Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

233: Goku's Time is Up

Goku zegt tegen Goten en Trunks dat ze de fusiedans nu zelf moeten doen. Het valt Piccolo op dat Goku erg uitgeput is door Super Saiyan 3 te zijn geweest. Na een tijdje staan Goten en Trunks nog steeds naar Goku te kijken. Goku vraagt wat er aan de hand is. Trunks zegt dat hij denkt dat Goten niet weet wat symmetrie is. Goku begrijpt het en probeert het uit te leggen. Het wil niet echt lukken en hij besluit het voor te doen en hij roept Piccolo erbij om de fusiedans samen voor te doen. Piccolo schaamt zich kapot maar doet het toch. Goten en Trunks hebben het begrepen en ze doen een poging, maar Goku moet al gelijk tegen Goten zeggen dat hij zijn armen even hoog als die van Trunks moet doen. De eerste pasjes gaan goed maar dan doet Goten zijn been de verkeerde kant op, gelukkig merkt hij het zelf en hij doet hem de goede kant op. Dan moeten ze de vingers tegen elkaar doen maar beginnen ze ruzie te maken om wie zijn vingers waar moet doen.

Ox-King zit bij Chi-Chi en zegt dat ze gauw wakker moet worden anders is Goku al weg. Dan komt Baba eraan en Ox-King vraagt aan haar hoe lang Goku nog heeft. Baba zegt dat hij nog 15 minuten heeft. Ox-King schrikt en zegt dat Chi-Chi nu wel erg snel wakker moet worden.

Buu is blij dat hij eindelijk van Babidi af is en is allemaal stadjes aan het vernietigen. Hij begint honger te krijgen en hij landt in een dorp. De mensen zijn heel rustig. Buu staat midden op de weg. Er komt een auto aan en de man zegt dat hij aan de kant moet gaan. Buu wordt boos en draait zich om. De man schrikt en hij herkent Buu. Hij roept heel hard dat het Buu is en iedereen rent gillend weg. Buu laat ze allemaal zweven en maakt stukjes cement van ze totdat het een grote klodder wordt. Dan begint hij met het bouwen van een huis.

Goten en Trunks zijn aan het oefenen en hebben eigenlijk geen zin meer. Goku ziet dat het niet echt goed gaat.

Buu is klaar met zijn huis en gaat naar binnen. Hij wil eten maar bedenkt zich dat hij eerst een bad moet nemen. Daarna doet hij zijn pyjama aan, gaat naar de wc, en gaat uiteindelijk slapen. Als hij wakker wordt denkt hij dat er al een dag voorbij is en dat het nog maar een dag duurt voordat de sterke vechter komt. In werkelijkheid zijn er echter maar een paar minuten verstreken.

Goku is nog steeds met Goten en Trunks aan het oefenen voor de dans. Dan stopt Trunks en zegt dat hij er niks aan vindt. Goku zegt dat ze verder moeten gaan. Trunks vraagt aan Goku of hij kan laten zien hoe hij Super Saiyan 3 wordt, zodat zij het ook kunnen leren. Goku zegt dat ze dat niet kunnen en alleen door de fusiedans Buu kunnen verslaan. Ze zijn erg teleurgesteld. Goku ziet dat en besluit het toch te laten zien op voorwaarde dat ze daarna weer hard gaan trainen. Goten en Trunks zijn het ermee eens. Piccolo zegt dat Goku het niet moet doen omdat het hem uitput maar Goku zegt dat het wel meevalt. Hij wordt Super Saiyan, daarna Super Saiyan 2 en daarna Super Saiyan 3. Goten en Trunks zijn door de kracht van Goku allebei weggewaaid. Goku is Super Saiyan 3 maar valt neer omdat het te zwaar is en hij transformeert terug. Goku zegt dat ze beloofd hebben om weer verder te gaan met trainen en dat doen ze. Dan komt Baba eraan en zegt tegen Goku dat zijn tijd op is. Goku zegt dat hij dat al heel jammer vindt. Iedereen zegt tegen Goku dat ze hem zullen missen. Op dat moment wordt Chi-Chi wakker en rent naar Goku toe en zegt dat hij niet weg mag gaan, niet nu. Hij zegt dat hij Gohan zal laten weten dat ze hem allemaal vreselijk missen. Videl zegt dat ze denkt dat Gohan nog leeft. Goten staat voor zijn vader en barst bijna in huilen uit. Goku geeft hem een laatste knuffel en zet hem weer neer. Hij vliegt weg en zegt gedag. Hij is op weg naar de andere wereld.

Majin Buu is ondertussen allemaal steden aan het vernietigen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?