Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

232: The Fusion Dance

Buu gooit Babidi weg en maakt hem af met een energieaanval en begint nu te lachen en te juichen. Goku is op de Lookout en kijkt bedenkelijk. Goten en Piccolo vragen wat er aan de hand is en Goku zegt dat Buu Babidi gedood heeft. Iedereen op de Lookout is verbaasd. Goku zegt dat hij dit al verwacht had. Piccolo vraagt wat er nu zal gebeuren, Babidi was namelijk het brein van de twee. Bulma denkt dat het misschien wel goed voor de aarde is en Krillin sluit zich hierbij aan. Goku weet het echter niet zeker, maar weet wel dat Buu zeer verheugd was om te vechten tegen sterke strijders toen Goku hem dat vertelde.

Buu vliegt rond en is blij dat hij niet meer door Babidi gecommandeerd wordt. Hij vraagt zich af wat hij nu zal gaan doen en ziet dan ook stad die hem wel leuk lijkt om zich te vermaken. Buu gaat boven de stad hangen, zuigt veel lucht naar binnen en blaast deze weer hard uit, waardoor grote delen van de stad vernietigd worden. Dit doet hij een aantal keren en daarna daalt hij neer in de stad. Hij gaat vervolgens klaar staan als een hardrenner en rent snel door te stad heen en maakt zo de mensen bang. Een tienermeisje heeft op tijd weg kunnen komen en Buu ziet haar tegen de muur zitten. Het meisje is bang voor Buu en schreeuwt om hulp. Buu vraagt haar of hij er knap uitziet. In de hoop dat Buu niets doet, antwoordt het meisje snel dat Buu knap is. Nu wil Buu een kusje van haar en hij tuit zijn lippen om een kus te ontvangen. Nu wordt het meisje nog banger en begint te gillen. Buu voelt zich beledigd en gekwetst. Buu's oog valt vervolgens op een opengevallen tijdschrift dat naast het meisje op de grond ligt. Het blad houdt op met bladeren bij een afbeelding van een knappe jongen. Buu denkt dat het meisje deze jongen wel knap vindt en vraagt zich af hoe hij nu kan concurreren met iemand uit een blad. Buu verandert zijn gezicht in dat van de jongen uit het magazine en probeert nu weer een kus van het meisje te krijgen. Het meisje begint weer te gillen en schopt van zich af. Buu is nu boos en verandert het meisje in een snoepje en eet haar op en zegt haar lekker te vinden. Buu is weer blij en blaast vervolgens de stad op. Buu wil graag met de sterke jongens spelen.

Piccolo merkt op dat Buu zonder Babidi nog erger is. Goku denkt dat het in Buu's aard zit en dat hij nooit anders gewend is geweest. Piccolo vindt dat Goku geen excuses voor Buu moet zoeken. Goku zegt dat Buu toch tegen gehouden zal worden. Goku zegt dat Buu zal wachten op de sterkere vechter die Goku beloofd had, zodat zij extra tijd hebben om te trainen. Goku zegt dan dat zijn tijd op aarde bijna voorbij is en dat Piccolo, Goten en Trunks de fusietechniek snel moeten leren, want hij heeft nog minder dan een uur op aarde te gaan. Piccolo zegt dat Goku nog niet een hele dag op aarde is en Goten wel niet dat zijn vader gaat, want hij vindt hem lief. Goku zegt dat hij ook van Goten houdt, maar dat Super Saiyan 3 een level te zwaar is voor aarde. De transformatie kost teveel kracht en daarom is hij nu ook zo uitgeput. Piccolo zegt dat het geen probleem moet zijn, Dende kan Goku zo weer herstellen. Goku legt uit dat het niet kan en dat hij terugmoet naar de andere wereld. Baba komt tevoorschijn op haar bol en zegt tegen Goku dat hij nog maar een half uur te gaan heeft. Goku hoopt dat Trunks opschiet. Trunks vliegt ondertussen omhoog naar de Lookout.

Gohan is aan het oefenen met het Z-zwaard onder toezicht van Supreme Kai en Kibito. Af en toe gaat het moeizaam bij Gohan, maar hij gaat verder. Kibito zegt dat Gohan he t zwaard echt goed aanvoelt en dat hij uniek is. Supreme Kai zegt dat Gohan de man is om Majin Buu te verslaan. Door Gohan zal de rust in het heelal herstellen. Supreme Kai wil Gohan een pauze geven, maar deze wil daar niets van weten. Hij is nog niet zover en wil er zeker van zijn dat hij geen tweede keer door Majin Buu verslagen wordt.

Goten en Krillin zijn op de Lookout al met elkaar aan het trainen. Piccolo vraagt aan Goku of hij Majin Buu kon verslaan toen hij Super Saiyan 3 werd. Goku antwoordt dat hij het niet zeker weet, misschien wel niet. Piccolo vraagt waarom Goku het niet eens probeerde, of was hij soms bang om zijn lichaam te verliezen. Goku antwoordt van niet, maar legt uit dat hij eigenlijk niet in deze wereld hoort te zijn en dat er na Majin Buu meer vijanden zullen volgen en zijn vraag is dan ook: Wie zal dan de aarde beschermen? Goku zegt dat sinds hij Goten en Trunks op het toernooi heeft zien vechten, hij besloten heeft om een gok te nemen. Piccolo vraagt of Goku echt het lot van de wereld laat afhangen van kinderen. Goku zegt dat hij gelooft dat ze Majin kunnen verslaan als ze de fusietechniek leren. Piccolo zegt dat Goku altijd al een dromer is geweest. Piccolo zegt ook nog dat Goku de groeten moet doen aan Gohan in de andere wereld. Goku wil dat wel doen en zegt dat Piccolo als een broer voor Gohan was.

Trunks komt terug op de Lookout en iedereen is blij hem te zien. Hij laat de dragonradar zien en vraagt of dit de dragonradar is. Bulma bevestigt het. Goku wil nu zo snel mogelijk met Trunks en Goten gaan oefenen aan de fusietechniek. Goten merkt nog op dat het gaaf zou zijn om in zijn eentje te fuseren. Goku snapt het niet. Ze gaan nu beginnen met hun training en Goten en Trunks zijn nu goed gemotiveerd.

Buu is ondertussen op aarde weer bezig om dingen te vernietigen. Hij wordt beschoten door een helikopter maar de kogels en raketten deren Buu niet, het kietelt hem alleen maar. Hij gaat vervolgens een tijdje met de helikopter spelen en de mensen in de helikopter staan doodsangsten uit. Uiteindelijk vernietigt Buu de helikopter en daarmee ook de piloten. Buu merkt op dat speelgoed vroeger veel sterker was.

Goku legt Goten en Trunks uit dat de fusie ontstaat nadat beide mensen synchroon een dans hebben uitgevoerd. Goten snapt het niet goed en Goku doet het eerst een keer voor. De dans ziet er een beetje belachelijk uit en Goten en Trunks trekken een bedenkelijk gezicht. Ook Piccolo kijkt behoorlijk vreemd op.

Buu gaat door met het vernietigen van de aarde. Goten en Trunks krijgen les in de fusiedans en Gohan bereidt zich voor bij Supreme Kai.

Geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?