Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

225: Revival

Op de Lookout vertelt Piccolo aan Goku wat er allemaal gebeurd is. Goku wordt boos. Krillin is niet bang omdat Goku er nog is. Krillin zegt dat hij Buu makkelijk aan kan. Goku zegt dat dat niet zal lukken omdat Buu's power level veel hoger is en dat toen hij en Vegeta tegen elkaar vochten ze even sterk waren. Vegeta gaf alles wat hij had, zelfs zijn leven, maar kon Buu nog niet stoppen. Goku legt uit dat als Vegeta of Gohan nog levend was, ze de fusie hadden kunnen doen. Krillin weet niet precies wat het is en Goku legt het uit. Dende herinnert zich dat Nail en Piccolo ook gefuseerd zijn. Piccolo zegt dat dat klopt en hij denkt terug aan dat moment. Goku zegt dat de fusie die hij heeft geleerd anders is dan die van Piccolo. Hij zegt dat het maar tijdelijk is, dat er een nieuw lichaam ontstaat en dat de kracht ook omhoog schiet. Krillin merkt dan op dat Goku toch terug gaat naar de andere wereld en dat Vegeta en Gohan daar ook zijn. Dus kunnen ze daar een fusie uit kunnen voeren en daarna kunnen ze dan Buu verslaan. Piccolo zegt dat dat onmogelijk is omdat Goku maar één dag op aarde is en daarna niet meer terug kan. Mr. Popo merkt dan op dat Goten en Trunks dezelfde lengte hebben en vraagt of zij misschien kunnen fuseren. Goku zegt dat dat wel kan en iedereen is blij. Goku zegt dat hij de jongens zo lang zal trainen als mogelijk voor hem is en dat daarna iemand anders het moet doen. Hij vraagt het aan Piccolo en die gaat akkoord. Piccolo zegt dat ze op moeten schieten, omdat heel veel mensen worden gedood door Buu.

Buu vliegt met Babidi op zijn rug boven het water. Dan ziet hij in de verte een kermis en vliegt er naartoe. Buu vindt het er erg leuk uitzien en volgt zelfs het spoor van de achtbaan. Buu geniet met volle teugen maar Babidi schijnt het niet zo leuk te vinden. Op een gegeven moment geeft Buu met zijn hoofd een duw tegen de karretjes en die vliegen van de baan.

Bij de Capsule Corps staat iedereen te wachten tot Bulma de draak oproept. Videl vraagt zich af of de Dragon Balls echt werken. Yamcha vraagt aan Bulma of ze de spreuk nog weet en ze antwoordt dat ze dat nog wel weet. Bulma's ouders zeggen tegen Bulma dat ze de draak maar moet roepen en ze spreekt de spreuk uit. Na de spreuk uitgesproken te hebben wordt de lucht zwart en komt Shenron te voorschijn.

Op de Lookout zegt Krillin dat hij de anderen gaat halen en net op dat moment wordt ook op de Lookout de lucht zwart. Goku vraagt zich af waarom het zo donker wordt, dan bedenkt hij zich dat iemand Shenron heeft opgeroepen. Ze vragen zich af wie en waarom diegene de draak heeft geroepen. Krillin denkt dat het Bulma is omdat zij de enige is met een Dragon Radar is. Goku denkt dat ze alle mensen die Vegeta heeft vermoord terug wil wensen. Dende merkt op dat als ze twee wensen vervullen, ze weer een heel jaar moeten wachten tot ze de draak weer kunnen roepen. Ze moeten tegen Shenron zeggen dat ze de wens willen bewaren want dan duurt het maar vier maanden voordat ze de tweede wens kunnen doen. Goku zegt dat hij snel naar Bulma gaat om haar tegen te houden. Hij wil zijn Instant Transmission gebruiken om bij Bulma te komen maar hij kan haar niet goed voelen omdat ze een te laag power level heeft.

Ondertussen is de draak helemaal verschenen. Videl denkt dat ze droomt. De draak zegt dat hij twee wensen zal vervullen. Bulma wil haar wens graag zeggen maar weet niet hoe. Dan komt Yamcha met een idee en Bulma vindt het goed. Ze zegt de wens en iedereen die door Vegeta is vermoord komt weer terug tot leven, ook Kibito.

Eindelijk heeft Goku Bulma gevonden en hij flitst weg. Hij komt aan en zegt tegen Shenron dat er geen wensen meer zijn en ze hem een andere keer weer roepen. Shenron verdwijnt en de ballen verspreiden zich over de aarde. Yamcha vraagt aan Goku waarom hij dat deed, omdat ze nog een wens over hadden.

Kibito is opgestaan en vraagt zich af hoe hij opeens weer zo levend is. Dan herinnert hij zich weer dat hij aangevallen werd door Dabura.

Supreme Kai is helemaal uitgeput en nog steeds op zoek naar Gohan. Alles begint voor zijn ogen te draaien. Gohan ligt nog steeds bewusteloos in het bos.

Goku zegt tegen iedereen dat ze mee moeten komen naar de Lookout omdat ze daar veilig zijn. Ze maken een grote sliert aan Goku vast. Bulma vraagt aan haar ouders waarom ze nog wachten. Ze zeggen dat ze liever blijven omdat ze de dieren niet alleen willen laten en dat ze altijd terug gewenst kunnen worden met de Dragon Balls. Bulma vindt het erg jammer maar gaat uiteindelijk akkoord. Chi-Chi vraagt of Videl mee wil. Dat wil ze wel en ze sluit achter in de rij aan. Goku zegt dat ze klaar zijn en ze flitsen weg.

Buu vliegt nog steeds met Babidi op zijn rug rond.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?