Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

221: The Warrior's Decision

Goku ligt nog steeds bewusteloos op de grond en roept Vegeta.

Buu rent inmiddels stomend op Vegeta af, maar deze slaat Buu in elkaar en bezorgt hem allerlei lelijke plekken over zijn gehele lichaam. Buu ligt op de grond en Babidi vraagt zich af waarom Buu niet met Vegeta afrekent, zoals hij dat deed met alle anderen. Vegeta vraagt dan aan Babidi of dit alles is wat zijn huisdiertje kan en hij lacht om de zogenaamde terreur van het heelal. Krillin wist niet dat Vegeta nog brutaler kon worden. Trunks is blij en roept dat zijn vader Buu moet afmaken. Piccolo vraagt zich af hoe Vegeta zo sterk is geworden. Zelfs voor een Super Saiyan is hij onnatuurlijk sterk.

Buu staat weer op, maar wordt onmiddellijk weer door Vegeta in zijn gezicht geschopt en geslagen en Buu valt weer op de grond. Vegeta valt meteen weer aan en slaat Buu in zijn maag. Buu zit nu rechtop en Vegeta belaagt hem van alle kanten. Piccolo denkt bij zichzelf dat de laatste keer dat hij zo'n energie voelde, was toen Gohan tegen Cell vocht. Piccolo weet dat Buu tegen Gohan opkon en hoopt dan ook dat Vegeta het wel red. Vegeta blijft Buu in elkaar slaan en slaat hem de lucht in om hem vervolgens weer naar de grond te schoppen in een diepe krater. Babidi treurt en vraagt of Buu, Vegeta niet gewoon kan opeten of pletten. Trunks is trots en vrolijk en zegt tegen Goten dat ze gewonnen hebben. Goten zegt dat Trunks' vader de beste is en Trunks antwoordt dat het wel in de familie zal zitten.

Buu ligt onder het puin, maar komt snel weer tevoorschijn en zit onder de lelijke plekken die hij allemaal weer verwijderd door zichzelf op te blazen. Krillin verbaast zich hierover. Babidi is weer blij en geeft Buu opdracht om Vegeta te vernietigen. Buu begint richting Vegeta te dansen. Vegeta laadt zich op en schiet een energieaanval af op de verbaasde Buu. Vegeta's aanval schiet dwars door Buu's lichaam en er zit een gat in zijn maag. Buu valt achterover en lijkt dood. Piccolo, Trunks, Goten en Krillin juichen om de dood van Buu. Babidi treurt om zijn huisdier en snapt het niet.

Buu ligt op de grond, maar begint toch weer te bewegen tot verbazing van Vegeta en Trunks. Buu staat weer op en heelt zijn wond weer door zichzelf weer op te blazen en zegt dat het met hem nog goed gaat. Vegeta vraagt of Buu onsterfelijk is. Babidi lacht zich een ongeluk. Buu is nog behoorlijk kwaad en begint zijn grote kracht op te wekken en creŽert een rood/roze gloed om hem heen. Krillin merkt op dat het beter is om te gaan, maar Trunks wil bij zijn vader in de buurt blijven. Krillin zegt dat Vegeta wel voor zichzelf zorgt. Allen zijn behoorlijk bang van Buu's energie. Babidi vraagt zich af wat Buu doet. Buu zegt dat hij boos is en schreeuwt het uit. Babidi creŽert snel een soort schild om zich heen en Piccolo roept tegen Goten, Krillin en Trunks dat ze dekking moeten zoeken. Buu is nu zo opgeladen dat er een grote ontploffing van energie volgt en als alle stof verdwenen is, zien we een enorme krater waarboven Buu zweeft. Babidi vindt het ongelofelijk. Piccolo, Krillin, Trunks en Goten komen onder de rotsblokken vandaan die hen hadden bedolven na de ontploffing en Piccolo en Trunks roepen Vegeta. Vegeta ligt op de grond en staat weer op. Hij heeft zijn arm bezeerd en vervloekt Buu. Hij vraagt zich af hoe hij Buu kan verslaan als deze zichzelf steeds kan helen. Babidi merkt op dat Vegeta niets voorstelt in vergelijking met Buu. Babidi vindt het wel jammer dat Vegeta niet gehoorzaamde. Hij had namelijk een goed hulpje kunnen zijn. Piccolo zegt tegen de anderen dat Vegeta, Buu waarschijnlijk niet alleen aan kan. Gohan, Goku en de Supreme Kai zijn al weg. Als Buu nu wint, dan kan niemand hem meer tegenhouden. Trunks gelooft niet dat zijn vader zal verliezen.

Buu staat weer tegenover Vegeta en zwaait naar hem. Hij zegt dat Vegeta niet vet is en daarom "bye bye". Vegeta vraagt zich af waar Buu's zwakte zit. Als hij geboren kan worden dan kan hij ook sterven. Buu trekt een stuk huid van zijn dikke buik en begint het te kneden. Vegeta vindt Buu maar een walgelijk beest en vraagt zich af wat hij nu weer van plan is. Buu begint weer richting Vegeta te dansen en vuurt ondertussen een ki-blast uit zijn mond richting Vegeta. Vegeta weet het te ontwijken, maar Buu blijft ki-blast uit zijn mond vuren. Vegeta weet ze echter allen te ontwijken en vraagt aan Buu of hij in plaats van spugen nog een keer echt gaat vechten. Vervolgens laadt Buu een grote ki-blast op en vuurt die uit zijn mond op Vegeta. Vegeta moet nu wel omhoog vliegen en dit was precies waar Buu op zat te wachten. Buu springt ook in de lucht en gooit het stuk huid op Vegeta af. Het stuk huid wikkelt zich strak om Vegeta, die vervolgens als een baksteen uit de lucht valt. Vegeta ligt machteloos op de grond, ingewikkeld in Buu's huid. Trunks en Piccolo zijn boos. Buu begint Vegeta te schoppen, zonder dat deze wat terug kan doen. Dit maakt Trunks razend. Piccolo heeft dit in de gaten en vraagt aan Trunks om zich rustig te houden. Hij zou het alleen maar erger maken voor zijn vader. Buu blijft Vegeta in elkaar slaan. Trunks kan het niet meer aanzien en verandert in een Super Saiyan en vliegt weg om zijn vader te helpen. Goten vraagt Trunks nog om op hem te wachten, maar Trunks luistert niet meer en Goten verandert dan ook in een Super Saiyan en wil achter Trunks aan.

Vegeta wordt in elkaar geslagen door Majin Buu, maar hoe lang houdt de Saiyan prins dit vol. Kunnen Trunks en Goten hem redden voordat het te laat is?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?