Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

229: Race to Capsule Corp.

Goku, Goten, Trunks en Piccolo zijn in een aparte ruimte op de Lookout om te gaan trainen voor de fusietechniek. Goku zegt dat de fusietechniek eigenlijk een soort dans is en dat de dans door beide personen goed uitgevoerd moet worden om te fuseren. Goten en Trunks kijken Goku enigszins vreemd aan en Goku vraagt wat er is. Trunks legt uit dat het een beetje sullig op hem overkomt. Goku overtuigt Trunks door te zeggen dat ze hierdoor veel krachtiger zullen worden. Goku zegt nu Goten en Trunks op te laden tot hun maximale kracht. De jongens worden Super Saiyan en iedereen op de Lookout merkt dat de jongens opladen. Dende en Mr. Popo hebben vertrouwen in Goten en Trunks. Krillin zegt tegen Bulma dat hij Goten en Trunks voelt opladen. Bulma zegt dat Trunks ook zo veel op zijn vader lijkt. Piccolo merkt op dat ze ongelooflijk veel kracht hebben voor hun leeftijd. Als Goten en Trunks uiteindelijk zijn opgeladen, vraagt Goku aan hen om nu door te gaan tot hun werkelijke maximum. Goten en Trunks zijn verbaasd en zeggen dat ze dat net gedaan hebben. Goku merkt op dat Gotens power level lager is dan dat van Trunks en beveelt Trunks om op net zo'n hoog niveau te gaan zitten als Goten. Na een beetje passen en meten zit Trunks op hetzelfde niveau en Goku zegt dat hij dit niveau moet onthouden. Trunks vraagt waarom hij zijn power level moet bijstellen en Goten niet gewoon wat hoger kan. Goten zegt dat hij niet hoger kan en Goku zegt dat dit niet zo erg is, want dat komt voornamelijk door het leeftijdsverschil. Bulma komt binnen en wil niet dat Trunks gewond raakt. Goku baalt van de binnenkomst van Bulma en Trunks lijkt zich bijna te schamen voor zijn moeder. Krillin is Bulma echter gevolgd. Hij neemt haar op zijn schouder en loopt met haar de deur uit. Nu kan de rest weer door met hun training. Bulma is kwaad dat haar mening niet telt.

Hercule is weer uit zijn trainingshok gekomen om de mensen te vertellen dat hij alles en iedereen, zelfs het ongedierte, van Majin Buu zal redden. Vervolgens zegt hij tegen zijn publiek dat hij weer naar binnen gaat om hard te trainen.

Buu is samen met Babidi een stad aan het vernietigen. Babidi blijft verkondigen dat iedereen hem kan vertellen waar hij Goten, Trunks en Ma Junior kan vinden. De moeder van de jongens die door Goten en Trunks verslagen werden op het toernooi, hoort dit en maakt zich kwaad omdat de wereld vernietigd wordt als die etters niet tevoorschijn komen. Ze vraagt zich af waar ze wonen. De oudste zoon weet dan te vertellen dat Trunks in West City woont bij Capsule Corp. De moeder neemt meteen contact op met Babidi en vertelt hem dit verhaal. Ze zegt erbij dat Babidi en Buu deze jongens maar eens op zijn nummer moeten zetten, aangezien zij ervoor zorgden dat haar zoons vroegtijdig uitgeschakeld werden in het toernooi. Babidi vraagt of dit alles is en de vrouw begint tegen Babidi te schreeuwen. Babidi sluit zich maar snel voor haar geschreeuw af.

