Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

230: Super Saiyan 3?!

Goku staat tegenover Babidi en Buu en is Super Saiyan 2. Iedereen kan het volgen, ook Trunks volgt alles. Goku merkt dit en wordt boos en zegt dat hij moet gaan. Trunks hoort het en gaat snel weg. Babidi vraagt zich af tegen wie hij het had. Goku zegt dat dat niks uitmaakt. Goku gaat terug naar zijn gewone vorm en zegt dat hij Buu en hem een lesje over Saiyans zal leren. Hij zegt dat hij nu in zijn gewone vorm is. Hij verandert naar Super Saiyan en vertelt dat erbij. Dan naar Super Saiyan 2 en vertelt dat dit een nog sterkere fase dan de gewone Super Saiyan is. Hij zegt dat er nog een level is en hij begint te transformeren. Iedereen vraagt zich af wat hij aan het doen is. Goku's power level schiet omhoog en langzaam maar zeker worden zijn haren langer, zijn spieren groter en verdwijnen zijn wenkbrauwen. Als hij klaar is met de transformatie zegt hij dat hij nu Super Saiyan 3 is en dat dit het sterkste level is. Iedereen is verbaasd dat Goku zo sterk is geworden. Zelfs Gohan, Kibito en de Supreme Kai voelen Goku's power level. Kibito is niet zeker of het Goku's power level is maar Gohan zegt van wel. Buu zegt dat Goku er leuk uit ziet met dat lange haar.

Trunks komt eindelijk aan bij de Capsule Corps en rent naar zijn opa en oma en vraagt waar de Dragon radar is. Zijn opa moet lang nadenken maar weet het zich niet goed te herinneren.

Goku valt Buu aan en schopt hem naar beneden. Daarna pakt hij de tentakel op het hoofd van Buu vast en slaat hem als een boksbal heen en weer. Iedereen ziet wat er gebeurt. Goten ziet het ook en vindt zijn vader helemaal het einde. Buu schiet een stel energieballen op Goku af maar die ontwijkt ze gemakkelijk. Buu slaat hem met zijn arm maar Goku voelt het niet eens.

Trunks is nog steeds aan het zoeken naar de Dragon Radar. Goku beukt ondertussen flink los op Buu. Zal Goku Buu verslaan of is Buu toch sterker dan hij lijkt? Kijk daarvoor naar de volgende aflevering van Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?