Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

234: Return to the Other World

Baba en Goku vliegen over Snake Way en zien wel miljoenen doden. Goku bekijkt alles aandachtig. Dan stopt Baba plotseling en Goku botst tegen haar bal aan. Ze zegt dat ze het niet fijn vindt dat Goten en Trunks tegen Majin Buu moeten vechten. Goku zegt dat ze zich geen zorgen moet maken omdat ze toch wel winnen. Goku gaat naar King Yemma en vraagt of hij Gohan heeft gezien. Hij pakt een stapel boeken en begint te zoeken. King Yemma zegt dat hij Gohan niet heeft zien langskomen maar wel ene Dabura. Goku is hartstikke blij dat Gohan nog leeft en hij vliegt door de wolken van Snake Way heen. Hij stopt en voelt een hoog power level en denkt dat het Gohan is. Hij concentreert zich erop en hij gebruikt zijn Instant Transmission om er heen te gaan. Goku komt aan in de wereld van de Kai's en kan maar net het zwaard van Gohan ontwijken. Gohan ziet zijn vader en vraagt wat hij doet. Goku zegt dat hij zijn hoofd probeert te behouden. Goku kijkt dan op en ziet achter Gohan Kibito en Supreme Kai. Kibito is erg verbaasd om Goku te zien, maar Supreme Kai is blij om hem te zien. Goku vertelt aan Gohan wat er allemaal op aarde is gebeurd. Nadat hij alles heeft verteld, vraagt hij aan Gohan of hij het zwaard even vast mag houden. Hij houdt het vast en merkt dat het erg zwaar is maar toch slaat hij er een paar keer mee. Kibito en de Supreme Kai zijn nu weer verbaasd. Goku geeft het zwaard terug aan Gohan. Hij vraagt of hij bij Gohan mag blijven tijdens zijn training. Iedereen vindt het goed.

Op de Lookout liggen Goten en Trunks te slapen. Piccolo komt aanlopen en is boos op ze dat ze niet aan het oefenen zijn. Piccolo maakt ze wakker. Hij loopt weg en zegt dat ze moeten trainen maar Goten en Trunks vallen weer in slaap. Nu maakt Piccolo ze wat harder wakker zodat ze wakker blijven. Goten vraagt of Piccolo de fusiedans nog een keer voor kan doen, omdat ze het maar een keer helemaal hebben gezien. Piccolo is hier niet blij mee maar hij doet het toch en roept Krillin bij hem om de fusiedans samen met hem te doen. Krillin is hier niet echt blij mee. Ze doen de fusiedans helemaal en Goten en Trunks vinden het een beetje een raar gezicht.

In de stad zijn er op het nieuws allerlei berichten over Buu. Buu is ondertussen in de stad en begint dingen te vernietigen. Hij vliegt verder en ziet een jongen lopen. Hij probeert hem bang te maken maar het lukt niet. Buu vraagt waarom hij niet bang is. De jongen verteld dat hij blind is en niks kan zien dus ook niet bang kan zijn. Buu vindt het vreemd dat de jongen niet kan zien en legt zijn hand op de ogen van het jongetje. Als hij klaar is zegt hij tegen de jongen dat hij zijn ogen open moet doen. De jongen doet het en hij kan zien. Hij is Buu hartstikke dankbaar en zegt dat hij vast een grote held is als iedereen hem kent. Hij geeft als dank een muntstuk aan Buu. Buu probeert het op te eten maar vind het niet lekker. Hij zegt tegen de jongen dat hij daar moet blijven en dat hij even weg gaat. Even later komt Buu terug met een groot pak melk en geeft dat aan de jongen. De jongen is hartstikke blij en zegt dat Buu zijn vriend is. Buu vliegt dan weer weg en gaat verder met dingen vernietigen.

Gohan is nog druk met zijn zwaard aan het trainen. En Goten en Trunks oefenen de fusiedans.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?