Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

235: Out From the Broken Sword

Goten en Trunks zijn nog steeds de fusiedans aan het oefenen. Piccolo zegt dat ze zich als één moeten voelen. Goten en Trunks krijgen dan ruzie maar Piccolo houdt ze uit elkaar.

Bulma, Krillin en Master Roshi zijn aan het kaarten en worden een beetje gek van de fusie kreten van Goten en Trunks.

In de wereld van de Kai's is Gohan nog met het zwaard aan het trainen. Goku vindt dat hij het uitstekend doet. Goku zegt tegen Gohan dat hij het zwaard uit wil testen. Hij haalt een groot rotsblok uit de grond en gooit dat naar Gohan. Gohan pakt zijn zwaard en snijdt er gemakkelijk doorheen. Goku zegt dat het tijd wordt voor een grotere en wil een ander rotsblok pakken. Supreme Kai zegt dat ze het met het hardste metaal wat er bestaat kunnen proberen en geeft Goku een blok. Hij gooit deze naar Gohan en die probeert er doorheen te snijden met het zwaard, maar het lukt niet en het zwaard breekt. Iedereen is verbaasd. Gohan zegt dat het niet uitmaakt en zegt dat het zwaard hem sterker en sneller heeft gemaakt. Supreme Kai denkt dat dat de bedoeling is van het zwaard. Dan staat er opeens een oude man achter hen en ze schrikken. Supreme Kai vraagt wie hij is en hij zegt dat hij een andere Supreme Kai is van vijftien generaties terug. De huidige Supreme Kai schrikt en wil het niet geloven. Goku denkt dat de oude Supreme Kai vast wel sterk moet zijn en hij schiet een kleine energiebal op hem af. De oude Supreme Kai valt om en schreeuwt tegen Goku dat hij niet zomaar mensen aan mag vallen. Goku zegt dat het kinderspel was. Even later vertelt de oude Supreme Kai dat hij rare krachten heeft. Goku is benieuw wat hij bedoelt. Maar de oude Supreme Kai zegt niks en wil er iets voor in de ruil hebben. Goku zegt dat hij hem wel wat pornoboekjes geeft, maar de oude Kai vindt het niks. Dan zegt Goku dat hij wel een afspraakje voor hem kan regelen met een echte vrouw op aarde. De oude Supreme Kai vraagt of ze goed kan zoenen. Goku zegt van wel. Goku vraagt aan Gohan of hij aan Videl wil vragen of zij het wil doen, maar hij wordt kwaad en zegt dat hij zijn vriendin niet met die oude man laat zoenen. Goku bedenkt wie hij dan moet vragen.

Op de Lookout merkt Master Roshi op dat hij al een tijdje geen fusie kreten heeft gehoord. Hij vindt het raar om kaart te spelen als de hele wereld zowat vernietigd wordt.

Goku heeft eindelijk iemand in gedachten om met de oude Supreme Kai te laten zoenen, Bulma. Hij zegt het tegen Gohan en vraagt of hij weet of ze goed kan zoenen. Gohan zegt dat hij dat niet kan weten. Hij zegt dat Bulma hem wel zou zoenen als ze daarmee de wereld kan redden. Goku zegt tegen de oude Supreme Kai dat het afgesproken is en vraagt wat voor krachten hij heeft. Hij vertelt dat als hij zijn krachten op een klein poesje gebruikt, die dan een leeuw wordt. Dus hij ontwaakt de slapende krachten van diegene. De oude Supreme Kai zegt dat hij bij Gohan zijn slapende krachten wel kan wakker maken omdat hij degene is die hem uit het zwaard heeft gehaald. Hij zegt tegen de Supreme Kai dat hij had verwacht dat een Kai hem uit het zwaard zou halen en hij diep teleurgesteld is. De oude Supreme Kai begint en roept tegen de slapende krachten van Gohan dat ze wakker moeten worden en hij begint met een dansje om Gohan heen. Iedereen vindt het er erg raar uitzien. Goku vraagt aan de oude Supreme Kai hoelang het nog gaat duren. Hij antwoordt dat het nog vijf uur duurt en dan nog eens twintig uur voordat de slapende krachten gaan werken. Goku en Gohan schrikken. Goku zegt dat hij een dutje gaat doen en gaat weg. De oude Supreme Kai gaat gewoon door met het dansje en Gohan vraagt zich af waarom hij altijd het slachtoffer is.

Op de Lookout zijn Goten en Trunks weer aan het oefenen voor de fusiedans. Piccolo zegt dat hun pasjes bijna perfect zijn. Hij zegt dat het tijd is om te kijken of ze het echt kunnen doen. Hij zegt dat ze hun power level gelijk moeten maken en dat ze moeten denken als één.

Geschreven door: Fena Castricum

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?