Goku zegt tegen Goten en Trunks dat ze moeten opladen tegen de Super Saiyan grens aan. Het is dan namelijk iets makkelijker om de fusietechniek te leren. Babidi begint dan weer tegen de wereldbevolking te praten en zegt dat als Trunks niet naar hem komt, hij wel naar Trunks zal komen. Babidi zegt dat hij weet dat Trunks in West City woont bij Capsule Corp. Babidi zal er samen met Buu heengaan. Trunks schrikt en zegt dat zijn opa en oma nog steeds thuis zijn. Goku maakt zich niet zo druk, omdat ze hen toch kunnen terugwensen met de Dragon Balls. Dan wordt opgemerkt dat ze nog maar één wens over hebben en dat dit niet zal gaan. Goku denkt dat het wel zal lukken om twee wensen te krijgen als ze het heel aardig aan Shenron vragen. Bulma zegt dat de Dragon Radar nog thuis is en dat deze mogelijk ook vernietigd zal worden. Goku zegt vervolgens dat hij Buu en Babidi zal ophouden en dat Trunks de Dragon Radar moet gaan halen. Trunks gaat akkoord, maar vraagt zich af of het niet beter is om te blijven, maar gaat uiteindelijk toch. Goku gaat nu ook en gebruikt zijn teleportatietechniek.

Buu en Babidi zijn bij West City en Babidi heeft moeite om zich vast te klampen aan de hard vliegende Buu. Plotseling stopt Buu en Babidi knalt op Buu's rug. Babidi vraagt zich af waarom Buu stopt en als hij achter Buu langs vliegt, ziet hij dat Goku voor hen staat. Babidi is enigszins verrast om Goku te zien, want hij dacht dat Vegeta al met hem afgerekend had, maar het maakt hem maar weinig uit. Babidi bedankt dan Goku voor het weer tot leven brengen van Buu. Goku zegt dat hij en Vegeta, Babidi's monster onderschat hadden. Goku zegt dat hij Babidi en Buu komt waarschuwen. Hij zegt dat de drie die zij zoeken vanzelf binnen een paar dagen zullen verschijnen en hen dan zullen vernietigen. Babidi en Buu komen niet meer bij van het lachen. Babidi heeft hier geen zin in en zegt dat ze nu door zullen gaan naar Capsule Corp. Goku zegt nu dan als ze daar heen willen dat ze eerst langs hem zullen moeten komen. Babidi begint Buu te bevelen om Goku aan te vallen. Buu doet vreemd en Babidi vraagt wat hij doet. Vervolgens laat Buu een boer in Babidi's gezicht. Babidi zegt nog een keer dat hij Goku moet aanvallen. Buu gaat akkoord en begint rare bewegingen te maken. Goku vraagt nu aan Buu waarom hij zich zo laat commanderen door iemand die honderden keren minder sterk is als hemzelf. Babidi zegt dat Goku zijn mond moet houden en omdat hij Buu tot leven gebracht heeft, is Buu zijn eigendom. Buu begint boos naar Babidi te kijken en deze heeft dat in de gaten en dreigt meteen Buu in zijn bal te stoppen. Buu zegt dat als Babidi dat doet hij hem zal doden. Babidi wordt ongerust en denkt dat zijn hulpje iets te veel van zichzelf gaat denken. Buu zegt nu echter dat hij Babidi zal helpen omdat hij Goku ook niet mag. Babidi is blij en besluit om de hele wereld het gevecht te laten zien, zodat duidelijk wordt wat er met je gebeurt als je Buu en Babidi probeert tegen te houden.

Goku transformeert in een Super Saiyan en schiet meteen door naar een het volgende level. Op de Lookout wordt Goku's energie gevoeld en ook de onderweg zijnde Trunks kan Goku voelen. Trunks denkt dat Goku net zo sterk is als zijn vader. Goku vraagt of hij nu maar een niveau hoger zal gaan dan Super Saiyan 2. Babidi vraagt zich af wat dat precies moet voorstellen. Piccolo vraagt zich af wat Goku van plan is.

Kan Goku echt het volgende level bereiken? Kan hij Majin Buu en Babidi lang genoeg ophouden, zodat Trunks de Dragon Radar kan vinden. Een ding staat echter vast. Als hij daar niet in slaagt zullen West City en de rest van de wereld vernietigd worden!

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?