Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

223: Evil Lives On

Vegeta is bezig met al zijn energie uit te stoten in zijn ultieme poging om Buu te vernietigen.

Krillin, Piccolo met Trunks en Goten vliegen weg. Piccolo zegt dat hij terug wil gaan, maar Krillin stopt hem op tijd.

Yamcha, 18, Master Roshi, Bulma, Chi-Chi, Videl en Marron zitten nog in het vliegtuig om de anderen te zoeken. Bulma denkt na over wat er gebeurd is in het stadion en vraagt zich af waarom Vegeta al die mensen doodde. Yamcha zegt dat Bulma rustig moet blijven en ze wordt boos op hem, waardoor kan hij het vliegtuig niet meer onder controle kan houden. Vervolgens komt het vliegtuig in de energiegolf van Vegeta terecht en dat zorgt voor nogal wat turbulentie. Hierdoor gaat er een motor stuk en storten ze neer. 18 zegt tegen Videl dat ze Marron even vast moet houden en ze vliegt naar buiten om het vliegtuig te redden. Uiteindelijk zet ze het vliegtuig rustig op de grond neer.

Vegeta heeft al zijn energie uitgestoten. Vegeta is helemaal versteend en wanneer hij op de grond valt, valt hij in een paar stukken en vergaat uiteindelijk tot stof. Piccolo en Krillin voelen dat zijn energiesignaal weg is en Piccolo zegt tegen Krillin dat hij aan iedereen moet vertellen wat er gebeurd is. Krillin vindt dit helemaal niet leuk omdat hij liever geen slecht nieuws wil vertellen. Piccolo vliegt weg, richting de krater van Vegeta.

Yamcha is het vliegtuig aan het repareren. Voor Master Roshi duurt het iets te lang. Chi-Chi zegt tegen 18 dat ze haar heel dankbaar is voor het redden van hun leven.

Piccolo is inmiddels bij de krater aangekomen en ziet dat er geen teken meer is van Vegeta. Dan hoort Piccolo wat en loopt richting het geluid. Hij ziet dat het Babidi is die om hulp vraagt. Piccolo heeft geen zin om hem te helpen. Dan merkt Piccolo op dat de overgebleven stukjes van Buu bewegen. Alle kleine stukjes vormen allemaal kleine Buu's en vervolgens een grote Buu. Piccolo ziet dat en vliegt zo snel als hij kan weg. Buu is weer helemaal heel en hoort Babidi schreeuwen. Hij wil hem niet helpen maar dan zegt Babidi dat hij hem terug in zijn bal stopt als hij hem niet helpt. Dat wil Buu niet en hij maakt het halve lijf van Babidi weer heel. Babidi bedankt hem en zegt dat hij wraak wil nemen op Goten, Trunks en Piccolo. Krillin vliegt met Goten en Trunks onder zijn armen verder, totdat Piccolo aan komt vliegen. Hij zegt tegen Krillin dat Buu weer levend is. Piccolo zegt dat ze Goten en Trunks naar Dende's Lookout moeten brengen, omdat zij waarschijnlijk de enige zijn die hen nog kunnen redden.

Babidi zit op de rug van Buu en ze vliegen wat rond.

Supreme Kai is zwaar gewond en nog steeds op zoek naar Gohan die bewusteloos in het bos ligt.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?