Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

224: Find the Dragon Balls

Het vliegtuig is eindelijk gemaakt en ze zijn alweer op zoek naar de laatste Dragon Ball. Videl vraagt zich af of de Dragon Balls echt werken. Bulma ziet op de Dragon radar dat ze dicht in de buurt van de laatste Dragon Ball zijn. Als ze op de plek zijn, wil Yamcha landen maar dat gaat iets ruwer dan gepland.

Piccolo met Goten en Krillin met Trunks zijn bijna bij de Lookout, maar gaan eerst nog even langs Korin om te vragen of hij nog wat Senzu Beans heeft. Maar Korin heeft ze niet meer, dus gaan ze weer verder. Op de Lookout aangekomen zegt Piccolo tegen Dende en Mr. Popo dat Trunks en Goten even moeten rusten. Piccolo vraagt aan Dende hoe het met Goku gaat en Dende zegt dat je iemand die al dood is moeilijk nog een keer te doden is. Piccolo vraagt ook hoe het met de Supreme Kai en Gohan gaat. Dende zegt dat hij Gohan niet meer kan voelen en dat het signaal van de Supreme Kai heel zwak is.

Supreme Kai is nog steeds op zoek naar Gohan, die bewusteloos ergens in het bos ligt.

Buu, met Babidi op zijn rug, komen bij een stad aan en Buu wil wat plezier gaan maken. Hij vliegt door een aantal gebouwen heen, waar Babidi niet zo blij mee is.

Bulma heeft de laatste Dragon Ball gevonden, maar ze kan er niet bij. Ze vraagt om hulp maar krijgt het niet. Ze draait zich om en ziet dat een reuzendraak achter haar staat. De draak pakt met zijn tong het nest, waar de Dragon Ball zich ook bevindt, en slikt het door. Yamcha schiet een energiebal op de draak af om te voorkomen dat hij weg vliegt. De draak duikt het water in. Niemand wil erachter aan gaan. Dan besluit Videl maar om te gaan. Ze duikt het water in en gaat de draak achter na. Ze geeft hem een stomp maar het heeft geen effect. Dan besluiten Yamcha en Chi-Chi ook maar te gaan en Yamcha duikt in zijn onderbroek - hij vond zijn pak te duur om nat te laten worden - het water in. Videl moet lucht happen maar de draak achtervolgt haar. Chi-Chi en Yamcha pakken hem vast om hem te stoppen. Videl hapt wat lucht in en gaat naar beneden. Master Roshi wil het water niet in en doet alsof hij verkouden is maar 18 trapt daar niet in en schopt hem in het water. De draak vliegt omhoog vanuit het water en wil Master Roshi opeten. Master Roshi kan niks bedenken en laat dan maar een scheet. Het stinkt zo erg dat de draak de Dragon Ball uithoest. Iedereen vindt Master Roshi een vies oud mannetje.

Buu is nog steeds plezier aan het maken. Hij vliegt over een treinrails en brengt de trein tot ontploffing.

Goku wordt wakker. Hij ziet dat Vegeta weg is en komt tot de ontdekking dat hij de laatste Senzu Bean heeft genomen. Hij gebruikt zijn Instant Transmission om naar de Lookout te flitsen. Piccolo en Krillin zijn blij om hem te zien. Goku vraagt aan Dende of hij hem kan helen en dat doet hij.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?