Buu te bevechten. Buu wordt aan alle kanten in elkaar geslagen en geschopt. Vegeta lijkt meteen aan de winnende hand.

Hoe zal dit verder gaan?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?