Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

231: Buu's Mutiny

Goku staat op winnen en Babidi is bang dat Buu zal verliezen. De mensen kijken allemaal toe wat er gebeurt. Goku vecht nog steeds met Buu, hij trapt hem in zijn maag maar Buu slokt hem op met zijn vet. Goku laadt zich op en maakt Buu zo plat als een dubbeltje.

Trunks is nog steeds op zoek naar de Dragon Radar en kan hem maar niet vinden.

Goku slaat er nog steeds flink op los. Hij trapt Buu in zijn maag. Buu wil hem aanvallen maar Goku flitst weg. Buu wordt kwaad en blaast weer allemaal stoom uit.

Op Dende's Lookout merkt Bulma dat ze Trunks de verkeerde instructies heeft gegeven, omdat de Dragon Radar niet in huis maar in het vliegtuig ligt.

Buu schiet een energiestraal op Goku af, maar die is sterk genoeg om hem tegen te houden.

Ondertussen gaat bij de Capsule Corps de telefoon. Het is Bulma. Ze zegt tegen haar moeder dat de Dragon Radar in het vliegtuig ligt.

Goku heeft een Kamehameha gemaakt en schiet die op Buu af. Hij heeft een groot gat in zijn buik maar maakt het al snel weer dicht. Nu vuurt Buu een energiebal op Goku af, maar hij slaat deze weg.

In de wereld van de Kai's is Gohan nog steeds aan het trainen met het Z-sword. Op een gegeven moment stopt hij omdat hij zijn vader voelt vechten, maar gaat daarna weer door.

Goku staat tegenover Buu en zegt dat hij erg sterk is. Buu vindt dit erg leuk om te horen en zijn neus begint te groeien.

Bij de Capsule Corps heeft Trunks eindelijk de Dragon Radar gevonden en gaat weer weg. Goku merkt dat en hij wordt weer normaal. Buu vraagt waarom hij dat doet. Goku zegt dat hij weg moet, maar Buu wil vechten. Goku zegt dat hij nog twee dagen moet wachten en dat er dan een heel sterk iemand komt om met hem te vechten. Buu vraagt of hij echt sterk is, Goku zegt dat hij enorm sterk is, veel sterker dan Babidi en dat hij niet naar Babidi moet luisteren. Daarna verdwijnt Goku met zijn Instant Transmission.

Babidi zegt tegen Buu dat hij Goku moet gaan zoeken. Buu is boos en zegt dat hij een beter idee heeft. Hij pakt Babidi vast en vermoordt hem.

Goku is op de Lookout aangekomen en zegt dat Trunks onderweg is met de Dragon Radar.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?