Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

227: Learn to Fuse

Babidi en Buu staan bij de stad, waarvan Buu net alle inwoners heeft opgegeten. Ba vindt de stad nutteloos geworden zonder mensen erin en al die oude gebouwen bederven zijn uitzicht. Babidi geeft Buu dus de opdracht om de stad te vernietigen, maar vraagt hem wel op te passen, want hij wil nog niet dat de hele planeet eraan gaat. Goku vindt het maar onzinnig van Babidi. Hij vindt dat Babidi zijn punt al wel gemaakt heeft. Buu ademt ondertussen diep in en blaast zichzelf op als een ballon. Als hij alles weer uitblaast, vernietigt hij daarmee de hele stad. Babidi is tevreden en zegt dat hij dit ook met de drie bemoeials, Goten, Trunks en Piccolo, wil doen. Voor een laatste keer laat hij de bevolking de gezichten van Piccolo, Trunks en Goten zien en zegt dat ze hen vooral niet moeten beschermen. Hij blijft op de bevolking inpraten en zegt dat als deze drie echt om hun volk gaven, dat ze dan wel tevoorschijn kwamen. Babidi wil weten waar de drie zijn en geeft de bevolking van de aarde vijf dagen bedenktijd, anders vernietigt hij de hele wereld. Goku maant ondertussen Piccolo tot kalmte. Babidi legt de bevolking uit dat als ze contact met hem willen zoeken, ze alleen maar hoeven te beginnen met praten, aangezien hij alles kan horen. En als iemand kan zeggen waar de drie zijn, dan is er een kans dat Babidi je wil laten gaan. De bevolking is bang en schreeuwt dat de drie snel gevonden moeten worden. Veel mensen zijn boos omdat hun plannen in de war geschopt worden.

Om zijn eigen hachje proberen te redden neemt een van de organisatoren van het wereldkampioenschap contact op met Babidi en weet te vertellen dat de drie vanmorgen aan het toernooi meededen. Hun namen zijn Goten, Trunks en Ma Junior. Dit is echter niet de informatie die Babidi wil weten en als hij vraagt of de man van het toernooi ook weet waar de drie zijn, moet deze ontkennend antwoorden. Babidi kan de man niet meer gebruiken en besluit hem door middel van zijn toverkracht op te blazen. Babidi legt nog één keer uit dat hij alleen nuttige informatie wil. Babidi wil het volk bang houden en besluit om samen met Buu op weg te gaan naar een andere stad. Hij herinnert iedereen eraan dat ze maar vijf dagen hebben.

Iedereen op de Lookout is ontsteld en Piccolo zegt dat hij tevoorschijn wil komen. Goku begint echter op hem in te praten en zegt dat Babidi toch door zal gaan met zijn valse gedrag. Ook zegt Goku dat hij Piccolo nodig heeft om Goten en Trunks de fusietechniek te leren en dat ze de slachtoffers van Buu nog altijd terug kunnen wensen door middel van de Dragon Balls. Dende en Krillin geven Goku gelijk en uiteindelijk besluit Piccolo om te blijven.

Trunks wordt wakker en vraagt zich af waar hij is. Hij probeert meteen Goten wakker te maken, maar dit wil niet lukken. Als Trunks dan zegt dat het etenstijd is, schiet Goten omhoog en is meteen klaarwakker. Trunks valt hierdoor uit bed. Goten vraagt zich ook al af waar ze zijn, maar vindt de ruimte waarin ze zijn wel heel mooi. Trunks wil weten wat ze hier doen en bedenkt zich dan opeens dat zijn vader erbij was. Goten en Trunks krijgen een flashback naar het moment dat Vegeta ze knock-out sloeg. Goten en Trunks merken op dat Vegeta hier niet is en besluiten om rond te gaan kijken. Goten en Trunks rennen door de ruimtes van de Lookout en verbazen zich over de grootte. Goten merkt op dat het lijkt alsof er hier verder niemand is. Mr. Popo is inmiddels bij het bed aangekomen waar Goten en Trunks horen te liggen en vraagt zich af waar ze zijn.

