Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

228: The Z Sword

Op Dende's Lookout is iedereen ongerust. Bulma vraagt zich af waarom Gohan wel sterk genoeg was om Cell te verslaan maar niet sterk genoeg om Buu te verslaan. Ox-King maakt zich zorgen om de flauwgevallen Chi-Chi, omdat ze haar man en zoon heeft verloren. Videl zegt dat ze allemaal niet zo dramatisch moeten doen, want ze hebben nog geen lichamen gevonden. Krillin zegt dat ze levenssignalen kunnen voelen en als ze die niet meer voelen dan is iemand dood. Maar Videl gelooft er niks van.

In de wereld van de Kai's staat Gohan bij het Z-sword. Hij vraagt aan Kibito wat er zal gebeuren als hij het zwaard eruit trekt. Kibito vertelt dat het zwaard en hij dan een worden. Gohan snapt het en begint aan het zwaard te trekken. Het wil niet echt lukken en hij laat los. Zijn hele handen gloeien van de pijn. Dan staat hij op en wordt Super Saiyan. Hij begint te trekken maar er komt geen beweging in. Dan transformeert hij naar Super Saiyan 2 en er komt eindelijk wat beweging in het zwaard. Na lang en hard trekken is het zwaard eindelijk los. Supreme Kai is blij en Kibito is erg verbaasd. Supreme Kai vraagt aan Gohan hoe hij het vindt om het zwaard vast te houden. Gohan antwoordt niet omdat hij het moeilijk vindt om met het zwaard in evenwicht te blijven. Kibito zegt dat als hij zo trilt in het gevecht met Buu, hij nooit kan winnen. Gohan loopt in de richting van Kibito en zegt dat hij het zwaard maar even vast moet houden. Kibito pakt het vast maar laat het gelijk op de grond vallen. Hij probeert het van de grond te pakken maar er komt geen beweging in. Kibito zegt dat het zwaard vast niet zo zwaar is en Gohan vraagt aan hem waarom hij het dan niet van de grond kreeg. Kibito wordt boos en zegt dat hij niet degene is die het zwaard moet gebruiken, maar Gohan.

Op Dende's Lookout legt Goku aan Trunks en Goten uit hoe de fusie werkt. Hij zegt dat een fusie dertig minuten duurt. Piccolo vindt dat erg kort maar Goku zegt dat de fusie heel sterk is. Hij beveelt aan Goten en Trunks om Super Saiyan te worden, ze doen dit niet. Goku vraagt waarom ze niet naar hem luisteren. Trunks vraagt aan Goku of hij de sterkste van het heelal is. Goku zegt niets en Trunks gaat door. Hij vraagt waarom hij Vegeta en Gohan dan niet redde. Goku zegt dat het hem spijt. Goten zegt dan dat Gohan zei dat Goku alles kon. Trunks zegt dat 'sorry' Vegeta niet terug brengt. Goku zegt dan dat hij niet de allersterkste is, maar dat Goten en Trunks dat zijn als ze de fusie leren en Buu verslaan.

Babidi en Buu zijn boven een stad aangekomen en blijven erboven zweven. Babidi zegt dat Buu enorme honger heeft. De mensen worden bang en rennen weg. Buu zegt dat hij al genoeg snoep heeft gegeten en nu chocola wil, dus verandert hij de mensen in chocoladerepen en eet ze op.

De leerlingen van Hercule staan om hem heen. Hercule hangt aan een soort springveren aan het plafond. Hij zegt dat hij wil leren vliegen. Ze moeten hem naar beneden trekken en daarna loslaten. Dat doen ze en Hercule knalt tegen het plafond en komt geheel in de kreukels weer naar beneden bungelen. Er komt iemand binnen die zegt dat Hercule even moet komen. Hij gaat mee en ziet buiten allemaal mensen staan die willen dat hij hen redt. Hij zegt dat hij dat zal doen en alle mensen zijn gelijk weer blij.

Buu is nog steeds aan het eten maar heeft geen honger meer. Buu vernietigt nu de hele stad. Goten en Trunks zien wat er gebeurt en roepen tegen Babidi dat ze Buu zullen vernietigen. Piccolo zegt dat ze niets moeten zeggen, omdat Babidi er misschien achter kan komen waar ze zijn. Goku zegt dat ze met de training moeten beginnen en dat vinden Goten en Trunks ook.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?