Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

236: Gotenks is Born

Op de Lookout vermaakt iedereen zich. Yamcha komt zeggen dat het tijd is voor de fusie. Krillin vraagt aan Master Roshi wie hij zou kiezen als hij met iemand zou mogen fuseren. Hij denkt na en zegt dat hij Marron, het oude vriendinnetje van Krillin, zou nemen. Chi-Chi denkt na hoe ze de fusie tussen Goten en Trunks zullen gaan noemen. Bulma zegt dat hij geen naam nodig heeft omdat het maar voor dertig minuten is, maar Chi-Chi vindt een naam toch wel leuk. Goten en Trunks beginnen met het gelijk maken van hun power level. Trunks' power level is iets hoger en moet dus iets naar beneden. Uiteindelijk zijn de power levels precies gelijk. Ze doen de pasjes maar Trunks maakt al de eerste fout, toch fuseren ze. Na veel licht komt de fusie er eindelijk uit. Iedereen is erg verbaasd om het vette kereltje te zien. De gefuseerde Goten en Trunks beginnen een beetje te rennen maar na een klein stukje is hij al moe. Piccolo loopt naar hem toe en denkt dat hij weet wat het probleem is. Hij zegt dat Trunks een van de pasjes verkeerd deed. Dan zegt hij dat ze maar weer van elkaar moeten scheiden zodat ze het opnieuw kunnen proberen. Piccolo wacht even en vraagt waarom hij nog wacht. Hij zegt dat hij niet weet hoe hij uit elkaar moet gaan. Piccolo besluit maar dertig minuten te wachten totdat de fusie is uitgewerkt. Iedereen staat om hem heen en vraagt of hij een naam heeft. Hij zegt dat hij Gotenks heet. Chi-Chi is blij dat hij toch een naam heeft. Na dertig minuten is de fusie uitgewerkt en splitsen ze weer. Ze vragen zich af of het gelukt is, want ze kunnen zich niks herinneren. Piccolo komt aanlopen en zegt dat Trunks een fout maakte en dat het daarom mislukte. Even later proberen ze het weer maar deze keer gaan de vingers niet goed tegen elkaar en weer mislukt de fusie. Deze keer veranderen ze in een oud, dun ventje. Nadat ze weer gescheiden zijn doen ze de fusie weer. De fusie gaat helemaal goed en de echte Gotenks is geboren. Piccolo zegt dat ze dertig minuten wachten en het daarna nog een keer doen maar dan als Super Saiyans. Maar Gotenks is het daar niet mee eens en zegt dat hij nu wel sterk genoeg is om Buu te verslaan. Hij vliegt weg.

In de wereld van de Kai's ligt Goku nog te slapen, tot er een vlinder op zijn neus gaat zitten. Hij moet niezen en wordt wakker. De Supreme Kai zegt dat hij maar twee uur heeft geslapen. Goku vraagt hoe het met Gohan gaat. De Supreme Kai wijst naar Gohan en ziet dat de oude Supreme Kai nog steeds bezig is.

Buu is nog steeds steden aan het vernietigen en heeft er erg veel plezier in. Hij ziet in het water twee boten varen en zegt dat hij ermee gaat spelen. De mensen op de boot zien hem en worden bang. Buu vliegt op een van de boten af en brengt hem tot zinken. Buu ziet in het water een man liggen die niet kan zwemmen en zegt dat hij hem wel zal redden. Hij vliegt er heen en de man klimt op hem maar schrikt als hij ziet dat het Buu is. Buu blaast hem op. Dan wordt er op Buu geschoten en hij kijkt rond. Hij ziet boven op het zinkende schip iemand staan, het is Gotenks! Buu wordt boos. Gotenks vliegt op Buu af en slaat er flink op los. Buu valt op een boot en Gotenks vuurt een energiebal op hem af en vervolgens wordt de hele boot opgeblazen. Buu vliegt als een vuurbal omhoog. Gotenks vliegt erheen en pakt Buu bij zijn tentakel vast, slingert hem wat rond en gooit hem vervolgens weg. Hij gooit er een energiebal achteraan maar Buu ziet die aankomen. Gotenks ziet dan de benen van Buu zweven en schrikt. Even later is Buu weer helemaal heel. Buu wordt boos op Gotenks en er komt weer stoom uit zijn hoofd. Hij vliegt naar Gotenks en beukt er flink op los. Er volgt een hele serie klappen. Uiteindelijk stopt Buu en blijft Gotenks met een enorme bult op zijn hoofd drijven. Buu pakt hem en stoot hem met zijn hoofd tegen een muur aan. Buu wil een energiebal naar Gotenks gooien maar hij wordt gestopt door een aantal tanks die hem aanvallen. Gotenks zegt dat ze moeten stoppen omdat ze geen schijn van kans maken. Het hele leger schiet op hem maar Buu wordt het al gauw zat en vliegt in zijn schild uit de vuurbal. Buu is boos. Gotenks roept dat ze allemaal moeten maken dat ze weg komen. Buu straalt veel energie uit en iedereen wordt gedood, behalve Gotenks.

Op de Lookout maakt iedereen zich zorgen om Gotenks, maar net op dat moment komt hij terug. Bulma vraagt of hij Buu verslagen heeft maar hij antwoordt dat hij toch iets te sterk was. Piccolo komt aanlopen en is behoorlijk boos op Gotenks.

In de wereld van de Kai's is de oude Supreme Kai nog steeds het dansje rondom Gohan aan het uitvoeren.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?