Kibito, Supreme Kai en Gohan zijn in de wereld van de Kai's aangekomen en Supreme Kai geeft Kibito opdracht om Gohan te helen. Als Gohan weer bijkomt, wordt hem door Supreme Kai verteld dat hij in zijn wereld is. Gohan denkt hierom dat hij dood is, maar vraagt waarom hij dan geen halo heeft net als zijn vader. Supreme Kai vertelt dat Gohan er slecht aan toe was, maar dat hij nog leeft. Gohan verbaast zich hierover en vraagt waarom hij dan hier is. Kibito bemoeit zich ermee en vindt dat Gohan teveel vragen stelt en dat hij wel wat meer respect mag tonen als eerste sterveling in de wereld van de Kai's. Gohan begint nu dezelfde vragen aan Kibito te stellen, maar deze kan niet antwoorden en Gohan en Kibito zijn nieuwsgierig naar Supreme Kai's plannen. Supreme Kai zegt dat Gohan hier is om het Z-zwaard te halen, dat is de enige manier om Buu te verslaan. Kibito schrikt zich te pleuris en vraagt of een aardbewoner dat moet doen. Het is nog nooit iemand gelukt zelfs Supreme Kai niet. Supreme Kai antwoordt echter dat hij overtuigd is van Gohans krachten en denkt dat hij het zeker kan. Gohan heeft al een paar keer proberen te vragen wat het Z-zwaard is, maar krijgt geen antwoord. Supreme Kai vliegt weg en Gohan en Kibito volgen. Kibito merkt op dat het Gohan niet zal lukken.

Goten en Trunks hebben inmiddels eten gevonden en zijn druk aan het schransen. Als Goten vraagt waar de anderen zijn, zegt Trunks dat het onbeleefd is om met volle mond te praten en zegt dat je tijdens het eten stil moet zijn. Goten geeft Trunks gelijk en excuseert zichzelf. Mr. Popo komt binnen en merkt op dat ze het eten al gevonden hebben. Hij pakt Trunks bij een arm en deze wordt vervolgens heel boos. Mr. Popo tilt Trunks in de lucht en Trunks vraagt Goten om hulp. Maar Goten doet niets, aangezien hij tijdens het eten niet gestoord wil worden. Trunks verandert in een Super Saiyan en daardoor laat Mr. Popo los en valt. Mr. Popo zegt dat zelfs Goku als kind niet zo sterk was. Goten verander nu ook in een Super Saiyan en ze willen er samen vandoor als Mr. Popo ze nog net bij hun benen weet te pakken. Trunks en Goten slepen Mr. Popo echter mee tot door de deur en Trunks begint met Mr. Popo te vechten en zegt Goten weg te gaan. Mr. Popo weert alle aanvallen van Trunks af en verschijnt dan snel weer voor Goten om hem tegen te houden. Nu vecht Goten met Mr. Popo en hij weet hem uiteindelijk tegen de grond te schoppen. Dan komt Goku tevoorschijn en zegt de jongens op te houden. Goten is blij om zijn vader te zien en Trunks is bang voor straf. Mr. Popo zegt tegen Goku dat de jongens veel energie hebben en dat hij ze de fusietechniek moet leren. Goten en Trunks kijken nu verbaasd.

Supreme Kai, Kibito en Gohan vliegen over Supreme Kai's planeet en Gohan zegt dat deze plek op de aarde lijkt. Kibito kijkt naar Gohan en is verontwaardigd dat Gohan op zulke heilige grond zo'n gehavende outfit draagt. Door middel van een soort energiestraal uit Kibito's vinger krijgt Gohan al vliegende een nieuwe outfit aangemeten. Het is dezelfde soort kleding als Supreme Kai en Kibito dragen en Supreme Kai complimenteert Gohan ermee. Gohan bedankt hem hiervoor. De drie komen aan bij het Z-zwaard dat in een hoge steile berg in de top verankerd zit. Supreme Kai legt uit dat Gohan moet proberen het zwaard eruit te trekken en als hem dat lukt is hij de eerste. Gohan zegt dat het hem bekend voor komt en heeft het idee dit eerder gedaan te hebben.

Trunks en Goten barsten in huilen uit als ze horen dat Vegeta en Gohan zijn overleden. Ze willen het niet geloven. Goku zegt dat ze flink moeten zijn en op moeten houden met huilen, want ze moeten zo snel mogelijk nieuwe dingen leren, omdat Babidi hen hier misschien kan vinden. Piccolo stelt voor om in de hyperbolische tijdkamer te trainen, maar Goku zegt dat ze deze maar 2 keer mogen gebruiken en hij heeft het gevoel dat de kamer nog nodig hebben. Volgens Goku kunnen Goten en Trunks de fusietechniek snel leren en ook Piccolo zal goed moeten opletten. Krillin wenst Goten en Trunks succes. Goten en Trunks zijn nog steeds een beetje aan het snotteren en Goku roept dat ze op moeten houden met huilen, omdat ze sterk moeten zijn als ze Majin Buu willen verslaan.

Gohan is inmiddels in de andere wereld begonnen om zijn handen om het zwaard te slaan.

Hoe gaat het verder met Goten en Trunks' training? Krijgt Gohan het Z-zwaard uit de berg? Over 5 dagen vernietigt Buu de wereld. Kunnen deze drie vechters dat voorkomen?

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?