Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

226: Global Announcement

De weer door de Dragon Balls tot leven gebrachte Kibito wil meteen op zoek naar zijn meester Supreme Kai. Hij probeert de energie van zijn meester te vinden maar het lukt hem in eerste instantie niet, waardoor hem even de gedachte bekruipt dat hij dood zou zijn, maar dan voelt Kibito de energie van Supreme Kai en vliegt er naar toe. Supreme Kai ligt inmiddels ergens bewusteloos op de grond. Hij kon zijn zoektocht naar Gohan niet volhouden.

Buu en Babidi zijn inmiddels weer bij een stad en Buu lijkt niet meer naar Babidi te luisteren, want deze heeft honger en landt midden in een stad op de weg. Een auto weet net achter Buu te stoppen en de automobilist stapt uit en begint tegen Buu te schreeuwen. Buu vindt dit niet leuk en zegt de man gedag. Buu heeft honger en loopt naar binnen bij een bakker zonder te wachten of de glazen deur open gaat. Buu loopt dwars door de glazen deur en deze splintert kapot. De verkoopsters zijn bang, maar vragen toch of ze Buu kunnen helpen en of hij zich niet bezeerd heeft. Buu zegt dat hij alles wil en begint de zaak leeg te eten. Buu wil nog meer en hij loopt door een muur van de winkel en komt zo in de achterliggende taartenfabriek. Als een werknemer van de fabriek Buu wil tegen houden, slaat Buu de man met gemak weg. Buu jaagt iedereen weg en zet de lopende band nog harder en gaat zelf aan het uiteinde van de band zitten en begint alle taarten op te eten. Als Buu uitgegeten is, loopt hij weer weg en Babidi wil erachteraan. Hij komt echter niet ver omdat één van de verkoopsters op zijn cape is gaan staan en zegt dat Babidi moet betalen voor alles wat Buu heeft aangericht en opgegeten. Als Babidi vervolgens begint te dreigen wordt de verkoopster kwaad en begint Babidi aan zijn cape rond te slingeren. Babidi wordt boos en spreekt snel een toverspreuk uit, waardoor de verkoopster verdwijnt en zelf komt hij hard terecht naast de andere verkoopster en dreigt hetzelfde met haar te doen als hij wordt tegengesproken. De weggetoverde verkoopster hangt inmiddels aan een vlaggenstok van een gebouw en kan er niet af. Buiten is inmiddels allemaal politie gekomen die het pand omsingeld hebben. Babidi vertelt Buu dat deze mensen niet willen dat Buu gebak eet. Buu wordt hierom boos en loopt naar buiten. Als de politie hem probeert de boeien om te doen, blijkt dat Buu's armen hiervoor te dik zijn. Buu pakt de boeien, knijpt ze samen en blaast ze weg tegen het hoofd van één van de agenten, die hierdoor meteen uitgeschakeld is. De agenten beginnen nu op Buu te vuren en de kogels vliegen allemaal in zijn lichaam, maar als bij zich opblaast vallen alle platgeschoten kogels voor hem op de grond. Zijn huid lijkt ondoordringbaar. Buu vuurt nu zelf een ki-blast uit zijn mond die richting een politiewagen gaat en veroorzaak hiermee een grote explosie.

Kibito kan Supreme Kai's signaal niet meer goed vinden, maar denkt hem dan te zien. Als hij gedaald is, ziet hij dat hij bij een dood hert is aanbeland en het spijt hem voor het hert, maar dan merkt hij Supreme Kai's energie weer op en gaat naar hem toe. Hij heelt snel de Supreme Kai en deze is al net zo verbaasd over Kibito's aanwezigheid als deze dat eerst zelf was. Supreme Kai zegt dan dat ze tempo moeten maken om Gohan te zoeken en de twee vliegen weg. Als ze vliegen merken Supreme Kai en Kibito op dat de vreselijke energie van Buu groeiende is. Kibito zegt dat dit zijn ergste nachtmerrie is. Supreme Kai zegt dat Buu misschien onoverwinnelijk lijkt, maar dat deze niet de sterkste van het heelal is. Kibito vraagt of dit de reden is dat ze naar Gohan op zoek zijn. Supreme Kai legt uit dat dit zo is en dat Kibito dit niet zal begrijpen omdat hij de kracht van een Super Saiyan nog niet kent. Als Supreme Kai en Kibito bij Gohan aankomen wil Kibito, Gohan meteen herstellen. Supreme Kai zegt echter dat Kibito dit pas mag doen als ze in hun wereld zijn. Kibito begrijpt het niet en vraagt of de Supreme Kai echt Gohan wil meenemen naar hun wereld. Volgens Kibito is dit niet mogelijk. Supreme Kai geeft echter bevel en de drie gaan door middel van teleportatie weg van aarde.

Goku heeft inmiddels iedereen op de Lookout gebracht en er wordt gevraagd hoe het met Gohan, Vegeta, Goten en Trunks is. Krillin zegt tegen Goku dat hij het maar moet vertellen. Goku vertelt dat het met Goten en Trunks goed gaat, maar dat Gohan en Vegeta het niet hebben gered. Chi-Chi valt flauw en Bulma barst in tranen uit. Iedereen op de Lookout heeft moeite met zijn emoties. Ook Videl huilt omdat ze van Gohan houdt. Babidi en Buu zijn bij een stad aangekomen en kijken op een afstand naar deze stad. Buu heeft nog steeds honger en Babidi besluit hem te vermaken. Babidi begint te praten en door middel van zijn toverkunsten kan iedereen op de wereld hem horen. Veel mensen verbazen zich over de stem die vanuit het niets lijkt te komen. Babidi meldt dat hij op zoek is naar drie personen die hem eerder op de dag gedwarsboomd hebben. Hij laat iedereen beelden zien van Trunks, Goten en Piccolo. Babidi meldt erbij dat hij wil weten waar hij deze drie kan vinden. Hierna begint Babidi zich voor te stellen en ook stelt hij Buu voor. Babidi wil iedereen duidelijk laten maken dat het hem menens is en geeft Buu opdracht om wat met de stad te doen. Buu laat dan alle inwoners van de stad omhoog vliegen en denkt na over waarin hij ze zal laten veranderen. Buu heeft genoeg gebak gehad, dus verandert hij alle inwoners van de stad in snoepjes en zuigt deze allemaal in één keer in zijn mond en begint te kauwen en slikt ze door. Babidi lacht en Goku en Piccolo zijn boos.

Goten en Trunks liggen nog vredig te slapen. Babidi en Buu lijken de aarde in hun macht te hebben. Wat zullen de Z-fighters gaan doen?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?